Çocuğum var canım. Tabiki senin yaşadığın hayatı ben yaşamadım bilemem ama size bu kadar kötülüğü yapabilmiş birisine balık aldı diye de minnet duymanız tuhaf. Ben daha kötü kocadan iyi baba olduğunu görmedim ilginç bir şekilde sizinkine benzer hikayesi olanlar ama çocuğum babasına çok düşkün diye savunma tarzı bir açiklama yapıyor. Adı üstünde çocuk yanlışı doğruyu ayırt edemez ama siz edebilirsiniz.Önemli değil zaten o yüzden umrumda da değil aslında ama yazdım işte yazmak için belkide haklısınız bende biliyorum ve farkındayım her şeyin ama neyi beklediğimi bilmiyorum bir kere gittim ailemin yanına zaten kızımla fakat kızımın evinin burası olduğunu söyledi kızıma çok düşkünüm ve o da babasına sürekli babacım gitme diyor işe giderken bile ama siz belki evli değilsiniz belki evlisiniz ama çocuğunuz yok o sebeple beni anlıyıcağınızı sanmıyorum ve yahut benim geçtiğim yollardan da geçmediniz o sebeple yine kendi yolumu kendim çizeceğim maksat burda konu olsun yazmak olsun iç dökmek olsun arkadaşa eşe dosta anlatamayıp klavyelere dökmek olsun konu işte gülün geçin siz en iyisi. Boşverin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle bugün ki kavgamız haklı kim??
- Konu Sahibi ssseyderler
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Siz niye boşanmıyorsunuz? Böyle pislik adama niye katlanıyorsunuz? Çocuğu daha ne kadar bahane edeceksiniz?
Bunlar eski konunuzdan;
Eşim beni hamileliğimin 8. Ayında aldatmıştı affettim mecbur hamileliğime az kaldı diye sözler verdi falan neyse. Geçen tartıştık ben memlekete gittim kızımı da alıp. O güne kadar hiç bişeyini görmedim gerçekten söz verdiği gibi hep takip ettim hiç bir hata yapmadı. Ama memleketten döndüm 1 hafta sonra uyuyordu. Telefonunu kurcaladım kısa kesiyorum anonim hesaptan bir kadınlar seks konuşmaları yapmış. Ellerim titredi bedenim neyse. Sonra uyandırdım ve konuştum. Sanal olduğunu ben onu bırakıp gittiğim için böyle bişey yaptığından bahsetti. Ama mesajlarda Kıza dediği bi söz aklımdan çıkmıyor. Benim için önemli olan sensin. Benden önce başkasıyla yatmış olmanın bir önemi yok. Seni hayatıma almak istiyorum sevgilim gibisinden.
Bunlar eski konunuzdan;
Eşim beni hamileliğimin 8. Ayında aldatmıştı affettim mecbur hamileliğime az kaldı diye sözler verdi falan neyse. Geçen tartıştık ben memlekete gittim kızımı da alıp. O güne kadar hiç bişeyini görmedim gerçekten söz verdiği gibi hep takip ettim hiç bir hata yapmadı. Ama memleketten döndüm 1 hafta sonra uyuyordu. Telefonunu kurcaladım kısa kesiyorum anonim hesaptan bir kadınlar seks konuşmaları yapmış. Ellerim titredi bedenim neyse. Sonra uyandırdım ve konuştum. Sanal olduğunu ben onu bırakıp gittiğim için böyle bişey yaptığından bahsetti. Ama mesajlarda Kıza dediği bi söz aklımdan çıkmıyor. Benim için önemli olan sensin. Benden önce başkasıyla yatmış olmanın bir önemi yok. Seni hayatıma almak istiyorum sevgilim gibisinden.
Adam sizi aldatmis , hakaret de etmis siz hala somon bilmem ne … bu adamla isinizin olmamasi lazim her aldigi lokmayi basima kalkan adam somon alsa nolur baska biseyalsa nolur. Bu adamdan bi halt olmaz sizde ayrilmazsiniz bu boyle gider
İhaneti affederseniz her türlü bedduayi hakareti de işitirsiniz. Zaten muhtemelen yine aldatacaktir hatta yüksek ihtimalle aldatiyordur da. Bir adım sonrası da belki şiddete döner çünkü adam için fazlasıyla ceptesiniz. Baştan yapmanız gerekenleri yapmadığınız için şimdi hakaret işitince kırıldım konuşmuyorum ayağı yapmayın bence adamın çok da umrunda olduğunu sanmıyorum.
Konu sahibi aşısını olmuş doktora gitmişSiz niye boşanmıyorsunuz? Böyle pislik adama niye katlanıyorsunuz? Çocuğu daha ne kadar bahane edeceksiniz?
Bunlar eski konunuzdan;
Buraları geçmişler
Şuan ikeadalar
Adamın o an parası yoktu demekki bu olabilecek bir şey. Bazen bizde de olur o an esimin yanında yeterli parası olmaz sakince söyler bir şey almak istediğimde şuan yanımda yeterli para olmayabilir istersen başka zaman alalım diye. Kasaya kadar gelmişsiniz eşinize sormadan kasada ödeme yapamayınca ne olacaktı? İkiniz de düşüncesiz davranmışsıniz. Siz eşinize şuan durum nasıl bir şeyler almak istiyorum demeliydiniz eşiniz de size karşı bu kadar çok tepki vermemeliydi kasa da sakince de söyleyebilirdi kimse duymadan, tabii siz inat etmediyseniz illa alınacak diye, ayrıca böyle bir olay için de o hakaretleri etmemeliydi, garip bir durum olmuş, bundan sonra daha dikkatli olmalısınız ikiniz de.
İkea evinizin herşeyi derken varmış adamların bir bildiğiKonu sahibi aşısını olmuş doktora gitmiş
Buraları geçmişler
Şuan ikeadalar
Yani değişik bir ilişki gerçekten. Kasada eşim bir kaç ürünü bırakalım çok tutmuş dese hemen bakar en son gerekli şeylerden elemeye başlarım. Bu niye bu kadar zorunuza gitti ki ben anlamadım. Hayat çok pahalı bu kadar maddi anlamda yorucu olmamak lazım. Sonuçta adam sizi durdum yere hadi sizi kahvaltıya götüreyim diyen biriyse sizden kısıp kısıp kendine harcamıyor belli ki.Merhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
kavga saçma olmuş. Erkeklerin bazen böyle tavırları olur sanki cebinde 5 kuruş yokmuş gibi davranır. Madem almayalım diyor ya da isteksiz siz neden ısrar ettiniz birde kavga çıkardınız. Ben böyle bir durumda bozulur ama sesimi çıkarmazdım eve gelincede tane tane rahatsız oldukklarımı anlatırdım. İletişimde sıkıntınız var kavga içerisinde öyle laflar söylenirmi? İkininizde haksızsınızMerhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Ben eşim yanımda değilken alışveriş yapıyorsam kendim öderim. Ödemeyi eşiniz yapacaksa sorsaydınız sizde keşke.Merhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Ama eşinizin de abartmış tabi ki.
Onun dışında; beni kahvaltıya götürdü, getirdi, ben seni kahvaltı için getirdim gibi sözler bana çok itici geliyor, birlikte gidersiniz. Getirdim, götürdüm gezdirdim gibi sözler çirkin yani.
Hiç hoşlanmam cimri insandan hele ki cimri erkekten, Allah yardımcınız olsun.Merhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Bacım ihaneti kabul ettikten sonra küfür beddua onların yanında ne ki. Senin kendine saygın olsaydı ihaneti affetmezdin . Baktı adam senin kendine saygın yok ihaneti affettin adam sana saygısızlaşmaya başladi. Olacağı buymuş
Kızınızın yanında tartışmayın, arabada birbirinize bu kadar yükselip birbirinize bela okuyup, şerefsiz diyecek kadar saygınız kalmamış en azından çocuk bunlara şahit olmasın. İnsan eşine bela okuyup şerefsiz der mi yahu, siz haklı haksızı bırakın bi bunu sorgulayın bence.
Ayrıca eşinizde olsa kimsenin eline bakmamak için çalışmanızı öneririm. Çocuk kreş yaşında zaten. Gidin çalışın, istediğinizi alın.
Haa illa da haklı haksız kim öğrenmek istiyorsanız ikinizde haksızsınız.
Ayrıca eşinizde olsa kimsenin eline bakmamak için çalışmanızı öneririm. Çocuk kreş yaşında zaten. Gidin çalışın, istediğinizi alın.
Haa illa da haklı haksız kim öğrenmek istiyorsanız ikinizde haksızsınız.
Önemli değil zaten o yüzden umrumda da değil aslında ama yazdım işte yazmak için belkide haklısınız bende biliyorum ve farkındayım her şeyin ama neyi beklediğimi bilmiyorum bir kere gittim ailemin yanına zaten kızımla fakat kızımın evinin burası olduğunu söyledi kızıma çok düşkünüm ve o da babasına sürekli babacım gitme diyor işe giderken bile ama siz belki evli değilsiniz belki evlisiniz ama çocuğunuz yok o sebeple beni anlıyıcağınızı sanmıyorum ve yahut benim geçtiğim yollardan da geçmediniz o sebeple yine kendi yolumu kendim çizeceğim maksat burda konu olsun yazmak olsun iç dökmek olsun arkadaşa eşe dosta anlatamayıp klavyelere dökmek olsun konu işte gülün geçin siz en iyisi. Boşverin
Başından soylemeliydi alışveriş yapma param yok diye bence bütün suç esinizde.iyiki bı disarid cikarmis keşke cikarmasaydi evde oturup huzurla kahvaltınızı yapardınız bu lafları da duymazdiniz.
Ekonomik şiddet size şerefsiz demiş arabada milletin icindede rezil etmiş .Nasıl hala haklı oluyor.O zaman haklı siz calismiyorsunuz o nerse o Madem ona kizmiyorsunuz banada kizmayin para sizin değil sizin paranız yok.Bunun özeti bu.Esiniz haksız tabiki milletin içinde o hareket yapılmaz arabada o laf söylenmez size belli bir para kredi kartı vermeli ve bunun limiti olmalı böyle şeylere laf etmemeli gerçek fikrim bu
Elbette ki haklısın bende çocuğa göre hareket etmiyorum fakat bu evliliği ben istedim okulu yarım bıraktım sonradan tamamladım vs ama çocuğum da olunca evet babam biz arkandayız lafını söyledi ama sanki içi boş söyledi gibi hissettim eve döndüm ve eşim çok fena bi insan benim ailem de biraz pasif kalıyor eşimin ailesi de çık fena yani olur da boşanma okursa sonuçlarına katlanıcaksın diyorlar bana tabikide katlanırım ama KPSS hazırlanıyorum vs çocuğum ufak bir kere aldım çocuğu gittim orda bile yılda bana çok sinirlendi dokundurmadı bile kendine hissetti etti diye çok içerledim o sebeple döndüm zaten ama gücüm olduğu zaman ömrümü geçireceğim demiyorum kendime bu normali değil zatenÇocuğum var canım. Tabiki senin yaşadığın hayatı ben yaşamadım bilemem ama size bu kadar kötülüğü yapabilmiş birisine balık aldı diye de minnet duymanız tuhaf. Ben daha kötü kocadan iyi baba olduğunu görmedim ilginç bir şekilde sizinkine benzer hikayesi olanlar ama çocuğum babasına çok düşkün diye savunma tarzı bir açiklama yapıyor. Adı üstünde çocuk yanlışı doğruyu ayırt edemez ama siz edebilirsiniz.