Eşim...

Deli hallerinize bayildm.bence civil civil bir bayansiniz ama suan agir depresyon haliniz var. esjnizde sizi cok seviyor bence o yaptiklariniza ragmen idare etmis.o vurmasida kendinize gelin diye sanirim ciglik cigliga bagirdm demissinz.tedavide moral cok onemli.
Bemce tup bebek tedqviyi ara verip kendinize zamqn ayirip duzeltin aranizi.Allah yardimciniz olsn

tesekkur ederim. Çok zoruma gitti tokat atması. Ne okursa olsun bunu yapmaması lazımdı. Hala düşündükçe ofkeleniyorum

Seni naif ve yapici biri olarak dusunmustum yorumlarina ilk denk geldiğimde.. Ama son bi kac konunda gordugum kadariyla cok zor bi insansin.. (ozur dileyerek) mizmiz, tepkileri cok abartili, laftan anlamayan ve surekli küsen (ki bu inanılmaz kötü) biri canlaniyor kafamda, lutfen yanlis anlama, amacim seni yerden yere vurmak degil..
Esinin siddetini tasvip etmiyorum elbette ama surekli küsen birine "yeter"diye haykiriyor artik adam.. Empati yapiyorum, benim de basima gelmisti, surekli trip atip küsen birinin karsisinda sacimi basimi yolacak kadar cildirdigimi hatirliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…