• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

eşin kalbini kırmış seni incitmek istemiş resmen ama normalde böyle değildir demişsin belki kavga ettiğiniz gün eşin için zor bir gündü ve en yakınında sen olduğun için sana patladı genelde böyle olur ya.. inşallah barışmışsınızdır tatlım :teselli:

,Ben asla ama asla VErseydın ne olurdu cümlelerine ktılmıyorum !
Bugün o ufacık şey için onu yapan koca yarında bardagın ıcındekı cay kasıgı ıcın yapar!
NAsıl ınsan kocasını sımartmasın dıyorsa bu tek taraflı degıl kadında bole olsa kafayı yer koca.
Boyle bır sacmalık olamaz. Sen o eve hızmetcı olarakmı gıttın ,
Oruclu oruclu kayınvalıdeye hızmet bunu hıc anlamıyorum hızmet dedıgın tek degıl cıft taraflıdır kayınvalıdemdeyken mısafır varsa onları tek agırlayamam benım mısafırlerım degılkı herkes yardım edıcek
hee kayınvalıdemın saglık sorunu vardır o baska tabıkı agırlarım onada bakarım.
Ama bu adamın yapdıgı ben calısırım para getırırım sende bana hızmet edersın yok artık !

biraz garip tepkiler vermiş eşin şahsen trafikte arabayı bırakıp gitmek bana çok dengeli birinin yapacağı hareket gibi gelmedi..bence öfke kontrolü için tedavi olması gerek

bence aile terapistine ihtiyaciniz var. Evde ustunluk kurma cabasi var esinin ama evlilik oyle yurumez, bu bir beraberliktir, biri sahip digeri kole olacak diye birsey yok.. Evliligin ne oldugunu anlamalisiniz karsilikli olarak...

bende eşimin her kıyafetini çıkarırım dolaba elini bile değmez hiç zorumada gitmez tabiki eminim arkadaşta yapıyodur ama eşinin emri vaki ve kırıcı sözlerinden dolayı tartışma çıkıyor

benim eşimde arada yapar özel biyere gidilecekse ben ne giycem der söylerim ver der al işte orda derim ben senin vermeni istiyorum der ya al işte bi almakmı zor geliyo diye çıkışırım argo bi cümle var buraya yazamıcam şimdi küfür değil tabi onu söylerim vermen öyle inat ettiği için ben hizmetçimiyimki heh bunuda söylerim az yede kendine bi hizmetçi tut diye baktı gördü benden yüz bulamıyo kuzu kuzu alır kendisi...

allah allah mağdurmuymuş kendisi insan sevdiğine saygı gösterir ezmeye çalışmaz ruh hali bozuk galiba napcan canım sinirliyken suyuna gidecen sakinkende koyacan lafı

Biraz kafamı toparlayıp yazmaya karar verdim. Nasıl başlasam... Önceki gün kötü bi akşam geçirdik. Eşim işyerinden geldi oturduk güzel yemeğiimizi yedik, mutfağımı toparladım, sonra biraz oturma odasında takıldık.Hattaa bana bayagı bi sevgisini gösterdi vs.vs.
Görümcem yeni eve taşındığı için onlara gidecektik. Artık hazırlanma vakti geldi, ben yatakodasında üstümü giyiniyorum. Eşim geldi, ben ne giyeceksem çıkar ver dedi. Ben de "ben de hazırlanmaya çalışıyorum, dolabını aç hemen alıp giyeceksin zaten.orda hazır" dedim. Israr etti sen vereceksin diye. E o kadar yıkayıp ütüleyen, oraya hazırlayan ben değilmişim gibi bi de ben verecekmişim de giyecekmiş. Olur bi de giydireyim bari. Ara ara böyle yapar zaten çıkar da ver diye, benim de ödüm kopar şimdi gene bişey çıkar diye gönülsüz olduğumu göstereerek veririm eline. Vee ben vermediğim için bağırmaya başladı, elime mi yappışırmış, versem noolurmuş, ver dediyse verecekmişim. Ben vermemekte ısrar ettim, zaten kendim anca hazırlanıyorum, vakit de gelmiş. Derken gitti oturma odasına oturdu. Gitmiyorum, sen nereye gidersen git diye. Orda bizi bekliolar. Ben giyeceğini verene kadar bir yere gitmeyecekmiş. Mecbur kaldım, getirdim koltuğun üzerine attım.
Ben kapıyı kitlerken bindi asansöre gitti beni beklemeden. Sonra arabayı sinirli sinirli kullanmaya başladı. Tekrar bağırmaya başladı. el kol hareketleri bişeyler. Neyse pastanenein önüne geldik, pasta alacağız. O kadar ısrar ettim, hatta kapısını açıp gelmiyor msusun diye ısrar ettim. Beni akşam vakti tek başıma pastaneye yolladı, sen git ne alacaksan al diye. Benim bildiğim koca yanındaysa gider o alır o saatte pastayı. Almayım diyorum ama elimiz boş gitmek de olmaz, biliyorum o almadan gider. Salak gibi gittim aldım geldim. Ve arabaya binince "Koca" diyorum, başka da bişey demiyorum, dedim. Çünki daha fazla sinirlendirmek istemedim. Ama bi taraftan da söylemesem yaptığını doğru sanacak hep.
Zoruma gitti güya beni cezalandırıyor, hani çocuğa hadi al gel dersin ya arabada,beni çocuk gibi kullanıyor yaaa.
Daha bitmedi. Sonra biraz ilerledik. Arabayı sağa çekti, çıktı gidiyor nerdeyse. Daha önceden kırmızı ışıkta arabayı bırakıp gitme olayı yaşadım ve hemen koltuğa geçip arabayı aldım gittim, güya kuldan utanıyorum. Bi tanıdık görür diye. Ne diye sürdüysem arabayı o zman salak mıyım neyim, bırak otur hanım hanım, o da rezil olsun trafikte. Baktım arabada beni o saatte yağmurlu akşamda bırakıp gidecek yine. Kolundan tutyorum gitmesin diye, ne salağım yaaa. Bi tarftan da o an bütün sinirlerim boşaldı, başladım ağlamaya, iyice çığlık atıyorum arabanın içinde. Ve bana söylediği şu söze inanabiliyor musnuz" Eğer ben ver dediğmde vermiyorsan, kapı orada!!!" Önce duymazlıktan geldim,hatta yanlış mı duydum acaba dedim çünki o kadar kötü birisi değil diye biliyorum ben eşimi. Keyfi olunca bana yardım da eder, sevgisini de gösterir. Sonra duydun mu son söylediğimi diye üstüne gitti söylediğinin,o an dünya başıma yıkıldı. O kadar üzüldüm ki!!!Ben hak ediyor muyum acaba o sözleri diye.
Beni öyle görünce gitmedi, bindik gittik görümceye. Tabi benim surattan ağladığım vs. herşey belli. Ses de meydanda, çıkmıyor bile gitmiş ses. Orda oturduk öyle öyle. Ben zorla gülmeye çalışıyorum, tabii anladılar kayınvalidem kayınpederim, görümcem. Sırf haber verdik, bi de ilk kez gidiyoruz evlerine diye gittim. Kuldan utanmak bu oluyor herhalde, güya duymayacaklar aramızdakileri.

Bi önceki akşam da şöyle bişey olmuştu, Kendi içerden geliyor, bana da diyor ki çekirdek getir de çitelim. Ben de o gün kayınvalidemde yorulmuştum, misafirleri vardı, hem de oruç oruç hizmet ettim yani düşünün. Ve her gün çekirdek çitilir her yer batar bizim evde. Dedim ki "getireceğim ama inan o kadar yolruldum ki" güya halimi anlatıyorum. Gittim getirdim, ara ara söylediği bişey var, "çocuk olunca ne yapacaksak" dedi yine. Güya ben çok nazlı yetişmişim, evin tek kızıyım bu arada. Yani çocuk da yok, yokken böyle de o zman noolcaksa gibi. "Ben de en beceriksizler bile beceriyo da ben mi beceremiycem , bi daha bana bunu söyleme" dedim.

Hep şundan yakınır, annesi çok ezmiş oğlanları, kızlarını ezdirmemek için. Onlar da maşşallah hiç abi diye saygıları yok. Çayy koy dese, sen koy diyen tipler. Onlarınki de aşırı yani.

İlk evlendiğimizde yaptığım işler gözüne görünüyordu, artık hiç görünmüyor. Yani artık rutine bindi, yaptığım herşeyi benim görevim gibi görmeye başladı. Üstelik emir verince de yapacakmışım. Kendi kızkardeşlerine kuramamış ya hakimiyet, ödü küpuyor ki ben de öyle olurum diye. Oysa ki o kadar sevgi saygı gösteriyorum ki. Şu an konuşmadığım halde bile, kahvaltısını yemeğini hazırlıyorum.
Yani iyiyken çok iyi, hatta hep der ben senden razıyım diye, kötüyken de böyle ağır bi lafı söyleyebiliyor, kapı şurda diye. Dengesi bi tuhaf. Hiç biri değil de bu söz çok zoruma gitti kızlar.Normalde iyi anlaşırız aslında ama şu an çok üzülüyorum. Yani koca olmak, erkeklik bu sanıyor, yani al dedğinide alacak ver dediğinde verecek.Aksine benim de hemen kabul edecek bi karakterim yok, üstüme geldikçe kendimi yiyorum. Tavsiyelerinizi beklyiorum...uzun oldu kusura bakmayın.

:sinifsinif:

Bunun adına evlilik diyorlar şekerim. Adamın kafası başka bir şeye bozulur acısını senden çıkarır.Olay bu yani Asabiyetse maçoluksa hepsi aynı bunların.Evlendiğin insandan hiç duymam bunu da hiç yapmaz dediğin şeyleri duymak ve yaşamaktır evlilik.Al işte neden evlendik ki ? bunları çekmek için mi? Kocam benden hem çocuğa bakmamı hem yemek yapmamı hem ütü hem temizlik hem börek örek yapmamı hem de güleryüzlü olmamı bekliyor. Neyim ben robot mu??? Bütün bunları günde 3-4 saat uykuyla yapmamı bekliyor hemde. Haftasonları bilgisayarda king oynuyor. hafta içi işe gidiyorum bahanesiyle çocukla ilgili hiçbir şeyin ucundan tutmuyor.Benden de robot olup gülümsememi bekliyor.(Mesela eve gelir elbiseleri çıkarır oldukları yerde yani yerde bırakır gider.Bir şey yer tabağı makine yerine lavabonun etrafına dizer.Evde hiçbir eşyasının yerini bilmez hepsini benden ister.Hamileyken bile temizliği ben yaptım bişr kadın tutayım da şu kadın karnı burnunda iş yapmasın demedi.)Olur başka derdin kocacım???

Son düzenleme:
Bunun adına evlilik diyorlar şekerim. Adamın kafası başka bir şeye bozulur acısını senden çıkarır.Olay bu yani Asabiyetse maçoluksa hepsi aynı bunların.Evlendiğin insandan hiç duymam bunu da hiç yapmaz dediğin şeyleri duymak ve yaşamaktır evlilik.Al işte neden evlendik ki ? bunları çekmek için mi? Kocam benden hem çocuğa bakmamı hem yemek yapmamı hem ütü hem temizlik hem börek örek yapmamı hem de güleryüzlü olmamı bekliyor. Neyim ben robot mu??? Bütün bunları günde 3-4 saat uykuyla yapmamı bekliyor hemde. Haftasonları bilgisayarda king oynuyor. hafta içi işe gidiyorum bahanesiyle çocukla ilgili hiçbir şeyin ucundan tutmuyor.Benden de robot olup gülümsememi bekliyor.(Mesela eve gelir elbiseleri çıkarır oldukları yerde yani yerde bırakır gider.Bir şey yer tabağı makine yerine lavabonun etrafına dizer.Evde hiçbir eşyasının yerini bilmez hepsini benden ister.Hamileyken bile temizliği ben yaptım bişr kadın tutayım da şu kadın karnı burnunda iş yapmasın demedi.)Olur başka derdin kocacım???

evlılık boyle anlatılır işte bravo sana çok guzel acıklamışın canım

eşin sürekli böyle taleplerde bulunmuyor sanırım yada ben öyle anladım bilmiyorum..
eğer öyleyse bence verebilirsin bişi istediğinde... ben çalışıo olmama rağmen eşim bişe istemişse yapmaya çalışırım, ama aynı şey onun için de geçerli...
yani ne ben onun sözünü havada bırakırım, nede o benim sözümü... ne bileyim bu verdiğin değerin bi göstergesi gibi bişidir bana göre...
yok eşin sürekli böyleyse biraz sinirli bi yapısı var demekki, huyuna giderek her istediğini yaptırabileceğine inanıyorum ben...

Back