- 16 Mayıs 2018
- 284
- 112
- 53
- 30
- Konu Sahibi melekanesii
-
Demek ki öyle bir şey görmemiş eşiniz, alışık değil. Bence beklentiyi kesin bu konuda.Kayınvalidem bile ilk defa doğum günüm kutlanıyor dedi.
daha gün bitmedi.belki başka sürprizleri vardır.
Kesinlikle yapmayacağım.Yeni evli bir çift için eşiniz düşüncesiz geldi. İnsan alır karısını yemeğe götürür bu da yemek listesi veriyor. Ne bileyim pasta alırsın, bütçene göre hediye alırsın. Zor olmasa gerek. Ben bilmiyorum, anlamam demek resmen kolaya kaçmak oluyor.
Almayacağı hediyeyi neden soruyor onu da anlamadım.. Siz de hiçbir şey yapmayın o yapmıyorsa.
Dogum gununuzu kutlamayi seviyorsaniz kimsenin insafina birakmayacaksiniz. Abim de ne hediye almasini bilir ne kutlamasini. Yengem baslarda uzulurdu buna, simdi hiiiic takmiyor. Bir hafta onceden baslar kutlamaya. Uc tane pasta keser, kendine hediyeler alir, iste ayri kutlar, evde ayri kutlar, komsularla ayri kutlar, kiz arkadaslariyla cikar bi daha kutlar. Ben de bu sene ona ozendim, kendime 1 haftalik kutlamalar ayarladim. Bazilarina esimi de cagirdim. Bazilarini kendi basima ya da arkadaslarimla yaptim, ama bir hafta her gun kendim icin bir sey yaptim. Esime hediye olarak istedigim pastayi yaptirdim. Gitmek istediginiz mekanda rezervasyonu yapin, yaptim diye arayin onu. Istediginiz pastayi yapin, alin ya da aldirin. Kolyeyi de o almiyorsa kendiniz alin. Insanin kendine hediye vermesi daha tatli oluyor.
K
Kesinlikle yapmayacağım.
Teşekkür ederim.Üzülmeyin yine de. Doğum gününüz kutlu olsun.
Eşim söyleyince anlayan biri. Söyleyince de değişmedi gerçiBende özel günlere önem veren biri olarak bozulurdum yerinizde olsam hemde cok..
Ama şu mekana gidelim,bu kolyeyi alalım dedikçe eşinize itici gelmiş ondan yapmıyor olabilir mi?
Mesela ben asla hediye talebinde bulunmam. İsterimki hatırlasın kutlasın öpsün koklasın pasta alsın yiyelm beraber o gün bana prenses gibi davransin ama hediye almasada olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?