İş yapmaktan bahsetmedim ben..
Kocamın isteklerini yerine getrmekten bahsettim.
Sizin dediğiniz daha çok evin tüm ihtiyaçlarını karşılayan,kocasına hiç bir şey bırakmayan türden olan kadınlar..Yani evin erkeği olan kadınlar..
Ben evimin işini yaparım,ama alışverişe çıkmam.
Tüm dışarı işleri eşimindir..
Vermiyosan kapı orda demez eşim bana,bana o lafı söylemeye kıyamaz.Bende kendime söyletmem zaten..
Huyuna gidiyorum çünkü o bunu hakediyor çünkü beni mutlu ediyor..Güzel bir evliliğimiz var adam gibi adamdır kocamBen iyi bir ev kadınıyım iyi bir eşim iyi bir gelinim iyi bir evladım..Bunu sıralayabilirim..Ve böyle mutluyum..
Kusura bakmayın ama eşim sinirli huysuz diye üzerine gidip onu istediğim şekle sokmaya çalışamam, olduğu gibi kabullenip sinirliyken alttan alarak dengeyi sağlıyorum.Aynı şekilde bende gerildiysem eşim alttan alır.Vır vır tartışıp edepsizlik yapmayız ikimizde.:umursamaz:
Bencede çoook güzel
Gayet açık benim yazdıklarım.
Eski mesajlarıma bakabilirsiniz.
Konu sahibini gaza getirip haydi yap,surat yap,misilleme yap sen bastır bilmem ne demek benim tarzım değil.Demem,ben kendi hayatımı baz alarak yorum yaparım her zaman.Sizin gibi..Ben haksız bulurum siz haklı..Konu sahibi ben değilim,burasıda bir platform.Konu sahibini kırmadan hakaret etmeden yorumumu yazıyorum..
tamam haklisin ama ne zamana kadar esinin suyuna gidicek??verseydin elinemi yapışır demedim ama ona yakın bişeyler yazmıştım
evet herkes bir olmak zorunda değil
ama ben eğer eşimin huyunu biliyorsam, çocuk gibi davranışları olduğunu biliyorsam, sineği deveye yapacak kadar herşeyi büyütüğünü biliyorsam ve onun dırdırlarını dinlemek istemiyorsam huyuna giderim.
Sen yapmasın, başka yapmasın ama ben yaparım bunu arkadaşım
evimde devamlı huzursuzluk kavga gürültü olmasını istemem çünkü
ben eşimi altan aldığım konular var ise, emin ol ki bir okadarda eşimin beni altan aldığı konular vardır.
ver dediğimde vermiyorsan kapı orda lafı çok ağır o lafı ben olsam o adama bi güzel yediririm, her ne olursa olsun böyle bişeyi söylemye hakkı yok!
konu sahibini suçlayan olmadı burda ama madem eşinin daha önceden olayları nasıl büytüğünü biliyorsa bazı konularda altan alması evin huzuru için en sağlıklısı olduğunu düşünüyorum.
hah benim demek istedigimde buydu iste vereliniortakkesınlıkle katılıyorum sana kocasnının huyuna gıde gıde kendınde huy bırakmayan bu ınsanlar zamanla tasıdıkları yukten ıdare etmekten gormezden gelmekten ustune vazıfe olmayan ama kocası ıstıyor huzursuzluk cıkmasın dıye yaptıkları tum ıslerı sırtlarında tasımaktan yorulacaklar..Bugun ıstedıklerını soylesınler.:içelim:
tamam haklisin ama ne zamana kadar esinin suyuna gidicek??
oda bi insan degil mi
nereye kadar esini düsünüp kendi fikirlerini geri plana aticak??
evlilikte herzaman bi taraf alttan almasi gerekir
ama alttan alan herzaman kadin mi olmali?
bikerede esi alttan alsa kiyamet mi kopar
kendini kasa kasa evlilik mi olur allah askina
neyse herkesin düsüncesine saygim sonsuz kaydirigubbakcemile5
sözüm sirf sana degildi bu arada...
hah benim demek istedigimde buydu iste vereliniortak
ufacık birşey ancak bukadar büyütülür yani
ne varki adamın giyeceklerini çikarsan tahmini 1 dk ni ya alır ya almaz
bu hakkimiyet kurmak değildir bana göre
benim eşimde bunu çok der ne giyim ben, banada bişeyler çikar diye
ne varki bunda bukadar büyütülecek uzatılacak olaylar taaa nereye gelmiş inanmiyorum ya
onun eşi olduğunu , kölesi olduğunu hatırlatmalı birileri ona. git demek okadar kolay mı ya , çekip gideceksin de aslında bak bakalım ozaman dut yemiş bülbül olur..da iş işten geçer!...
benim eşimde duşa girdiğinde canım bana hazırlarmısın kıyafetlerimi der bende hazırlarım her zaman değil tabiki ama benden bekliyor hoşuna gidiyor adamın :)) yapmadığım zaman olay çıkarmaz gider kendi alır bu böyledir eğer işim yoksa yaparım kendim seçer kıyafetlerini veririm çünkü hoşuna gidiyor eşimin uyumlu şeyler seçtiğim için başka bir açıklaması yok pek beceremez erkekler genel olarak söylemim ama evlenmeden önce annesi mi veriyordu sanki ama benim vermem hoşuna gidiyor
yani söyleyiş tarzı çok önemli bence yaparmısın dese kadın işi yoksa yapar yap derse sanki kadının göreviymiş gibi inada biner yapmaz
onun eşi olduğunu , kölesi olduğunu hatırlatmalı birileri ona. git demek okadar kolay mı ya , çekip gideceksin de aslında bak bakalım ozaman dut yemiş bülbül olur..da iş işten geçer!...
ses tonu,vurgulama, kıyafetleri isteme şekli önemli ..
emrivaki olursa sorun çıkar,hayatım,aşkım verir misin? dese belki verecek eşi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?