• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim...

Ne olursa olsun bir insana sorunlusın diyecek insan sen değilsin
Ne okuyorsan oku anlaşılan oki okuduğunda boşa gitmiş
Konu sahibş kendinin zaten farkında
Sorunlusun problemlisin sen diyerek neye varmış oldun şimdi ?
Psikoloji eğitimi alan hangi srnin deyiminle okumuş hastasına sen sorunlusun diyor
Yazık .

kendi sorunlarına , benim sorunlarımı paravan yapıyor. Hayırlısı

sadece bu konuyu düşünüp yorum yapmayın. Bu psikolojik şiddetin karşılıklı olduğunu düşünüyorum ben. Eşim aşırı derecede koruyucu kollayıcı ve kaygılı bir tip. Sadece bir ornek vereceğim size, bi kursa kayıt olsam gelir içerdeki sekreterden etraftaki bakkala kadar her şeyi gözleriyle görür ve öyle izin verir. Bazen kendimi kafese kapatılmış ve kanatları cirpinmaktan kırılmış kuş gibi hissediyorum.
Bakın haddim olmadan sadece yardim amacli soyluyorumki tamam dediginiz gibi genel olarak baksak bile hatanin minimum yuzde 80 'i sizde , maksimum yuzde 20'si esinizde olur.
Bu yuzden nacizane tavsiyem siz kendinizi duzeltin. Dogruya dogru bakin adam sizin psikolojik bunalimlarinizdan oturu neredeyse kafayi yemis yani, yaziktir. Tamam sizinde cok sorunlariniz var, hayatiniz kolay degil belli bu, fakat bu isin cozumu sizin duzelmenizden geciyor.

tesekkur ederim. Kesinlikle ayni fikirdeyiz bir kadının kendini gerçekleştirmesi için anne olması şart. İçgüdüsel bir şey bu. Yakin tarihteki planlarım da aynı yazdigin gibi. Rölyef kursuna yazıldım. Platese yazılacağım yarin. Kitaplar aldım kendime bir sürü. Test kitabi hazırlamayı düşünüyorum önümüzdeki süreçte. Hedefler koydum sırf odak noktam değişsin diye. Okulum da materyal sergisi falan açacağım. Küçük bir kermes yapmayı düşünüyorum. Ayni düşüncedeyiz bu konuda
Size sorunlu diyen insanlara takılmayın, tüp bebeklerde aldığınız ilaçlar hormonları mahfediyor ve psikolojiyi inanılmaz etkiliyor , ben 1 kez klomenle aşılama yaptirdim stresten gerginlikten panik atak krizi geçirdim aşılama masasında.
Yaşamayan bilmez.
Zaten psikologa gidiyormuşunuz ve problemlerin vfarkındasınız ,çözüm odaklısınız.
Bana kalırsa siz kısa zamanda üstesinden geleceksiniz sadece inanın.

kendi sorunlarına , benim sorunlarımı paravan yapıyor. Hayırlısı
Ben acıyorum boyle ınsanlara yahu
Hayatta bır baltaya sap olamayan herkes belli bir kurgu kariyef altına sıgınıp burada o zavallı karakterıyle taklıt yapıyor

Bakın haddim olmadan sadece yardim amacli soyluyorumki tamam dediginiz gibi genel olarak baksak bile hatanin minimum yuzde 80 'i sizde , maksimum yuzde 20'si esinizde olur.
Bu yuzden nacizane tavsiyem siz kendinizi duzeltin. Dogruya dogru bakin adam sizin psikolojik bunalimlarinizdan oturu neredeyse kafayi yemis yani, yaziktir. Tamam sizinde cok sorunlariniz var, hayatiniz kolay degil belli bu, fakat bu isin cozumu sizin duzelmenizden geciyor.

ben de ayni şeyi düşünüyorum. Çok emek veriyorum. Kitaplar okuyorum, psikologa gidiyorum, eşimle güzel vakit geçirmek için enerji harcıyorum , onu mutlu etmeye çalışıyorum , ben de mutlu olmaya çalışıyorum. Nerde eksik kalıyorum çözemiyorum. Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum :kızgın:

Anne olma istegini cok iyi anladim.. ayni yollardan gectim.. heleki 30 haftalik bi kayip.. basin sagolsun.. ama..esinle cok ama cok farklisiniz..sen cok baskin karaktersin...esinse tam tersi...belkide senin bu kdr baskin olmandan dolayi boyle olmak zorunda hissediyo kendini.. belkide aliskanlik boyle olmasi..

Keske araba kullanmayida esinden degilde ogretmenden ogrenseydin...babadan anneden esten boyle seyler ogrenmek hic iyi olmuyor..hem bi kaza olsa? Hem kendi caninizi hemde karsidakilerin cani soz konusu olan..

Once aranizdakileri halledin bence.. ondan sonra cocuk isine agirlik verebilirsiniz

ben de ayni şeyi düşünüyorum. Çok emek veriyorum. Kitaplar okuyorum, psikologa gidiyorum, eşimle güzel vakit geçirmek için enerji harcıyorum , onu mutlu etmeye çalışıyorum , ben de mutlu olmaya çalışıyorum. Nerde eksik kalıyorum çözemiyorum. Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum :kızgın:
E ne guzel iste, bu yolda cabanizi hergun arttirarak devam edin. Sabirli olun, yani bu duruma iki gunde gelmemissinizki iki gunde duzelsin hersey.. Zaman alacak, bu dogal. Hakli olma cabasi ve kin gibi kotu seyleri ardinizda birakin.
Allah elbette cabanizin karsiligini verecektir.
Hakkinizda hayirlisini dilerim.

Ya siz bi gidin doga da yürüyüs yapin, daglara ormanlara tirmanin yemin ederim doga sizin ruhunuzs iyi gelir. Kocaniza da yazik adam size yeterinxe sabir göstermis bence siz aklinizi basiniza alin. Ruhem, kalben ve kafanizi arindirin Biraz yalniz kalin inanin bana daha iyi olacak ve lürfen kocanizin bu kadar üzerine gitmeyin. Illa anne olucam psikolojisinden de kurtulun cünkü siz arinmadiktan sonra ruhunuz gülmedikten sonra hazir olamazsiniz

Back