Eşim...

Siz birbirinize iyi gelen bir çift değilsiniz birbirinizi yükseltip ilerleteceğinize daha da düşürüp yerin dibine batırıyorsunuz, çok uçlarda yaşayıp bencilce düşünüp hareket ediyorsunuz.
Kaynananız da veya anneniz de olsaydı yapacağım ilk iş sizi ayırmak olurdu. Bu Arada her ne kadar size şiddet uygulanmış olsa da ben bu hikayede eşinize üzüldüm resmen. EZilen, sessiz kimsesiz bir insan gibi okudum, siz adamın sessizliğine güvenip mi bu kadar uç noktalara gidiyorsunuz acaba?
Bu Arada bu neyin kafası transferin olacağı gün araba kullanmayı öğrenmek?

Bence transfer olmadan en az bir hafta once esinizle anlasin birbirinizi alttan alin. Ozellikle esiniz yapsin bunu. Kavga edeceginiz aktivitelerden uzak durun. Sizi mutlu eden yerlere gidin, yemekler yiyin, filmler izleyin.
Biliyorum sorun daha buyuk ve derin ama en azindan stresten , uzuntudn tutmadigini dusunuyorsaniz bir haftacik dayanin rahat rahat gecsin transfer suresi hatta bir hafta da sonrasi icin ayni seyi yapin.

yazdıklarını okurken gözlerim doldu çok üzülüyorum ben yaa , kendime eşime ,yaptıklarıma yaşadıklarımıza ...

Konuyu oku anlarsin ayrica cocuk psikolojisi okuyorum. Sende bilmeden yorum atma
Ne olursa olsun bir insana sorunlusın diyecek insan sen değilsin
Ne okuyorsan oku anlaşılan oki okuduğunda boşa gitmiş
Konu sahibş kendinin zaten farkında
Sorunlusun problemlisin sen diyerek neye varmış oldun şimdi ?
Psikoloji eğitimi alan hangi srnin deyiminle okumuş hastasına sen sorunlusun diyor
Yazık .

tamam bu konuyu eşimle konuşacağım. Bi haftasonu gidip birlikte vakit geçirebiliriz.

vefat eden kızıma hamile kaldığımda esim izin almıştı. Hem gezmiştik sinema tiyatro yapmıştık hem de tedavi görmüştük. Çok güzel geçmişti. Bu konuyu da eşimle konuşacağım. Tam olarak da boyle konuşacağım. Transferden önceki hafta ikimiz de birbirimizi alttan alalım diyeceğim.

Transfer tüp bebek zorlu süreçler

Kadınlar daha fazla beklentiye giriyor

Biz yumurta toplamadan sonra kaybolduk

Yıllardır yaşadığımız şehirde yüzlerce kez gittiğimiz yolda

Ben eşime kızdım neden düzgün gitmiyorsun diye

O da bana kızdı sanki ben isteyerek kayboldum diye

Ama onun daha dikkatli olması gerekirdi diyorum ama bizde sorun spermde olduğu için o da çok da gergindi

Sözde tüp bebek merkezlerinin psikoloğu var ben görmedim hiç kendisini ama olsa gerçekten başarı artar zira stres en önemli etken

Bir sure cocuk isini rafa kaldir bununla ilgili hicbirsey yapma tedavi filan hicbirsey unut bir sure olmayacak farzet kabullen ve unut... bu surede birbirinizi dinleyin anlayin yardimci olun... cocuk istemiyor gibi davranin zamana birakin bakam

Şiddetin sadece fiziksel olmadiginin canli kanitisiniz.
Adam size sinir krizi aninda 1 tokat atmis (ki cok yanlis bisey) az daha 200 milyar tazminat ve hapsi boyluyordu. Ama sizin adama uyguladiginiz 11 yillik psikolojik siddetin bedeli ne olmali???
Mahvetmissiniz ya adami cok gunah.
Siddet uygulamis bir insan icin bu temennide bulunacagim aklima gelmezdi ama esinizin Allah yardimcisi olsun.
Sizin gibileride islah etsin. Esinizin isi cok zor.
Yazik, 11 yil bir fiil psikojik siddet gormek dayanilmaz bisey olmali...

Durumunuza çok üzüldüm ve sanırım fazlasıyla içselleştirdim.
Ben de aynı yollardan geçiyorum. Kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi.
Bebek malesef isteyince olmuyor o yüzden önce bebek istemeyi bırakın. O zaman kendiliğinden olacaktır tabi zaruri tüp bebek olması gerekiyorsa o baska.
Esinizle eğlenceli bi şeyler planlamaya çalışın.
Kendinize haftada 1 gün izin verin o kendi arkadaslariyla siz kendi arkadaşlarınızla takılın.
Bi evcil hayvan edinin ilginizi sevginizi ona yönlendirin. Yaşınız kaç bilmiyorum ama kendimizi gerçekleştirebilmek için üreme ve üretme ihtiyacımızı gidermemiz gerekiyor. Hayır işleri ile ilgilenin inanın doyum sağlayacak daha huzurlu olacaksınız.
Ornegin ben okulda yetim kardeş projesini yürütüyorum inanılmaz haz duyuyorum.
Size bebek soran insanlara hazır bi cevap bulun kırılıp kırılmayacagini düşünmeden yapıştırın ve ortam değiştirin.
Sinirlendiginizde kulaklıkla yüksek sesle müzik dinleyerek temizlik yapın.
Eşinizle keyifli olduğunuz zamanlarda birlikte olun ve ön sevişmeyi uzattıkça uzatın. İlişkiden sonra yarım saat sarılın yatın muhabbet edin ,hayal kurun.(gerekirse o sussun siz konuşun )
Tatile gidin bilmediğiniz sokaklarda kaybolun.
İnancınıza göre dua edin, ibadet amaçlı seyahatler yapın. Umre ,Vatikan ,hindistan ,(banlanmayim diye coştum)
Ruhani boşluğu doldurup dingin bi insan olabilirsiniz.
Spora gidin haftada bi kaç gün.
En kısa zamanda enerjik, mutlu olmanız dileğiyle.

sadece bu konuyu düşünüp yorum yapmayın. Bu psikolojik şiddetin karşılıklı olduğunu düşünüyorum ben. Eşim aşırı derecede koruyucu kollayıcı ve kaygılı bir tip. Sadece bir ornek vereceğim size, bi kursa kayıt olsam gelir içerdeki sekreterden etraftaki bakkala kadar her şeyi gözleriyle görür ve öyle izin verir. Bazen kendimi kafese kapatılmış ve kanatları cirpinmaktan kırılmış kuş gibi hissediyorum.

Cunku sorunlu :)

tesekkur ederim. Kesinlikle ayni fikirdeyiz bir kadının kendini gerçekleştirmesi için anne olması şart. İçgüdüsel bir şey bu. Yakin tarihteki planlarım da aynı yazdigin gibi. Rölyef kursuna yazıldım. Platese yazılacağım yarin. Kitaplar aldım kendime bir sürü. Test kitabi hazırlamayı düşünüyorum önümüzdeki süreçte. Hedefler koydum sırf odak noktam değişsin diye. Okulum da materyal sergisi falan açacağım. Küçük bir kermes yapmayı düşünüyorum. Ayni düşüncedeyiz bu konuda

Eşiniz zaten zor bir hayat yaşamış daha fazla zorlaştırmasanız. Birazda galiba bencil bir yapınız var bana öyle geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…