Bayanın eski konularını gündeme getirip neden yarasına tuz basıyorsunuz ki anlamış değilim. Konu geçmiş kızı dünyaya gelmiş 3 yaşında olmuş. Kadının zihninde fırtınalar kopartıp adamın üstüne salmaya ne gerek var Allah aşkına yapmayın ya. Herkesin kendi tercihi zamanında afetmişse olay bitmiştir. Konuya gelecek olursak tek maaşla ev çocuk geçindirmek çok zor ev birde kiraysa tandından yenmez. Çalışmadığınız için paranın kıymeti size fazla yansımaz. Evet tavırları ve tepkileri çirkin. Alışveriş yapacağınızı tahmin etmedi belki sadece bakınacağınızı düşündü. Yemeğe diye bütçe planlarsam başıma başka masraflar çıkarsa açıkçası bende sinirlenirim. İkinizin tavırları hiç iyi olmamış. Özellikle çocuğun olduğu yerde bağrışmalar çok korkunç. Çocukların dünyası bu kadar kaosu kaldıramaz siz tartışma dersiniz onlar felaket olarak hissedip üzülürler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle bugün ki kavgamız haklı kim??
- Konu Sahibi ssseyderler
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olay bitmemiş. Adam tekrar tekrar aldatmış hem de eskortlarla. Hatta bir eskortun parasını eksik verdiği için rezil de olmuşlar. Şimdi bile aldatıyordur, telefonu saklıyor şifreyi gizliyor diyor. Siz yakıştırabilirsiniz, kocasını güzelleyebilirsiniz ama ben yakıştıramıyorum. Bunun virüsü hastalığı da var. Evlat sahibi kadın bir de cinsel yolla bulaşan hastalıkla mı uğraşsın? Kadınlara para ve zaman var ama eşine çocuğuna gelince hakaret beddua. Kadınlar bunları yapsa aynı şeyleri erkeklere söylemezsiniz değil mi? Boşver karın boynuzlamışsa boynuzlamış sen zihninde fırtınalar koparma der misiniz? Gencecik kadınlar niye böyle adamlarla hayatlarını heba etsinler? Aldatmayı geç çocuğa da bağırıp beddualar ediyormuş. Merak ettim, bu adamı bu kadar kıymetli bulmanızın sebebi ne?zamanında afetmişse olay bitmiştir.
Sakin olun kimseyi değerleştirdiğim yok. Konuya baktığımda 2021 yılına ait. Bunun üzerine olay neden gündem oluyor. Devam ediyorsa bunu kabul edip adama o cesareti verende malesef kadındır. Aldatmanın da bana göre cinsiyeti olmaz. Bilip bilmeden konuşmalarınıza dikkat edin. Herkes düşüncelerini yazmakta özgür değil mi. Birinin düşüncesi size uymadı mı hemen pati mi çıkarıyorsunuz. Kadın düşmanlığımı hangi msjımdan aldınız. Yada adamı kıymetli bulduğumu nasıl bir hayal gücüyle anladınız. Harikasınız.Olay bitmemiş. Adam tekrar tekrar aldatmış hem de eskortlarla. Hatta bir eskortun parasını eksik verdiği için rezil de olmuşlar. Şimdi bile aldatıyordur, telefonu saklıyor şifreyi gizliyor diyor. Siz yakıştırabilirsiniz, kocasını güzelleyebilirsiniz ama ben yakıştıramıyorum. Bunun virüsü hastalığı da var. Evlat sahibi kadın bir de cinsel yolla bulaşan hastalıkla mı uğraşsın? Kadınlara para ve zaman var ama eşine çocuğuna gelince hakaret beddua. Kadınlar bunları yapsa aynı şeyleri erkeklere söylemezsiniz değil mi? Boşver karın boynuzlamışsa boynuzlamış sen zihninde fırtınalar koparma der misiniz? Gencecik kadınlar niye böyle adamlarla hayatlarını heba etsinler? Aldatmayı geç çocuğa da bağırıp beddualar ediyormuş. Merak ettim, bu adamı bu kadar kıymetli bulmanızın sebebi ne?
Bu kadınların korktuğu çekindiği tipler aynı sizin gibiler. Elalem ne der deki elalem sizsiniz. Bu kötü de dışarıdaki iyi mi manipülasyonu güçsüzleştiriyor cesaretlerini kırıyor. Yeni bir hayata başlayamıyorlar, yeni sayfa açamıyorlar. Konu gündem oldu çünkü kocası aynı tas aynı hamam devam ediyor. Çocuğa bile beddua ediyor. Konuyu ben açmadım, yazılanları ben uydurmadım. Kadın demek ki şikayetçi ve burada destek arıyor. 10 kez gelmiyoruz bu hayata, her kadın değer görmeyi hak ediyor.Sakin olun kimseyi değerleştirdiğim yok. Konuya baktığımda 2021 yılına ait. Bunun üzerine olay neden gündem oluyor. Devam ediyorsa bunu kabul edip adama o cesareti verende malesef kadındır. Aldatmanın da bana göre cinsiyeti olmaz. Bilip bilmeden konuşmalarınıza dikkat edin. Herkes düşüncelerini yazmakta özgür değil mi. Birinin düşüncesi size uymadı mı hemen pati mi çıkarıyorsunuz. Kadın düşmanlığımı hangi msjımdan aldınız. Yada adamı kıymetli bulduğumu nasıl bir hayal gücüyle anladınız. Harikasınız.
Herkes düşüncesini yazmakta özgür orada hemfikirim. Siz de sonuçta başkasının yorumuna atıf yaptınız. Bugün bile aldatıyordur diyen kadına belki kocanın parası yoktur, çalışmadığın için paranın kıymeti yok sende falan demek sadece koca için yapıcıdır. Adamı güzellediğinizi buradan çıkardım. Eskorta para var ama ailesini dışarı çıkarıp yedirmeye, evin eksiğini almaya para yok, beddua var. Alttan alta "çalışmıyorsun, katkın desteğin yok, harcamak istiyorsan ağzını tut" mu diyorsunuz? Yıllar önce aldatılmış affetmiş bitmiş gitmiş diye bir şey yok. Telefonunu saklayan şifresini gizleyen adam mutlaka bir haltlar karıştırıyordur.
İletişim sorunu var , kimse birbirni dinlemiyo plan yapmıyor gidince spontan durumlara gelemiyo .. eşin senin evin hanımı olduğunu evin eksiğini bildiğini önce kabullenmeli. Misal bu sadece bi örnek ama gereksiz alışveriş yaptıysan ona kızmış olabilir atıyorum evde aynı olan bardaktan 10.cu kez de alamazsın yani sadece örnek. Bişey kırılır yırtılır yenisi yerine koyulur. Kahvaltıya çıktıysanız mesela öncesinee söyle eksikler var alalım beraber felan sohbet etmelisniz oldu o sana allah belanı versin desin sende ona de cocuk da güzel travma geçirsin.. bunlar cocuk hafızasında da silinmiyo bilesinMerhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Yazacak bir şey bulamadım.Allah senin belanı versin şerefsiz dedi.
Kocan ne iş yapıyor merak ettimÇalışmıyorum kızım 3 yaşında daha ufak çünkü zaten size diyorum ki ben mi haksızlık ettim o yüzden konu açtım yani üzerine mi gittim diye ama o da inanın bana ağzına geleni söyledi çok şaşırdım hatta aylık 5 tl veriyor bana maaşından onun lafını bile yaptı
Sürekli bir şey alan biri isen yetmez.5 bin tl
Güzel kardeşim beni tanımadan önce yargılı olma. Eskort meselesini bilmiyorum. Sürekli aldatıldığını bilmiyorum. Kadınların bu tür adamları neden iş güç baba sevgisi çocuk bahanesi ile bırakmadığını hiç anlamıyorum. Bayan mimarlık mezunuymuş illa atanmayı beklemesi mi lazım. Yıllarca güzrl puan alıp atanamayan binlerce insan var. Bana kendisine karşı kurduğu bir bahanedir başka bir şey değil. Çocuk büyük kreşe verip gayet güzel çalışabilir. Piyasada tanındı mı ücret konusunda iyi yerlere de gelebilir. Hep derim herşey güzel olmayacak ama zamanla daha güzel olacak. Etrafın ne dediği emin olun gram umurumda değil. 1 ay konuşur sonra imrenirler o tipler. Gönül bu kadar rezilliği kabul etmemekte. Eskorla ücret konusunda tartışma boyutuna gelene kadar eh be kardeşim aklın nerdeydi derler. Bu kadar rezilliği yaşayıp hiç bir bedel ödemeyen adam sizce ne kadar iyi eş olabilir.Bu kadınların korktuğu çekindiği tipler aynı sizin gibiler. Elalem ne der deki elalem sizsiniz. Bu kötü de dışarıdaki iyi mi manipülasyonu güçsüzleştiriyor cesaretlerini kırıyor. Yeni bir hayata başlayamıyorlar, yeni sayfa açamıyorlar. Konu gündem oldu çünkü kocası aynı tas aynı hamam devam ediyor. Çocuğa bile beddua ediyor. Konuyu ben açmadım, yazılanları ben uydurmadım. Kadın demek ki şikayetçi ve burada destek arıyor. 10 kez gelmiyoruz bu hayata, her kadın değer görmeyi hak ediyor.
Herkes düşüncesini yazmakta özgür orada hemfikirim. Siz de sonuçta başkasının yorumuna atıf yaptınız. Bugün bile aldatıyordur diyen kadına belki kocanın parası yoktur, çalışmadığın için paranın kıymeti yok sende falan demek sadece koca için yapıcıdır. Adamı güzellediğinizi buradan çıkardım. Eskorta para var ama ailesini dışarı çıkarıp yedirmeye, evin eksiğini almaya para yok, beddua var. Alttan alta "çalışmıyorsun, katkın desteğin yok, harcamak istiyorsan ağzını tut" mu diyorsunuz? Yıllar önce aldatılmış affetmiş bitmiş gitmiş diye bir şey yok. Telefonunu saklayan şifresini gizleyen adam mutlaka bir haltlar karıştırıyordur.
Hanımefendi KPSS gireceğim ama o gelene kadar elbetteki şansımı deniyecğim ki boşanıcağım zaten babama bile söyledim artık kesin kararım var haklısınız her konuda artık dur demem gerekiyor bir şeylere her şey para değil bu hayta onurum gururum hiç bişeyim kalmadı ailem arkamda yanımda merak ermeyinNiye ille KPSS? Kazandınız ve iyi puan aldınız diyelim, yerleşeceğiniz garanti mi? Kaç milyon kişi giriyor o sınava. Memur olmak için artık bir çok faktörün bir araya gelmesi gerekiyor. Sizin bekleme oyalanma şansınız yok. Çocuğunuz 3 yaşında bebek değil, kreşe başlayabilir. Madem ailenizin yanındasınız başka yerlere de başvurun. Ama bana göre defalarca aldatılmayı affeden kadının boşanmak işine gelmez. Öyle bir niyetiniz yok, eşiniz gelip alsın ve sözler versin istiyorsunuz. O yapsın ben gözümü kapayayım, bana ve kızıma karışmasın istediğimi alayım edeyim diyorsunuz. Bu adamla zor, tam ömür törpüsü. Çocuğun nafakasını versin, siz de çalışın mesleğinizi yapın. Ya da lafı hakareti yiyin oturun, hayat sizin hayatınız. Eskortlara, daha önce kaç kişiyle beraber olduğun umurumda değil gel benim ol demiş. Nasıl güveneceksiniz bu pisliğe?
Koruma kendisi polisKocan ne iş yapıyor merak ettim
Hangi konuda böyle söylüyorsunuz her şeyi baştan sona okumadan nasıl yargılarsınız beni böyle umarım benim geçtiğim yollardan geçmezsin çünkü o zaman benim kadar güçlü olucağını sanmıyorum bu mesajınla.İkiniz de birbirinizden betersiniz...
Saygı anlamında dedim.Hangi konuda böyle söylüyorsunuz her şeyi baştan sona okumadan nasıl yargılarsınız beni böyle umarım benim geçtiğim yollardan geçmezsin çünkü o zaman benim kadar güçlü olucağını sanmıyorum bu mesajınla.
Beddua etmenize gerek yok.
Geçmezsin dedim merak etme ben seni gibi kötü kalpli değilimSaygı anlamında dedim.
Beddua etmenize gerek yok.
Farkında mısın bi kaç eksik aldın diye Allah belanı versin şerefsiz mi demesi gerekir neyin kafası. Siz çay diye başka bişey mi içiyorsunuz yaaaa. He he haklı kocan git boynuna sarılMerhaba bugün eşim dün gece kahvaltıya götüreceğini söyledi neyse sabah erkenden kalktım kızımı da hazırladım evi toparladım çıktık evden kahvaltı bitmiş ikeanın bilen bilir öğle yemeği yedik ama biraz fazla tıttu neyse daha sonra hazır ikeya gelmişken eksiklerimi alıyım dedim sonra o gelmedi kızımla biz gezdik aldım eksikleri kazada bi kaç ürünü çıkarttı ben sinirlendim zaten ürünleri uyguna almıştım neyse kasa kısmında insanların içinde para muhabbeti yapınca herkes bize baktı gerildim sonra neyse çıkınca dedim sen kaç yaşında adamsın utanmıyor musun insanların yanında öyle yapmaya dedim. Daha sonra o da bana ben size harcıyorum her şeyi vs gibisinden laflar söyledi sonra arabaya geçtik arabada devam etti kavgamız ben seni kahvaltıya getirdim ihtiyaçlarını almak zorunda değiliz bugün vs gibisinden konuştu bende benimle gelseydin aldıklarıma karışırdın ama gelmediğin için karışamazsın dedim ordan baya sinirlendi Allah senin belanı versin şerefsiz dedi sonra bende tabi hakaret edince biz seninle maddi değil manevi anlaşamıyoruz dedim o da başladı işte en iyi kıyafetleri giyiyorsun en güzel yemekleri alıyoruz yapıyoruz yiyoruz neyini eksik ediyorum yazıklar olsun falan dedi eve geldim aldığım ürünlere baktım o da somon almış marketten balık yaptım akşama biz kızımla ayrı yedik o da eve gelince yedi sonra akşam kızımla oynadılar şimdide arkadaşlarının yanına gitti neyse adam haklı mı çok mu üzerine gittim vs işte yazıyım dedim bi bir de aldığım ürünler de bir tane ürünü ben 70 tl diye aldım 250 tl şok oldum ordan da tabi üzüldüm biraz ne diyorsunuz bu duruma
Aslında adamın ay başında ne kadar harcama yaptığını gelirleri giderleri çok gittiğini biliyorum yani kahvaltı işi de sırf ben mutlu olayım diye götürmek istedi yoksa niye geceden söylesin bir de hasta sabah zor uyandı ama söz verdim size diye getirdim dedi ama bende işte dediğim gibi aldığım ürünlerin parasını ona atıcam diye aldım ikeadan bişeyler ama böyle oldu son durum akşam da yine kavgalı olmamıza rağmen marketten bir sürü sevdiğiniz şeyleri alıp yine uğraşmayım diye balık almış vs vs ama ne bileyim ben yine de hakaret ettiği için konuşmuyorum konuşmayı da düşünmüyorum
Paraniz olmadigini biliyorsunuz hala muhtemelen acelesi olmayan şeyleri iş olsun diye almissiniz parasini da iade ettginiz montla ödemeye kalkiyorsunuz sanki o baskasinin cebinden cikmis gibi. Para harcamaak istiyorsaniz ve yetmiyorsa calisacaksiniz bu kadar basit. Evde oturup para yokken sacma harcamalar yaparsaniz böyle olur.
Somonu da lüks sanar belirtirsiniz. Hakaretlerinin karsiligi somin yedirmek degil.
Ben yillarca calismadim eşim çalisiyorken para harcama konulu tek bir kavga yaşamadik. Iyi kazaniyordu 300-500tl nin lafi yapilacak bir ortamimiz yoktu ama yine de butcemize göre hareket ediyordum konusuyorduk. Suan kendim de calisiyorum yine butcemize göre hareket ediyoruz.