- 16 Nisan 2008
- 5.158
- 13.830
- Konu Sahibi bisusaysun
Her kavgada yatak ayirmamanizi öneririm..Kesinlikle çok kinciler bide. Ya ben iki defa daha yatak ayırmıştım sonra gidip yanına kıvrılmıştım üşüdüm diyip o da sarılmıştı felan. İki defa ben gittim şimdi de o gelsin istiyorum ama gelmedi gelmeyecek de
8 aylık evlilikte 3. Defa yatak ayırmışsiniz.
Üstelik iki sarma yedim diyen adama,
aç kaldım, aç bekliyorum diyerek verdiğiniz tepki hiç normal değil, ya diabetiniz var yada öfke sorununuz, her ikisi de tedavi gerektiriyor.
Ayrıca baktınız eşiniz gecikiyor, binbir türlü iletişim yonetiminden birini kullanıp sorabilirsiniz veya konuşun eşinizle böyle bir durumda size haber versin.
Ben de aç duramam, eşime cikarken, yoldaysan veya gecikeceksen haber ver derim. Ya ağzıma iki lokma atar onu beklerim veya oturur yerim.
Akşama kadar çocuk gibi evde onu bekliyorum demişsiniz, neden bütün gün evdesiniz?
Siz çocuk değilsiniz;
evli ve yetişkin bir kadın olduğunuzun idrakine varın artik.
İş bulana kadar, Çıkın gezin, sosyallesin, kendinize bir meşgale bulun, ogretmenmişsiniz, özel ders verin.
Eğitimsiz değilsiniz, kendi karakterinizi bilmiyor musunuz? 8 ayda evde oturursam bunalirim diye düşünmediniz mi?
Evlenmeden önce ve sonra hayata dair bir plan programınız yok muydu? Bütün motivasyonunuz evlenip, evde kocamı yemeğe bekleyeyim miydi?