Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim
- Konu Sahibi sdhyt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah sabır versin canım valla ters adamla uğraşmakta zordur...gerçekten çok anlamsız yaptıkları elle tutulur bir şey yok bukadar ağır konuşmasını gerektirecek valla çok sabırlısın ....birde emreder gibi getir!getireceksin demesi ! sinir bozucu gerçekten...ona söyle bir daha böyle yaparsa ben senin karınım !annen yada hizmetçin değilim de ne bu ya erkeklik mi olurmuş böyle ....hayırlısı
Şimdi eşinizde arabada bırakıp gitmeler falan gayet garip hareketler var...
ama kıyafet hazırlama konusunda ben eşim istemediği halde hazırlarım kendi kıyafetlerime uygun kıyafetler renk tonları seçerim. onun böyle bir talebi yok ama benim içimden geliyor. çorabına kadar renk uyumuna dikkat ederim.
ama kıyafet hazırlama konusunda ben eşim istemediği halde hazırlarım kendi kıyafetlerime uygun kıyafetler renk tonları seçerim. onun böyle bir talebi yok ama benim içimden geliyor. çorabına kadar renk uyumuna dikkat ederim.
Şimdi eşinizde arabada bırakıp gitmeler falan gayet garip hareketler var...
ben de renk uyumuna vs. çok dikkat ederim. onun kıravatı benim kıyafetim falan...bazen çorabına kravatına kadar tüm takımını bile hazırlar koyarım ortaya, hattaa o gün ben dolabı açtığında göstereceğim sana bile dedim o anda, hava soğuk olduğu için önceden düşünmüştüm bile, neyi giyeceğini bile söylemeye fırsat bırakmadı ki
ben benm yapmadığıma değil de eşimin tuhaf davranışlarına dikkat çekmek istiyorum. bu konuda naapabileceğimi öğrenmeye çalşıoyrum sadece, sizce daha olgun davranabilecek mi bir gün,her konuda??
- 12 Temmuz 2006
- 56.126
- 215.795
- 1.223
- 52
ben de renk uyumuna vs. çok dikkat ederim. onun kıravatı benim kıyafetim falan...bazen çorabına kravatına kadar tüm takımını bile hazırlar koyarım ortaya, hattaa o gün ben dolabı açtığında göstereceğim sana bile dedim o anda, hava soğuk olduğu için önceden düşünmüştüm bile, neyi giyeceğini bile söylemeye fırsat bırakmadı ki
ben benm yapmadığıma değil de eşimin tuhaf davranışlarına dikkat çekmek istiyorum. bu konuda naapabileceğimi öğrenmeye çalşıoyrum sadece, sizce daha olgun davranabilecek mi bir gün,her konuda??
16 yıllık evlilik hayatında öğrendim ki,evliliklerde,karı koca ilişkileride farklı farklı,benden akıl isteyen bir arkadaşıma ben eşime şöyle davranıyorum sende öyle davran dediğimde arkadaşım eşinden aynı tepkiyi almayabiliyor.
Biraz tuhaf bir benzetme olacak belki ama evlilikler bana elbiseler gibi gelir nedense,benim üstüme olan elbise arkadaşıma uymaz,ya potluk yapar ya dar gelir,evliliklerde böyledir.
Her erkeğin davranışı,karakteristik özellikleri farklı olduğu için size direk şunu yapın diyemiyorum,eşinizin huyunu suyunu,hangi durumda nasıl davranacağını,neye kızıp neye tepki göstereceğini az çok biliyorsunuzdur,eşinizin özelliklerine göre bir davranış şekli geliştirmenizde yarar var bence,sanırım evliliğinizde eski sayılmaz,evliliklerde,erkeklerde geç olgunlaşır,evliliğin rayına girmesi hemen hemen 5 yılı bulur,erkeklerde 30 yaşına gelmeden olgunlaşmaz,eşinizi,evliliğinizi seviyorsanız zaman ve şans tanıyın,eğer eşiniz karakteri oturmuş ama henüz olgunlaşamamış biriyse zamanla herşey yoluna girer,karakteri oturmamış,kişiliği hakkında kendisinin bile en ufak fikri olmayan biriyse Allah yardımcınız olsun zira bir erkek nereye çekersen oraya giden türden sağlam karaktere sahip olmayan biriyse yıllarda geçse ne evlilik rayına girer ne de o erkekten hayır gelir
16 yıllık evlilik hayatında öğrendim ki,evliliklerde,karı koca ilişkileride farklı farklı,benden akıl isteyen bir arkadaşıma ben eşime şöyle davranıyorum sende öyle davran dediğimde arkadaşım eşinden aynı tepkiyi almayabiliyor.
Biraz tuhaf bir benzetme olacak belki ama evlilikler bana elbiseler gibi gelir nedense,benim üstüme olan elbise arkadaşıma uymaz,ya potluk yapar ya dar gelir,evliliklerde böyledir.:
bu benzetme çok uygun olmuş bence. aynı anne babadan 2 kardeş bile birbirinden o kadar farklı olabiliyorken, bizi rahatsız etmeyen bir davranışın başka bir bayanı rahatsız edebileceğini de unutmamalıyız. nasıl ki, her erkek için de önemli olan kriterler değişebiliyorsa.
canım ne yaprsan yap yaranamıyorsun...Benımkıde dun sen bana bakamıyosun ben bekar olsamda bunları yapardım dedı...Halbukı o hastayken nefesını sayarım ben ama yaranılmıyor ıste!!!Herseyını yap mamasını hazırla,b... donunu yıka kurut utule,cayını demle,gak desın suyunu guk desın cekırdegını ver ,kıskanclıgına katlan,saygısılıgına katlan,huysuzluguna katlan ,anasına katlan babasına katlan sonra kapıyı gostermek yıne ona düşsün...Yemin ediyorum bırı benım hersyımı yapsa ben ona derdımkı ben engellımıyımde sen benım herısımı yapıyosun bendede ıkı el ıkı ayak var bendede beyın var ben kendı ısımı kendım yaparım derdım ben olsam.Bunun kadın erkek olmaktan cok yetıstırılısle alakası var ıste.Onları bu kadar minnetsiz ve tesekkursuz yetıstıren ana ve babanın cezasını senın benım gıbı süzmeler çekiyor işte!!Olsun ama içim rahat senınde öyle olsun.Öpüyorum.
...Akşam geldiğinde gel mutfağa derim o gün komik bişeyi anlatırım ona o esnada da ay hayatım şunu da yaparmısın şunuda masaya koyarmısın der bazende demeden tabakları eline veririm.O konuşmanın keyfiyle farkında olmayarak yapar.Anlamaz.
...
Bunu bende cok yaparım, canım o da hemen gelır.
Hem sohbet ederız, hem masayı hazırlarız.
Oyle yapmasam da kımı zaman teklıf bıle gerektırmez.
Mesela mısafırım geldıgınde eger o kısının benım ıcın ozel oldugunu bılıyorsa,
muhabbetımız bozulmasın dıye esım ıkramlarımızı yapar,
'sen otur arkadasınla, sohbetınızı bolmeyın' der.
Kuzum benım ya, bende eslerın olumsuz davranıslarını okuya okuya,
esıme daha bır asık olmaya basladım
Bu arada benım esımde aılesınde bellı bır otorıtesı olan bırıdır.
Bekarken kardeslerını gece vaktı uyandırırmıs,
'kalkın sunu yıkayın, sabaha kadar kurutun, utuleyın' dermıs.
Onlarda yaparmıs.
Evlendıkten sonrakı degısımı onları cok sasırtmıstı
Son düzenleme:
ben ilk evlendiğimde ütüler senden dedim.surat astı yapmadı sonra baktı olmayacak ütüye başladı.ilk başlarda ağır geliyodu ona şimdilerde şarkıyla türküyle ütülüyor.televizyonun karşısında miskin miskin oturacağına bir işe yarıyor işte fena mı.sonrada getirip bana gösteriyor güzel olmuşmu diye bende yanağına öpücük konduruyorum gözleri parlıyor sevinçten.birgün bebeğimiz olursa bir iki işten sorumlu olur alışsın şimdiden benimde yüküm azalır.
ben şunu gördüm taviz tavizi oda ezilmeyi dahada ötesi kişiliğinin sıffırlanmasını getirir.evliliğin huzurunu her iki tarafta düşünmüyosa tek taraflı çaba nafiledir
ben şunu gördüm taviz tavizi oda ezilmeyi dahada ötesi kişiliğinin sıffırlanmasını getirir.evliliğin huzurunu her iki tarafta düşünmüyosa tek taraflı çaba nafiledir
Eşin çocuk gibi davranıyor arabada bırakıp gitmek flan ne demek hiç hoş değil.
Kavga etmenin tartışmanında bi sınırı var,ne o öyle sen git al flan o adam konuşmayla düzelmez eğrki daha fazla yüz göz olmadan devam etmesini istiyorsan alttan alan sen olacaksın belliki en ufak bişeyde zıtlaşma oluyo aranızda.
Kavga etmenin tartışmanında bi sınırı var,ne o öyle sen git al flan o adam konuşmayla düzelmez eğrki daha fazla yüz göz olmadan devam etmesini istiyorsan alttan alan sen olacaksın belliki en ufak bişeyde zıtlaşma oluyo aranızda.
- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
Alla alla...Konu sahibine hak vermeyenleri ilginç buluyorum gerçekten. Ya da konuyu tam okumadılar.
Burada da "verseydin eline mi yapışırdı" diyen var; sanki konu sadece pantolon verme meselesiymiş gibi...
Yahu ortada saygısızlık diz boyu; hakaret desen o da ortaya karışık... Sorun asıl burada.
Ama neymiş; konu sahibi neden pantolon vermemiş eline mi yapışırmış, ne varmış... akannehir
Bence sorgulanması gereken çok şey var, üzerine düşünülüp tartışılması gereken kararlar var; konu sahibi için söylüyorum bunu.
Ve ben bir gıdım konu sahibinde suç göremiyorum her nedense; yanlış bulduğum tek nokta bu kadar alttan alması.
Burada da "verseydin eline mi yapışırdı" diyen var; sanki konu sadece pantolon verme meselesiymiş gibi...
Yahu ortada saygısızlık diz boyu; hakaret desen o da ortaya karışık... Sorun asıl burada.
Ama neymiş; konu sahibi neden pantolon vermemiş eline mi yapışırmış, ne varmış... akannehir
Bence sorgulanması gereken çok şey var, üzerine düşünülüp tartışılması gereken kararlar var; konu sahibi için söylüyorum bunu.
Ve ben bir gıdım konu sahibinde suç göremiyorum her nedense; yanlış bulduğum tek nokta bu kadar alttan alması.
yaklaşık 9 yıllık evliyim ve hala buna benzer konularda eşimle sorunlar yaşıyorum ama senin eşinin aksine benim ki hep el bebek gül bebek yetiştirilmiş.kızkardeşleri etrafında pervane olmuş annesi hep nazlamış haliyle evlendikten sonra aynısını benden bekliyor.yeni evliyken ütüsüz bir pantolon için çok kalbimi kırdığı oldu aklinialirimsmilezamanla biraz toparladı kendisini ama yine de çoğu işlerin benim görevim olduğu düşüncesinde halaakannehir
erkeklerin kadını hizmetçi emir eli gibi görmesi hakimiyet kurmak istemesi çok sinir bozucu bir durum.seni çok iyi anlıyorum.ben sende değil eşinde gördüm hatayı. zaten sonrasında yaptıkları çok çocukça:1closedeyes:
kırgınlığını kızınlığını eşine belli et umarım seni anlar ve yavaş yavaş sana gereken saygıyı gösterir.en azından senden birşey isterken emir kipi kullanmak yerine rica etmeyi öğrenir
erkeklerin kadını hizmetçi emir eli gibi görmesi hakimiyet kurmak istemesi çok sinir bozucu bir durum.seni çok iyi anlıyorum.ben sende değil eşinde gördüm hatayı. zaten sonrasında yaptıkları çok çocukça:1closedeyes:
kırgınlığını kızınlığını eşine belli et umarım seni anlar ve yavaş yavaş sana gereken saygıyı gösterir.en azından senden birşey isterken emir kipi kullanmak yerine rica etmeyi öğrenir
evet herkesin evlilikte durumu farkli..
ben kk' kadinlarini eslerine olan hizmeti okudugumda
utaniyorum bazen :) ne cok haksizliklar yapiyormusum diyorum kendi kendime
ama hayir iste herkes farkli..
sadece genel careler vardir o'da zamaninda, uslubuyla tavriyla kararli sekilde konusmak
ve sonra sabretmek !
gidisat hala olumsuzsa ve sabirliysaniz tekrar konusmak ama dogru zamanda ve kararlilikla
ve sonra yine sabretmek.. tavirlariniz ve konusmalarinizdan baska keskin care bulamazsiniz..
ben kk' kadinlarini eslerine olan hizmeti okudugumda
utaniyorum bazen :) ne cok haksizliklar yapiyormusum diyorum kendi kendime
ama hayir iste herkes farkli..
sadece genel careler vardir o'da zamaninda, uslubuyla tavriyla kararli sekilde konusmak
ve sonra sabretmek !
gidisat hala olumsuzsa ve sabirliysaniz tekrar konusmak ama dogru zamanda ve kararlilikla
ve sonra yine sabretmek.. tavirlariniz ve konusmalarinizdan baska keskin care bulamazsiniz..
sen onun kölesi misin ver diyince verceksin bilmem ne kendini çok büyük bişi mi sanıyo öyle bi cesalandır ki bilsin haddini ne demek ya trafıkte bırakıp gitmeler sen git pastayı al valla yerinizde olsam o akşam bi bahane bulup gitmezdım görümcene mi eltine mi her nereyse işte bi güzel haddini bildirirdim asıl büyük kavgayı ben çıkarırdım eşiniz sizin üstünüzde hakimiyet kurmaya çalışıyor siz öğrenci o müdür sanıyor kendini aklınca size cezalar veriyor siz verin cezanın en büyüğünüde görsün müdürlük nasıl oluyor