Eşim

eşin kalbini kırmış seni incitmek istemiş resmen ama normalde böyle değildir demişsin belki kavga ettiğiniz gün eşin için zor bir gündü ve en yakınında sen olduğun için sana patladı genelde böyle olur ya.. inşallah barışmışsınızdır tatlım :teselli:

,Ben asla ama asla VErseydın ne olurdu cümlelerine ktılmıyorum !
Bugün o ufacık şey için onu yapan koca yarında bardagın ıcındekı cay kasıgı ıcın yapar!
NAsıl ınsan kocasını sımartmasın dıyorsa bu tek taraflı degıl kadında bole olsa kafayı yer koca.
Boyle bır sacmalık olamaz. Sen o eve hızmetcı olarakmı gıttın ,
Oruclu oruclu kayınvalıdeye hızmet bunu hıc anlamıyorum hızmet dedıgın tek degıl cıft taraflıdır kayınvalıdemdeyken mısafır varsa onları tek agırlayamam benım mısafırlerım degılkı herkes yardım edıcek
hee kayınvalıdemın saglık sorunu vardır o baska tabıkı agırlarım onada bakarım.
Ama bu adamın yapdıgı ben calısırım para getırırım sende bana hızmet edersın yok artık !

biraz garip tepkiler vermiş eşin şahsen trafikte arabayı bırakıp gitmek bana çok dengeli birinin yapacağı hareket gibi gelmedi..bence öfke kontrolü için tedavi olması gerek

bence aile terapistine ihtiyaciniz var. Evde ustunluk kurma cabasi var esinin ama evlilik oyle yurumez, bu bir beraberliktir, biri sahip digeri kole olacak diye birsey yok.. Evliligin ne oldugunu anlamalisiniz karsilikli olarak...

bende eşimin her kıyafetini çıkarırım dolaba elini bile değmez hiç zorumada gitmez tabiki eminim arkadaşta yapıyodur ama eşinin emri vaki ve kırıcı sözlerinden dolayı tartışma çıkıyor

benim eşimde arada yapar özel biyere gidilecekse ben ne giycem der söylerim ver der al işte orda derim ben senin vermeni istiyorum der ya al işte bi almakmı zor geliyo diye çıkışırım argo bi cümle var buraya yazamıcam şimdi küfür değil tabi onu söylerim vermen öyle inat ettiği için ben hizmetçimiyimki heh bunuda söylerim az yede kendine bi hizmetçi tut diye baktı gördü benden yüz bulamıyo kuzu kuzu alır kendisi...

allah allah mağdurmuymuş kendisi insan sevdiğine saygı gösterir ezmeye çalışmaz ruh hali bozuk galiba napcan canım sinirliyken suyuna gidecen sakinkende koyacan lafı

Bunun adına evlilik diyorlar şekerim. Adamın kafası başka bir şeye bozulur acısını senden çıkarır.Olay bu yani Asabiyetse maçoluksa hepsi aynı bunların.Evlendiğin insandan hiç duymam bunu da hiç yapmaz dediğin şeyleri duymak ve yaşamaktır evlilik.Al işte neden evlendik ki ? bunları çekmek için mi? Kocam benden hem çocuğa bakmamı hem yemek yapmamı hem ütü hem temizlik hem börek örek yapmamı hem de güleryüzlü olmamı bekliyor. Neyim ben robot mu??? Bütün bunları günde 3-4 saat uykuyla yapmamı bekliyor hemde. Haftasonları bilgisayarda king oynuyor. hafta içi işe gidiyorum bahanesiyle çocukla ilgili hiçbir şeyin ucundan tutmuyor.Benden de robot olup gülümsememi bekliyor.(Mesela eve gelir elbiseleri çıkarır oldukları yerde yani yerde bırakır gider.Bir şey yer tabağı makine yerine lavabonun etrafına dizer.Evde hiçbir eşyasının yerini bilmez hepsini benden ister.Hamileyken bile temizliği ben yaptım bişr kadın tutayım da şu kadın karnı burnunda iş yapmasın demedi.)Olur başka derdin kocacım???

Son düzenleme:

evlılık boyle anlatılır işte bravo sana çok guzel acıklamışın canım

eşin sürekli böyle taleplerde bulunmuyor sanırım yada ben öyle anladım bilmiyorum..
eğer öyleyse bence verebilirsin bişi istediğinde... ben çalışıo olmama rağmen eşim bişe istemişse yapmaya çalışırım, ama aynı şey onun için de geçerli...
yani ne ben onun sözünü havada bırakırım, nede o benim sözümü... ne bileyim bu verdiğin değerin bi göstergesi gibi bişidir bana göre...
yok eşin sürekli böyleyse biraz sinirli bi yapısı var demekki, huyuna giderek her istediğini yaptırabileceğine inanıyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…