Esim benden ayrildi ama evden gitmiyor

Siz hala ümitlisiniz de ondan kovmuyorsunuz evden. Ama o kafasında bitirmiş asla düzelmez sadece konfor alanından ayrılmak istemiyor. Bu şekilde ona hava hoş ama sizin için boşa geçen zaman . Bir an önce yolunuzu çizin

Teşekkür ederim ama ben maviyi hissederek okumak istedim… mavi mi diyeyim yoksa sen mi gerçek adını söylemek istersin kiraz shshsh
Maviyi hissetmek🤗direk paralel evrene geçiyorsun .Böyle pırıl pırıl ,masmavi......

Bence adamın başka bir hayatı var. Ordan yeşil ışık görünce basıp gidiyor. Ama ona tam güvenemediği için de geri geliyor. Tavsiyem sana bunları söyleyen mahlukatın kıyafetlerini çöp poşetine doldurup kapıya koyman. Sonra da evin anahtarını değiştirmen. Çünkü 2 çocuğunu düşünmeyen, çocuklarının annesini düşünmeyen birinin kalbi yoktur! Kırılmaz merak etme

Eşin senden ayrılmamış, ayrılmaya da hiç niyeti yok, sadece seni bununla korkutup iyice sindirmeye çalışıyor. Çünkü senin asla boşanamayacağını, boşanmamak için herşeye katlanacagini , susacağını biliyor....Davayı aç, celp eline geçsin bak nasıl şaşıracak

Ee tamamda ortada cocuklar var, ben kavga cikartip dursam nolcak. Saf flnda degilim, sadece o kötü diye bende kötü olamam yoksa bende biliyorum degmicegini.
Kavga çıkarmak şart değil, sakince ve açık açık senin evi otel gibi kullanmana tahammülüm yok madem ayrılıyoruz topla eşyanı git diyeceksiniz

Adam küsüyorum ayrılıyorum diyerek gezip tozuyor.hem hesap vermiyor hemde gezmeye devam.yakinda barışır ben size diyim.ayrilmak isteyen adam gider ayrılır sizinki in amacı hem gününü gün etmek hem de rahatına devam etmek

Merhaba, önceki actigim konularda belirtigim gibi hicbisey düzelmedi. Hala eve gec geliyodu, hic aramiyodu, ilgi yok sevgi yok, bütün gün nerde kiminle oldunu bilmiyodum ve sürekli bu yüzden kavga cikariyodum. Degismesi icin cok caba sarfettim ama inatla degismicem dedi.
Bi kac hafta önce ayrilmak istedi ve 2 gece evde kalmadi sonra ben yalvar yakar geri gel dedim ve hersey düzelir sandim ama iyice kötüye gitti, her gün gitmemi istiyomusun diye sorup durdu bana ve sonunda gecen hafta ayrilmak istedigini ve artik bizim düzelemicegimize, hayatinda huzur istedigini söyledi. Halbuki ben ikimiz caba gösterirsek, ikimizde degisirsek düzelebilcegimizi söyledigim halde inatla ben sana bos vaatlerde bulunmicam, degismicem dedi.
o gün artik eve gelmez sandim ama aksam olunca yine geldi, cok sevdigim halde artik benimde umudum kalmadi gibi, gönderdim. Sabah bi baktim koltukta uyuyor. Ailesine ayrildigimizi anlatmiyor, aslinda anlatsana orda kalabilir ama gecenin bi vakti eve gelip koltukta uyuyo. Sabah oluncada hazirlanip cikiyo. Ayrilmadan öncede bu böyleydi zaten, hicbi sekilde iletisim kurmuyodu ve hala ayni. Benim günlük hayatimda bi degisiklik yok aslinda ama ayriligi kabulleniyorum o yüzden aci cekiyorum ve onu görmek bana aci veriyor. Sabaha karsi gelince sinirleniyorum.
Iki tane cocugumuz var onlari bahane edip öglenleri onlari görmeye geliyo.
Pazar günleri kayinvalideme giderdik, bugünde bana sen gelmiyomusun diye soruyo bende gelmiyorum dedim, surat asti cocuklari alip gitti. Döndüklerinde anlattin mi dedim yok dedi. Ne yapmaya calisiyor anlamiyorum.
Sorunca hemen ev bulamam diyor, bir süre böyle yasiyacaz ama istemezsen giderim diyor. Bende evden kovup kalbini kirmak istemiyorum ve barisma ihtimalini sifirada düsürmek istemiyorum ama ne yapacagimida bilmiyorum :KK43:
çok üzgünüm ama bitmiş sizin evlilik durumu zorlaştırmamak hemen adapte olmak adına eşinize evden gitmesini söyleyin. Onu gördükçe daha çok üzüleceksiniz. Bir şarkı sözü var beni çok etkiler. ''YALNIZLIK SENDEN KOLAY HİÇ YORMA KENDİNİ........ SENİN YANIN MAHŞER YERİ''
Emin olun o gidince duruma daha kolay uyum sağlarsınız...

Yani evden mi kovayim? Sokakta yatar yine annesinin yanina gitmez, kiyamiyorum.
Canım o sana ve cocuklarına kıyıyor ama. Bir yuvayı kurmak öyle kolay değil, gel gör ki yıkmak en basidi. Seni daha fazlaa ezip geçmesine müsaade etme lütfen. Onun ailesini sen ara veya git ama anlat bir şekilde. Bir an evvel boşanmalısın.

Merhaba, önceki actigim konularda belirtigim gibi hicbisey düzelmedi. Hala eve gec geliyodu, hic aramiyodu, ilgi yok sevgi yok, bütün gün nerde kiminle oldunu bilmiyodum ve sürekli bu yüzden kavga cikariyodum. Degismesi icin cok caba sarfettim ama inatla degismicem dedi.
Bi kac hafta önce ayrilmak istedi ve 2 gece evde kalmadi sonra ben yalvar yakar geri gel dedim ve hersey düzelir sandim ama iyice kötüye gitti, her gün gitmemi istiyomusun diye sorup durdu bana ve sonunda gecen hafta ayrilmak istedigini ve artik bizim düzelemicegimize, hayatinda huzur istedigini söyledi. Halbuki ben ikimiz caba gösterirsek, ikimizde degisirsek düzelebilcegimizi söyledigim halde inatla ben sana bos vaatlerde bulunmicam, degismicem dedi.
o gün artik eve gelmez sandim ama aksam olunca yine geldi, cok sevdigim halde artik benimde umudum kalmadi gibi, gönderdim. Sabah bi baktim koltukta uyuyor. Ailesine ayrildigimizi anlatmiyor, aslinda anlatsana orda kalabilir ama gecenin bi vakti eve gelip koltukta uyuyo. Sabah oluncada hazirlanip cikiyo. Ayrilmadan öncede bu böyleydi zaten, hicbi sekilde iletisim kurmuyodu ve hala ayni. Benim günlük hayatimda bi degisiklik yok aslinda ama ayriligi kabulleniyorum o yüzden aci cekiyorum ve onu görmek bana aci veriyor. Sabaha karsi gelince sinirleniyorum.
Iki tane cocugumuz var onlari bahane edip öglenleri onlari görmeye geliyo.
Pazar günleri kayinvalideme giderdik, bugünde bana sen gelmiyomusun diye soruyo bende gelmiyorum dedim, surat asti cocuklari alip gitti. Döndüklerinde anlattin mi dedim yok dedi. Ne yapmaya calisiyor anlamiyorum.
Sorunca hemen ev bulamam diyor, bir süre böyle yasiyacaz ama istemezsen giderim diyor. Bende evden kovup kalbini kirmak istemiyorum ve barisma ihtimalini sifirada düsürmek istemiyorum ama ne yapacagimida bilmiyorum :KK43:
Yalvarmaya devam et, o birini bulana kadar ( belki de bulmuştur bile ) beslemeye devam et bu şekilde , ayrılmak böyle bişey değil, bu adam barışsa ne olur , sana bir faydası var mı duygusal , maddi , manevi ...

Son düzenleme:
Ee tamamda ortada cocuklar var, ben kavga cikartip dursam nolcak. Saf flnda degilim, sadece o kötü diye bende kötü olamam yoksa bende biliyorum degmicegini.
Eşinizin annesi olmuşsunuz zaten böyle bir evlilik bitmeye mahkum , ne demek kıyamıyorum yaaa...

Back