• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle bugün ki kavgamız haklı kim??

Eski konularinizi yazmış üyeler affedersiniz affetmez siniz sizin hayatınız fakat bu adamın size niye saygısı olmadığı eski konudan anlaşılıyor daha mahcup ve özenli olması gerekirken hâle bak adamdaki. Geçmişte Oraya harcadigin paralar da evin ihtiyacı için miydi denelik adam yani.Utanir susarmiydi şiddet mi uygulardi bilemem.Allah kolaylık versin size .

Bilemedim ki aile dinamikleriniz biraz değişik geldi bana.
Kahvaltı masasında sohbet ederken gelmişken bir kaç eksiğim var onlarıda alalım mı bu ay falan demiyormusunuz eşinize?
Belki parası yoktu adamın, parası yoksada kasaya gelene kadar aklı nerdeymiş en basından siz sormasanız bile kasada konuşmak ürünleri bırakmak yerine bazilarini sonra alsak olurmu diyebilirmiş.
iletişim kopukluğunuz var sanki

Eski konularinizi yazmış üyeler affedersiniz affetmez siniz sizin hayatınız fakat bu adamın size niye saygısı olmadığı eski konudan anlaşılıyor daha mahcup ve özenli olması gerekirken hâle bak adamdaki. Geçmişte Oraya harcadigin paralar da evin ihtiyacı için miydi denelik adam yani.Utanir susarmiydi şiddet mi uygulardi bilemem.Allah kolaylık versin size .
Şiddet uygulamadı bu zamana kadar hiç bir şekilde ama bi itme olayı oldu kalçamı çok acıttı o dönemde zaten aldım kızımı gittim fakat aileme her şeyi anlattım ama sadece üzüldüler yani evet gitme dediler ama babama annem kız gidicekmiş gitmeyi düşünüyor deyince babam içerden duydum bende napıcak başka çalışmıyor maaşı yok gidecek tabi dedi ve babam da bana bişey demedi konuyla ilgili öyle geldim tabikide ben bu hayatı yaşamak istemiyorum zaten merak etmeyin dilim sivridir her fırsaattta onları söyledim öyle kelimeler hep söyledim ama diyorum boşanmayınca söylesen ne fayda boşanmak istediğimi de her fırsatta söyledim bana hep ben boşanmıyorum işte ilerde bana dua ediceksin bunun için vs gibisinden laflar söyleyip her seferinde beni kendi haksız bile olsa affettirip barışıyoruz

Çalışmıyorum kızım 3 yaşında daha ufak çünkü zaten size diyorum ki ben mi haksızlık ettim o yüzden konu açtım yani üzerine mi gittim diye ama o da inanın bana ağzına geleni söyledi çok şaşırdım hatta aylık 5 tl veriyor bana maaşından onun lafını bile yaptı
Eşinizin tepkileri aşırı ve saygısızca ama sizde de suç var ekonomiden,ev gelir giderinden bir haber yaşıyorsunuz galiba .... Hesabınızdan fazla kahvaltıya para verildiyse alış veriş yapılmaz.Ayaginizi yorgana göre uzatmayı öğrenin...

Size uyguladığı şiddet bu adamın çocuğu biraz büyütüp çalışın zaten zamanında daha yeni evliyken yüzünü göstermiş bu şekilde davranmaya hak görüyor kendinde basit bı kavga sanıp yorum yapıyorlar basit kavga değil bu adam aba altından sopa gösteriyor ben aldattım seni escorla gidemedin döndün ben ne dersem o zaten gidemezsini hayata geçiriyor.Ailenizde iyi bı dersini vermemiş ona sizde bilemem çocuk bilemem işsizlik bilemem boşanma endişesi kabul etmişsiniz.Bu tavırları katlanarak artar bu adamın .Madem ayrilmayacaksiniz para biriktirin saklayın ne bileyim beni ilgilendirmez ama ikinci çocuğu yapmayın bu kocanın ne yapacağı belli olmaz ilerde bı yönden maddi olarak pencenizi gecirin buna.Normak eşten birşey saklanmaz bu sizi dimdizlak ortada bırakma potansiyelini yüksek bir evlilik.Gecmisi unutmayın.

Şiddet uygulamadı bu zamana kadar hiç bir şekilde ama bi itme olayı oldu kalçamı çok acıttı o dönemde zaten aldım kızımı gittim fakat aileme her şeyi anlattım ama sadece üzüldüler yani evet gitme dediler ama babama annem kız gidicekmiş gitmeyi düşünüyor deyince babam içerden duydum bende napıcak başka çalışmıyor maaşı yok gidecek tabi dedi ve babam da bana bişey demedi konuyla ilgili öyle geldim tabikide ben bu hayatı yaşamak istemiyorum zaten merak etmeyin dilim sivridir her fırsaattta onları söyledim öyle kelimeler hep söyledim ama diyorum boşanmayınca söylesen ne fayda boşanmak istediğimi de her fırsatta söyledim bana hep ben boşanmıyorum işte ilerde bana dua ediceksin bunun için vs gibisinden laflar söyleyip her seferinde beni kendi haksız bile olsa affettirip barışıyoruz
Sizin daha büyük sorunlarınız varmış,halının altına supurulmeyecek kadar çok hemde Kolaylıklar diliyorum 🙏

Eskorta para veren adamın sizin iki tabak çanak bilmemneye gösterdiği tepki de ayrı komik ayrıca bunu düşünüp sussun o bence
O dönemde hatırlıyorum o kadınla mesajlarını ona bile parayı eksik vermiş vs kadınla para yüzünden tartışmışlar o dönem hatta gecenin bir yarısı uyku tutmadı nerdesin söyle de getiriyim demiş daha sonradan hatta kadın defol falan deyince de hiç mi gözlerime baktığında bişey hissetmedin diyor kadına aman yarabbi ben rabbime sığınıyorum her türlü kötülükten şimdi 4 sene öncesi olan bişey bu dediğiniz gibi belkide lu an da da yapıyor haberim yok çünkü tel şifresini bile bilmiyorum her öğrendiğimde değiştiriyor teli bozuk ondan değiştiğini söylüyor ama emin olun ben salak bi insan değilim ben her şeyin farkında bi kadınım sadece anlattığım gibi aile evi annemle babamın arasında da zaten kopukluklar var o sebeple böyleyim şu an da

Siz kendinizi güvenceye almaya bakın anlıyorum çaresiz kalmisiniz anne yok baba yok meslek yok.Mutlaka calisio para biriktirin evin ihtiyaçlarından aldiginizi biriktirin bir şekilde gizli paranız olsun keşke ortak ev vs alsa .Yani hakediyor o yüzden yazıyorum normal olsa böyle yorum yapmam.Sizde bu kocanın hareketlerine mana vermeye çalışmayin kavgada etmeyin evin ihtiyacı için para isteyin geçin gün gelir bundan ayrılacak halede gelirsiniz o gün için hazırlık yapın .

Siz kendinizi güvenceye almaya bakın anlıyorum çaresiz kalmisiniz anne yok baba yok meslek yok.Mutlaka calisio para biriktirin evin ihtiyaçlarından aldiginizi biriktirin bir şekilde gizli paranız olsun keşke ortak ev vs alsa .Yani hakediyor o yüzden yazıyorum normal olsa böyle yorum yapmam.Sizde bu kocanın hareketlerine mana vermeye çalışmayin kavgada etmeyin evin ihtiyacı için para isteyin geçin gün gelir bundan ayrılacak halede gelirsiniz o gün için hazırlık yapın .
Para biriktirmem imkansız çalışmadığım sürece çünkü atıyorum verdiği 5 binin 2 si kalsa o 2 sini sende para var olarak söyler cin gibi her şeyi onu bile yönetmeye kalkışıyor altınım vs zaten yok öyle kenarda köşede yani ben diyorum ki kendime bu olayı büyüt zaten arabada videoya çektim sesini bedduasını vs zaten ekran görüntüleri de var önceden yaptığı o pisliklerinin her şeye rağmen dimdik ayakta dur kızım şu an da yavrumun anlamadığı yaşlardayım ilerde büyüdüğübdw de daha da bağlanıcak ama her seferinde ufak bi olay olsun farketmez adam olayları bapırarak büyütüyor ve çocuğumuz umrunfa değil o yavrum başını kapatıyor annemin evine de giderim nolucak çalışırım derim yaza

Yahu çocuk niye umurunda olsun o çocuk nasıl travmali büyüyor evde bagris cagris bir şekilde belli yaşa getirip çalışmaya başlayacaksınız o çocuğu siz kurtaracaksiniz demekki iyi baba da değil hiçbir artisi yok.Ev arkadaşı gibi yapın kavga etmeyin ama az ama çok çalışmak zorundasınız bu adamla yaşlanilmaz inanın buna.Bunun şimdi yanınızda olmasına güvenmeyin aile babası iyi eş olmayacak düzelmeyecek.Siz bir şekilde bir yolunu bulacaksınız .Bulmak zorundasınız çünkü bir gün dayanamayacak hale geleceksiniz er yada geç

Yahu çocuk niye umurunda olsun o çocuk nasıl travmali büyüyor evde bagris cagris bir şekilde belli yaşa getirip çalışmaya başlayacaksınız o çocuğu siz kurtaracaksiniz demekki iyi baba da değil hiçbir artisi yok.Ev arkadaşı gibi yapın kavga etmeyin ama az ama çok çalışmak zorundasınız bu adamla yaşlanilmaz inanın buna.Bunun şimdi yanınızda olmasına güvenmeyin aile babası iyi eş olmayacak düzelmeyecek.Siz bir şekilde bir yolunu bulacaksınız .Bulmak zorundasınız çünkü bir gün dayanamayacak hale geleceksiniz er yada geç
Zaten şu an dayanamayacak noktadayım o laflardan sonra bir de kızımı her seferinde üzmesi o çocuğa bakıyor öyle gördüğü halde hala devam ediyor bağırmaya insan bi ya sabır der bırakır bağırmayı

Merhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Hepiniz haksızsınız.

Merhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Çocuğun yanında kavga edip bunu normallestirmeyin lütfen. iki ergen gibisiniz.

Kendisi iyi bir baba eve çocuğa karşı sorumluluk sahibi fakat tartışma olaylarında böyle büyütüp aklına her geleni söylemesi tabikide sınırının olmamasından kaynaklı o sınırı da oluşturamıyorum zaten

Konu sahibi çocuğun yanında bağırıp çağıran onun psikolojik durumunu düşünmeyen adam çocuğun karnını doyurup giysi alıyor diye iyi baba olmaz sokağa atacak değil heralde sizede neler yapmış aile huzurunu es geçip.İyi baba olsa burada bunları yaxiyor olmaz evde mutlu mesut yaşıyor olurdunuz

Elbette ki haklısın bende çocuğa göre hareket etmiyorum fakat bu evliliği ben istedim okulu yarım bıraktım sonradan tamamladım vs ama çocuğum da olunca evet babam biz arkandayız lafını söyledi ama sanki içi boş söyledi gibi hissettim eve döndüm ve eşim çok fena bi insan benim ailem de biraz pasif kalıyor eşimin ailesi de çık fena yani olur da boşanma okursa sonuçlarına katlanıcaksın diyorlar bana tabikide katlanırım ama KPSS hazırlanıyorum vs çocuğum ufak bir kere aldım çocuğu gittim orda bile yılda bana çok sinirlendi dokundurmadı bile kendine hissetti etti diye çok içerledim o sebeple döndüm zaten ama gücüm olduğu zaman ömrümü geçireceğim demiyorum kendime bu normali değil zaten
İnşallah kpss kazanırsın canım

Para biriktirmem imkansız çalışmadığım sürece çünkü atıyorum verdiği 5 binin 2 si kalsa o 2 sini sende para var olarak söyler cin gibi her şeyi onu bile yönetmeye kalkışıyor altınım vs zaten yok öyle kenarda köşede yani ben diyorum ki kendime bu olayı büyüt zaten arabada videoya çektim sesini bedduasını vs zaten ekran görüntüleri de var önceden yaptığı o pisliklerinin her şeye rağmen dimdik ayakta dur kızım şu an da yavrumun anlamadığı yaşlardayım ilerde büyüdüğübdw de daha da bağlanıcak ama her seferinde ufak bi olay olsun farketmez adam olayları bapırarak büyütüyor ve çocuğumuz umrunfa değil o yavrum başını kapatıyor annemin evine de giderim nolucak çalışırım derim yaza
Yalnız çocuklar çok akıllıdır anlamadığını sanmayın yaşadığı her şeyi beyni kaydediyor. Ekonomik özgürlük ne kadar önemli birşey çok üzülüyorum sizin gibi kadinlara. Herşey gönlünüzce olsun

Yalnız çocuklar çok akıllıdır anlamadığını sanmayın yaşadığı her şeyi beyni kaydediyor. Ekonomik özgürlük ne kadar önemli birşey çok üzülüyorum sizin gibi kadinlara. Herşey gönlünüzce olsun
Çok teşekkür ederim ailemin yanına geldim bakalım bundan sonrası ne olucak KPSS gireceğim bu sene inşallah kazanırım

Çok teşekkür ederim ailemin yanına geldim bakalım bundan sonrası ne olucak KPSS gireceğim bu sene inşallah kazanırım
Niye ille KPSS? Kazandınız ve iyi puan aldınız diyelim, yerleşeceğiniz garanti mi? Kaç milyon kişi giriyor o sınava. Memur olmak için artık bir çok faktörün bir araya gelmesi gerekiyor. Sizin bekleme oyalanma şansınız yok. Çocuğunuz 3 yaşında bebek değil, kreşe başlayabilir. Madem ailenizin yanındasınız başka yerlere de başvurun. Ama bana göre defalarca aldatılmayı affeden kadının boşanmak işine gelmez. Öyle bir niyetiniz yok, eşiniz gelip alsın ve sözler versin istiyorsunuz. O yapsın ben gözümü kapayayım, bana ve kızıma karışmasın istediğimi alayım edeyim diyorsunuz. Bu adamla zor, tam ömür törpüsü. Çocuğun nafakasını versin, siz de çalışın mesleğinizi yapın. Ya da lafı hakareti yiyin oturun, hayat sizin hayatınız. Eskortlara, daha önce kaç kişiyle beraber olduğun umurumda değil gel benim ol demiş. Nasıl güveneceksiniz bu pisliğe?

Back
X