Eşiniz doğum gününüz için özel bir şey yaparmı

Yıldönümü, yılbaşı, doğumgünü, anneler günü gibi pek çok özel gün var ama öyle deme.
Ben sanırım takı sevmiyorum şu an bunu anladım. Bir düğünde takılan elmas set, bir doğumda takılan safir kolye, tektaş, altın bileklik iki de altın küpe bana tamam yani. Tektaş seviyorum diye hatta küpesini almıştı bana vaktinde. Batıyor kulağıma geceleri yatınca çıkarmazsam. E her gece çıkar geri tak hiç benlik iş değil. Benim bilekliğim senelerdir bileğindedir, küpem de öyle. Ancak kolye değiştirirsem değiştiririm. Ondan bana bu kadar mücevher çok geliyor tercih etmem açıkçası

Yilbasi sevgililer gunu kadinlar gunu vs bilmem ne kutlamasi bizde yok. Dogum gunu ve evlilik yil donumu var sadece. 😄
Ben takiyla yatmam asla ne kadar sade de olsa cikartirim ozellikle kupe tutmam kulagimda gece. En fazla italyan ezme dedikleri kolye ve zincir var altin onlarla yatiyorum onun disinda hic bir takiyla uyumam. Sabah kullanacaksam takiyorum

İki gün önce doğum günumdu çok sürprizli olamıyor kızım güya caktirmamak için birşeyler yapıyor eşimle ben de anlamamış gibi yapıyorum 😁 klasik yemege çıkıyoruz pasta falan, bu yıl hediye ben de bulamadım kendime açıkçası çünkü eşim secemez ama şey yapar atıyorum geçen yıl saç düzleştiricin eskidi almak istiyorum ama secemiyorum ben şimdi gidip beraber seçelim mi dedi bu şekilde de mutlu oluyorum ben açıkçası, ilgi alanlarimi gözetip düşünmesi güzel, şimdi ben de ona gidip kendim almiyorim artık çünkü çok farklı inceliyor aynı şeyi begenemiyoruz belki de, ben de ona sectiriyorum

Evet yapar 6 senelik evlilik neredeyse 14 senelik sevgiliyiz lisede bile komilik yapıp altın kolye almıştı baştan önemseyen biriydi. resmi tatile denk geliyor genelde 1 2 gün bir yere gidiyoruz. Normalde de hediye alır ama her ay çiçek alır gördüğü şeyi alır.

ı ıh, yapmaz. yaptıysa da 17 senede her türlü sürprizi tüketmişizdir yani :D ne istiyorsam alır, yemeğe çıkarız. önemli olan da bu bence :)

Back
X