Eşim...

Zaten hayat zor, bir de siz yapmayin. Insan kendi cehennemini kendi yaratirmis. Sizinki o hesap. Evlilik zorluklara beraber gogus gernektir, acilari paylasmaktir. Oysa zaten zor olan hayati siz de iyice zorlastirmissiniz. Bebek olmuyorsa bunun sinirini esinizden niye cikariyorsunuz? Her sey bebek mi? Bu da sizin sinaviniz. Birbirinize sarilsaniz, iyi gunde oldugu gibi kotu gunde de birbirinizin yaninda olsaniz ilmaz mi? Esiniz de uzuluyordur eminim bebek icin, soylemese de. Adamin neden uzerine gidio sabir tasini catlatiyorsunuz. Ille kiymetini bilmeniz icin kaybetmeniz mi gerek?
Benim esim yok. Tek basima hayati gogusluyorum. Ne guzel ki siz uzulmeyesiniz diye icinde firtinalar kopsa da size bildirmeyen bir es var yaninizda. Neden olaylari oldugu gibi kabullenemiyorsunuz? Siz bebek icin elinizden geleni yapin gerisi olmuyorsa olmuyordur. Zayif olmayin. Dingin olun. Dengenizi kaybetmeyin. Sinirlendiginizde yikip dokmek yerine o ortamdan azicik uzaklasin. Topraklanmaniz lazim sizin. Fazla negatif enerji yuklenmisdiniz. Bu ofke size zarar verir kimseye degil. Unutmayin ofkeyle kalkan zarsrla oturur. Sonunda ne yaptim ben diyen siz olursunuz. Azicik mantikli dusunun. Bu kadar vesveseli olmayin. Olmuyorsa da zorlamayin bazi seyleri. Bebek icin gerekeni yapin elbette ama bunun acisini her karsinizdan cikardiginizda da bebeginizi kaybetmissiniz farkinda misiniz? Kaybeden hep sizsiniz bu ofkeyle. Bu da sizin imtihaniniz ama hala dersinizi almamissiniz. Unutmayin dersinizi alana kadar hayat hep ayni yerden sinav eder insani. Sevgiyle kalin.

evet dedikleriniz doğru gerçekten. Ortası yok.

Eşimi seviyorum. Hayatimda annemden babamdan bile çok seviyor beni. 3 hafta yoğun bakımda kaldım mesela. Altımı annem değil esim temizledi.

Üzülseniz de belli etmemeye çalışın bi süre zamanla üzülmediginizi farkedersiniz :) hiçbisey anlatmasa size, aranızdaki bağ kopsa eşinizle ilgili şeylerin başkasından duysanız ki öyle olduğunu söylüyorsunuz daha uzucu degil mi? Ben bazen eşime kizcakken bunu düşünüp frenliyorum kendimi.. fevri tepkiler verirsem insan böyle birine anlatmak istemez çünkü. Gercekten üzücü olan yerle, kuruntu yaptığınız yerleri ayırın ama. Tartın içinizde. Kuruntu yapmiyosaniz normal bi sekilde ifade etmeye çalışın kırıldığınızi.. bebek yüzünden yıpranmış olmalısınız anladım nedense o psikolojiyi.. ama önceliğiniz ilişkiniz olsun.. eşinizle mutlu olmazsanız bebek okadar da önemli olmaz.. herşeyin de bi vakti olduğuna inanmışımdır.. ne yaparsanız yapın siz hazır oldugunuzda gelcektir bebek diye düşünüyorum oyuzden bunu da takmamaya çalışın..

evet dedikleriniz doğru gerçekten. Ortası yok.

Eşimi seviyorum. Hayatimda annemden babamdan bile çok seviyor beni. 3 hafta yoğun bakımda kaldım mesela. Altımı annem değil esim temizledi.

belkide yukarda bir üyenin yazdığı laf doğrudur. eşinizin size olan sevgisini, bir çocuğun sadece annesine yaptığı şımarıklarla deniyorsunuz. eşinizin sevgisinden bu sayede emin oluyorsunuz.
lütfen bunu yapmayın. eşiniz artik ağır antidepresan kullanıyor ve siz halâ kendinizin derdindesizin

Seven sevdigini uzmez uzemez. Sizinkinin sevgi oldugundan emin misiniz? Bagimlilik ya da aliskanlik olmasin?
Eger bu derece ortaligi kasip kavuruyorsaniz bebege de yazik olur bence. Once bir dinginlesin cunku saginiz solunuz belli degil. Bebege de zarar verebilirsiniz.

teşekkür ederim yazdığınız her şey için. Yazınca yaptıklarımla yüzleşmiyorum ama karşımdaki biri bana söyleyince yüzleşiyorum. Evet rahatsız oluyorum kendimden, inşallah ben de bir gün ruhsal olarak rahat huzurlu güzel günler geçiririm. Eşimi de çok mutlu etmek istiyorum onu baba yaparak

öyle yapıyorum galiba. Kendimi sürekli suçluyorum ama bu çözüm olmuyor. Kendimden nefret etmeye kadar gidiyor bu yol

öyle yapıyorum galiba. Kendimi sürekli suçluyorum ama bu çözüm olmuyor. Kendimden nefret etmeye kadar gidiyor bu yol

kendini suçlama.asla çözüm olmaz zaten.
nefretetme... artık sevildiğini anla. eşin seni seviyor...bunu anla. sev ve sevil.
bebek istiyorsun ama sen şuanda buna hazır değilsin.

kadin kendini orada nasil da farkli anlatmisti sen nasil ogretmenlik yapiyorsun demistik

ne demek istediğinizi anlamadım ? Yardımcı olmak için mi yazıyorsunuz yoksa beni dibe sokmak için mi? Anlamıyorum ?

Çikolata

Meditasyon

Yoga

Eşiniz askermiş ama belki yine de ağır kas sporları ya da futbol gibi koşturmacalı bir spora yönelebilir.

Okurken çok duygulandım .

Eşini de seviyorsun ama istediğiniz Şeyler olmayınca birbirinizi yiyorsunuz ANLAŞILAN .

Ama bunu yapmayın bakın en donunda yine birbirinize sarılmışsınız.

Tedavinize devam edin bir müddet elinizde destek olsun size .

Bebek konusunda da bazen bitleri gercekten çok isteriz ama ya Zaman'ı vardır ya da o an iöin hayırlı değildir . Çok üzme kendini tamam mı ?

Çikolata

Meditasyon

Yoga

Eşiniz askermiş ama belki yine de ağır kas sporları ya da futbol gibi koşturmacalı bir spora yönelebilir.

bu konuyu konuştuk onunla. Yurt dışına gitmeden önce bi sosyal hayati vardı. Maçı , yüzmesi , arkadaş toplantıları falan. Bu sene hicbir aktivitesi yok çünkü bütün yakin arkadaşları tayin oldu

çok yorulduk inan ki. Çok yıprandık. Yani bazı yorumlar sanki her ay deniyoruz gibi yazmışlar ama bebeğim vefat edeli 2.5 yil oldu. Biz 2.5 sene sonra ilk defa denedik. Her şey yolundaydi. Ben iyiydim. Esim de sakindi. Birden patlama oldu her şey berbat oldu.

hayır tartıştıkça dibe batıyoruz maalesef

Ikinize de yıpratmış bu süreç .
Illa da olmazsa dışarda bir anne babası olsun isteyen çok çocuk var ama biliyor misln canım . Bunu da bşr düşün

bu konuyu konuştuk onunla. Yurt dışına gitmeden önce bi sosyal hayati vardı. Maçı , yüzmesi , arkadaş toplantıları falan. Bu sene hicbir aktivitesi yok çünkü bütün yakin arkadaşları tayin oldu

Bişeyler bulmanız lazım. Tanıdığım askerlerin hepsi (az tanıyorum gerçi) sinir stres hastası gibiler, acayip asabiler. Eşinizi ve kendinizi değişik hobilere yönlendirin, siz muhakkak meditasyonu araştırın, kaygılarınıza iyi gelecektir.
Arada da bitter çikolata gömün birlikte :)

Inan esini baba olmaktan cok senin sevgin ve destegin daha cok mutlu edecektir. Inan bana. Mutlu ve dingin oldugunuzda evren tum kapilarini acar merak etme. Eger yazdiklarimla kirarsam uzulme. Bazen tokat etkisi sozler insani kendine getirir. Kirdiysam bagisla. Buraya yazman bile bir care, bir yol aradigin ve aslinda senin de herseyin farkinda oldugu icindir. Bu guzel. Farkindalik cozumu de getirir. Biraz caba ve gayretle...

Bebek konusunu bir sürelik aklınızdan çıkarsanız.
Bebek= Mutluluk diye görmeseniz çok iyi olur bence.
Tuzukurugillerden değilimm..
3 senedir korunmadığım halde tek bir gebelik bile yaşamadım..

Yaşım 31..
Tedavi içim elimi kolumu kaldıracak mecalim bile yok.

Kolay yoldan anne olamayacağım belli..

Yine de olsun hayırlısı olsun diyorum.

Siz de öyle deseniz mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…