Ne olursa olsun bir insana sorunlusın diyecek insan sen değilsin
Ne okuyorsan oku anlaşılan oki okuduğunda boşa gitmiş
Konu sahibş kendinin zaten farkında
Sorunlusun problemlisin sen diyerek neye varmış oldun şimdi ?
Psikoloji eğitimi alan hangi srnin deyiminle okumuş hastasına sen sorunlusun diyor
Yazık .
Bakın haddim olmadan sadece yardim amacli soyluyorumki tamam dediginiz gibi genel olarak baksak bile hatanin minimum yuzde 80 'i sizde , maksimum yuzde 20'si esinizde olur.sadece bu konuyu düşünüp yorum yapmayın. Bu psikolojik şiddetin karşılıklı olduğunu düşünüyorum ben. Eşim aşırı derecede koruyucu kollayıcı ve kaygılı bir tip. Sadece bir ornek vereceğim size, bi kursa kayıt olsam gelir içerdeki sekreterden etraftaki bakkala kadar her şeyi gözleriyle görür ve öyle izin verir. Bazen kendimi kafese kapatılmış ve kanatları cirpinmaktan kırılmış kuş gibi hissediyorum.
Size sorunlu diyen insanlara takılmayın, tüp bebeklerde aldığınız ilaçlar hormonları mahfediyor ve psikolojiyi inanılmaz etkiliyor , ben 1 kez klomenle aşılama yaptirdim stresten gerginlikten panik atak krizi geçirdim aşılama masasında.tesekkur ederim. Kesinlikle ayni fikirdeyiz bir kadının kendini gerçekleştirmesi için anne olması şart. İçgüdüsel bir şey bu. Yakin tarihteki planlarım da aynı yazdigin gibi. Rölyef kursuna yazıldım. Platese yazılacağım yarin. Kitaplar aldım kendime bir sürü. Test kitabi hazırlamayı düşünüyorum önümüzdeki süreçte. Hedefler koydum sırf odak noktam değişsin diye. Okulum da materyal sergisi falan açacağım. Küçük bir kermes yapmayı düşünüyorum. Ayni düşüncedeyiz bu konuda
Sen ona aldırma canım benimbence sorun sende. Net!
Ben acıyorum boyle ınsanlara yahukendi sorunlarına , benim sorunlarımı paravan yapıyor. Hayırlısı
Bakın haddim olmadan sadece yardim amacli soyluyorumki tamam dediginiz gibi genel olarak baksak bile hatanin minimum yuzde 80 'i sizde , maksimum yuzde 20'si esinizde olur.
Bu yuzden nacizane tavsiyem siz kendinizi duzeltin. Dogruya dogru bakin adam sizin psikolojik bunalimlarinizdan oturu neredeyse kafayi yemis yani, yaziktir. Tamam sizinde cok sorunlariniz var, hayatiniz kolay degil belli bu, fakat bu isin cozumu sizin duzelmenizden geciyor.
Ögretmendiniz sanırim...Siz bile 200 milyar yaziyorsanız artık...
Konuda takıldığınız mevzuya bakınÖgretmendiniz sanırim...Siz bile 200 milyar yaziyorsanız artık...
Evet buna takildim cok degisik bisey yok konuda...hep ayni derdin bilmem kacinci konusu...onca cümlede buna mi takıldınız? Ben mükemmel biri değilim. Neden açıklama yaptığımı da anlamıyorum şuan. Neyse
Sanane?Konuda takıldığınız mevzuya bakın
El birliği ile kadını konuyu açtığına pişman etmeye yemin mi verdiniz ?
Canınız mı sıkılıyor anlamıyorum ki
E ne guzel iste, bu yolda cabanizi hergun arttirarak devam edin. Sabirli olun, yani bu duruma iki gunde gelmemissinizki iki gunde duzelsin hersey.. Zaman alacak, bu dogal. Hakli olma cabasi ve kin gibi kotu seyleri ardinizda birakin.ben de ayni şeyi düşünüyorum. Çok emek veriyorum. Kitaplar okuyorum, psikologa gidiyorum, eşimle güzel vakit geçirmek için enerji harcıyorum , onu mutlu etmeye çalışıyorum , ben de mutlu olmaya çalışıyorum. Nerde eksik kalıyorum çözemiyorum. Bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum
Legolar , pazıllar falan varSanane?
:) sanane dedim...anlamiyorsun galibaLegolar , pazıllar falan var
Revaşta şuan
Bakın derin
Evet buna takildim cok degisik bisey yok konuda...hep ayni derdin bilmem kacinci konusu...
:) sanane dedim...anlamiyorsun galiba
Allah korusun...yerinde olmak istememBu sorunu bun kadar kucumsedigine gore çok daha ağırlarını yaşamış olmalısın. Allah yardımcın olsun ne deyim
Konuyu acan sensin...benim konumdan da sana ne o zaman!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?