herkese Merhaba öncelikle
Eşimin yerli yersiz öfkelenmesine artık dayanamıyorum ben mi abartıyorum yanlış düşünüyorum yorum yapar mısınız bu konuda en basiti dün arabada gidiyoruz ben eşim ve kızım 3 buçuk yaşında biz anayolda ilerlerken aniden petrolden araba çıktı adam duramadı yada durmak istemedi belki görmedi bilmiyorum hızla arabanın yan tarafına geçti adama napıyosun sen üstüme sürüyorsun arabayı diye bağırmaya başladı adamda görüyorsun geldiğimi yavaşlamıyosun üstüme sürüyorsun dedi baya bir atıştılar en son karşı taraf aile var dedi bastı gitti adam utandı eşim hala bana bağırıp üste çıkmaya çalışıyor bugünde kızım birden oyuncak araba fırlattı babasına araba duvara geldi eşim bir hışımla kalktı ama araya girdim sakinleştirmeye çalıştım oda aldı aynı oyuncağı kızıma fırlattı attı karnına geldi çocuğun nasıl oluyormuş acıyormuş yaptığın davranışın yanlış olduğunu anla diye yaptım dedi çocuk daha çok öfkelendi o öfkelenince eşim sen şımarıksın şöylesin bilmem ne daha beter öfkelendi bana yaptığı her şeye katlanıyorum ama çocuğuma yapınca dayanamıyorum araya girince hep sen yüz veriyorsun bu çocuğa ondan böyle diyor napıcam şaştım kaldım bu çocuk biraz daha büyüyünce kararları daha net olunca ergenliğe girince napıcam bilmiyorum bu yaşta böyle yapıyorsa ilerde neler yapmaz diye düşünüyorum