Kocamın öfke sorunu lütfen bakar mısınız

kanım çekildi çocuğa araba fırlattığını okuyunca ama
siz de ne kolay yazmışsınız cart cart :)
video diyorsunuz bildiğim yasak ses kaydı yasak

bunları mahkemeye sunması vs için sağlam avukat lazım
nafaka iste tazminat diyorsunuz vermeyen süründürenler var kendinize de isteyin diyorsunuz isteyemez sigortalı çalışıyor

konu sahibi aileniz nerede onların yanına gidin ve çalışmayı bırakmayın
tek mantıklı yol bu görünüyor ve sağlam korunun lütfen

Siddeti videoya almak yasak mı ? Nasıl ispat edecek çocuğuna siddetn uyguladığını.

Hanfendi şiddet var piskolojik baskı var özgüven kaybı var çocuğa karşı şiddet var ne demek çalışıyor tazmınat davası açamaz … millet kendıne salak denildi yorumlarda die mahkemeye koşuyor . Yanlış yonlendırmeyın lütfen . Bu ulkenın doktor öğretmen mühendis kadınları var şiddet gören ne demek tazmınat açamaz . bi işi var çocuğuna kreşe kiraya yetecek kadar asgari ücret maaşı var die hakkını arayamayacak mı ? Ayrıca her kadın anne babasının evine sığınamaz hele ki yanında çocuğuyla o çocuğun da bi duzenı var bu kadınında asıl siz çat çat ne güzel yazmışsınız ananın babanın evıne gidiver die

Siddeti videoya almak yasak mı ? Nasıl ispat edecek çocuğuna siddetn uyguladığını.
video ses kaydı hep yasak bildiğim
izinsiz mevzuları oluyor ya

ancak gözünü karartırsa çocuğa darp raporu alabilir

şuan için en mantıklısı hayattalarsa ailenin yanına gitmek

Adam çocuğu tutup duvardan duvara vursun da vücudunda iz olsun die beklemeli mi yani . Bagırmak itelemek falan bi şiddet değil mi sizce çocuk ıcın ? Buna nasıl bi rapor alabılır ki ?

Adam çocuğu tutup duvardan duvara vursun da vücudunda iz olsun die beklemeli mi yani . Bagırmak itelemek falan bi şiddet değil mi sizce çocuk ıcın ? Buna nasıl bi rapor alabılır ki ?
işte onu bilmiyorum benim anlattığım video ses kayıt vs suç

hee kayıt alıp ailelere gösterebilir bunun için çekebilir

Allah yardımcısı olsun konu sahibinin inşallah eşi öfke tedavisi olur

Videoyu çekerken eğer çektiğini söylerse yasaklıltan çıkar. O an çeksin sonunda da söylesin zaten.

herkese Merhaba öncelikle
Eşimin yerli yersiz öfkelenmesine artık dayanamıyorum ben mi abartıyorum yanlış düşünüyorum yorum yapar mısınız bu konuda en basiti dün arabada gidiyoruz ben eşim ve kızım 3 buçuk yaşında biz anayolda ilerlerken aniden petrolden araba çıktı adam duramadı yada durmak istemedi belki görmedi bilmiyorum hızla arabanın yan tarafına geçti adama napıyosun sen üstüme sürüyorsun arabayı diye bağırmaya başladı adamda görüyorsun geldiğimi yavaşlamıyosun üstüme sürüyorsun dedi baya bir atıştılar en son karşı taraf aile var dedi bastı gitti adam utandı eşim hala bana bağırıp üste çıkmaya çalışıyor bugünde kızım birden oyuncak araba fırlattı babasına araba duvara geldi eşim bir hışımla kalktı ama araya girdim sakinleştirmeye çalıştım oda aldı aynı oyuncağı kızıma fırlattı attı karnına geldi çocuğun nasıl oluyormuş acıyormuş yaptığın davranışın yanlış olduğunu anla diye yaptım dedi çocuk daha çok öfkelendi o öfkelenince eşim sen şımarıksın şöylesin bilmem ne daha beter öfkelendi bana yaptığı her şeye katlanıyorum ama çocuğuma yapınca dayanamıyorum araya girince hep sen yüz veriyorsun bu çocuğa ondan böyle diyor napıcam şaştım kaldım bu çocuk biraz daha büyüyünce kararları daha net olunca ergenliğe girince napıcam bilmiyorum bu yaşta böyle yapıyorsa ilerde neler yapmaz diye düşünüyorum
Çalışıyor musunuz ekonomik özgürlüğünüz var mı bu öfke problemi değil çocuğuna uyguladığı şiddet ve üzgünüm ki artarak devam edecek bu çocuk daha çok büyüdüğünde daha farklı hatalar yapacak o zaman da dövecek mi eşinizin düzeleceğini düşünmüyorum. Zaten hatasını bile kabul etmiyormus. Eşinize bir durndiyem yok mu hep mi böyleymiş

işte onu bilmiyorum benim anlattığım video ses kayıt vs suç

hee kayıt alıp ailelere gösterebilir bunun için çekebilir

Allah yardımcısı olsun konu sahibinin inşallah eşi öfke tedavisi olur
Amin inşallah . Suçu ispatlamak suç olamaz bence çünkü öyle olsa her yerlerde artık kamera var . Hırsızı arsızı azgını hersey ispat istiyor artık

Eski konularınıza baktım genel olarak eşinizin psikolojik baskısı, şiddeti, hiçbir şekilde maddi destek olmayışı gibi konular. Buraya yazacağınıza boşanmak için adımlar atabilirsiniz. Hep bir ben mi abartıyorum demişsiniz. Ne denmesini beklediginizi anlamadim evet siz abartıyorsunuz eşiniz çok iyi hep sizin suçunuz siz kışkırtıyorsunuz falan mı?
Çocuğunuza siz de zarar veriyorsunuz eşinizin yaptıklarına göz yumarak ve psikolojisi bozulmuş zaten çocuğun. Babasına veya birine araba fırlatan bir çocukta da sorun vardır. Çocuğunuza bunu yapmayın. Boşanıp çocuğunuzla beraber psikolojik destek alın.
Gerekirse video çekin delil kabul edilmiyorsa da tv programlarına katılın.

Anne değilim, evli değilim. büyük konusmak istemiyorum ama kendı cocugum olmasa bile herhangı bırısı 3 yasında mınıcık bebege öyle davranırsa o oyuncagı onun bı yere öyle güzel sokarım ki. Yınede Allah böyle adamlardan korusun. Pasif olmayın. gidecek yerınız olmayabılır anlıyorum ama bazı seylere susulmaz yapmayın lütfen. Benım babamda sinirli bi adamdı trafıkte orda burda ama bız hıc bılmeyız bize öyle zararlar versin. Bu şiddet eğilimi olan birisi. Bunun bı tık ustu o cocuga vurmasıdır. Tek tokatlada kalmaz bu tipler haberınız olsun bı oyuncak attı dıye bunu yapan alır cocugu yerden yere vurur

Boşanmak istediğinizi söyleseniz buna ne tepki verir olay çıkarır mı , size şiddet uyguluyor mu

Hanfendi şiddet var piskolojik baskı var özgüven kaybı var çocuğa karşı şiddet var ne demek çalışıyor tazmınat davası açamaz … millet kendıne salak denildi yorumlarda die mahkemeye koşuyor . Yanlış yonlendırmeyın lütfen . Bu ulkenın doktor öğretmen mühendis kadınları var şiddet gören ne demek tazmınat açamaz . bi işi var çocuğuna kreşe kiraya yetecek kadar asgari ücret maaşı var die hakkını arayamayacak mı ? Ayrıca her kadın anne babasının evine sığınamaz hele ki yanında çocuğuyla o çocuğun da bi duzenı var bu kadınında asıl siz çat çat ne güzel yazmışsınız ananın babanın evıne gidiver die
Teşekkür ederim desteğiniz için ailemin desteği yok çünkü köyde oturuyorlar babamında kocamdan kalır yanı yok çocukluk travmalarım yüzünden babam gibi birini seçtiğimi düşünüyorum bir yola gireceksem tek başıma olucam kocam da bana kuruş koklatmaz adım gibi eminim

Çalışıyor musunuz ekonomik özgürlüğünüz var mı bu öfke problemi değil çocuğuna uyguladığı şiddet ve üzgünüm ki artarak devam edecek bu çocuk daha çok büyüdüğünde daha farklı hatalar yapacak o zaman da dövecek mi eşinizin düzeleceğini düşünmüyorum. Zaten hatasını bile kabul etmiyormus. Eşinize bir durndiyem yok mu hep mi böyleymiş
Gençlik yıllarında ailesiyle özellikle babasıyla oldukça problemliymiş babası annesine kendine ve kardeşlerine şiddet uygularmış kayın peder hala bu yaşta bile kv ye şiddet uyguluyor enbyakın zamanı geçen yıl yaptı eşim babasına kesici alet çekmiş zamanında bir tartışmaların da sende baban gibisin diyorum bazen ben babam gibi sana davransan 1 sn durmazsın bu evde diyor bana

Gençlik yıllarında ailesiyle özellikle babasıyla oldukça problemliymiş babası annesine kendine ve kardeşlerine şiddet uygularmış kayın peder hala bu yaşta bile kv ye şiddet uyguluyor enbyakın zamanı geçen yıl yaptı eşim babasına kesici alet çekmiş zamanında bir tartışmaların da sende baban gibisin diyorum bazen ben babam gibi sana davransan 1 sn durmazsın bu evde diyor bana
Bosverın hanfendi siz milletin ne yaşadığını . Kendınızı ve çocuğunu kurtarmak ıcın ilk atacağınız adım ne ondan bahsedin insanlar çocuğa siddet denilince burda kanları dondu farkında mısınız siz hala kaynana kayınbaba diyorsunuz

Değil. Ev içinde olanı hakimin bilmesi gerektiğinden kayda ses görünntü alınabilir. Tabi kabul edece hakim lazım… avukat arkadaşım söylemişti. Başka türlü delil elde edilemiyorsa kabul edilir diye….

Hep tepkilerini böyleyse çekilmez. Özellikle çocuğa yaptığı affedilmez. Trafikte içine canavar kaçması bi derede de… çocuk kısmını okuyunca sinirlendim.

Bosverın hanfendi siz milletin ne yaşadığını . Kendınızı ve çocuğunu kurtarmak ıcın ilk atacağınız adım ne ondan bahsedin insanlar çocuğa siddet denilince burda kanları dondu farkında mısınız siz hala kaynana kayınbaba diyorsunuz
Hep mi böyleymiş diye sorulunca bunu yazdım

Tedavi görmeli. Eşimin babası da böyleymiş ama bize şiddet göstermedi. Normalleştirmeyin.

X