Eşim...

Toplumsal dayatmalar insanı her yönden çökertebiliyor. Anne olmanın sizin için ne kadar önemli olduğunu anlamak zor değil. Bu duruma yaklaştığınızda da ihtimalden uzaklaştığınızda da gerilmeniz çok normal ancak bu gerilimleri eşiniz üzerinden boşaltırsanız evliliğiniz,o çok sevdiğiniz eşiniz elinizden kayıp gider.
Öncelikle inançlı olduğunuzu varsayarak bu konuda Allah’ın kudretine sığınmanızı öneririm. Siz istediğinizde değil,”O” ol dediğinde olur çünkü biliyorsunuz. Bu nedenle yıpratmayın kendinizi.
İlaveten tedavinizi nerede olduğunuzu bilmiyorum ama çok detaylı tetkik yaptırarak tüp bebeğin negatif olması üzerine araştırma yaptırabilirsiniz. Bir arkadaşım tüp bebekte sürekli kayıp yaşadı ve detaylı tetkikler sonucu çikolata kisti ortaya çıktı.

Evet buna takildim cok degisik bisey yok konuda...hep ayni derdin bilmem kacinci konusu...
Şu burç olaylarina fazla takilmam ama eger her kova burcu sizin gibiyse kovalardan uzak durmak lazim demekki
Nerneyse, konu sahibine faydali bir tavsiyeniz var ise yazin yoksa bir kova dolusu sacmalamanin manasi yok.

Bu sorunu bun kadar kucumsedigine gore çok daha ağırlarını yaşamış olmalısın. Allah yardımcın olsun ne deyim
Şu platformda insanları ezeni , kıranı çok gördüm de evladını kaybeymiş , bupran geçiren ve derdini konuşarak çözmeye çalışan , tavsiye fikir alışvetişinde bulunmak isteyen insana neden çatıldığını anlamıyorum .
Hayır ya ben böyle kişiliklere insan diyemiyorum .
Fıtratında yok bunların .
Kimse kimseye avıyın üzülün kırılın demiyor
Ama en azından empati yapın
Yok hep aynı konuymuşta konuda ki iki yüz milyara takılmış
E okuma o zaman ? Çok mu zor yani
Yorum yapmayıver takım taklavatın mı eksilir , incilerin mi dökülür ?
Sargettikleri egoru insan olma yolunda harcasa böyle zavallılar keşke

İnsanlıktan uzak yorumlara rağmen hanımlığını koruyabilen üyelere hayranım.
Esas sorunlular böyle zamanlarda çok net ortaya çıkıyor aslında.

Ey 2018!
Birbirlerinin yarasını kanatmaktan zevk almayan bir toplum görelim sende bu sene..
Lütfen..
Please!

bence biraz bu bebek konusu üzerine düşünmeyi uğraşmayı bırakın
hem vücudunuzu hem kendinizi dinlendirin
çoğu bebek sahibi olan tam tamamen bıraktıklarında rahatladıklarını ve bebek sahibi olduklarını söylüyorlar

yapabilirseniz ara tatilde yakın bir iki günlük gezmelere çıkın

Çok farklı iki insan olduğunuz için yaşıyorsunuz bence bu problemleri. Eşiniz her işini kendi halleden, güçlü, kararlı birine benziyor. Sizse kendinize güvenmeyen, başkalarından kuvvet alan birine benziyorsunuz.

Eşinizin yardım istemenin ya da duygularını paylaşmanın acizlik olmadığını öğrenmesi gerek. Hepimiz insanız, eksik yanlarımız var. Ancak birlikte yaşarsak, konuşursak, paylaşırsak güçlüyüz.

Sizin de başınız her sıkıştığında ağlayıp, öfke krizleri geçirmeyi bırakmanız ve kendi başınızın çaresine bakmayı öğrenmeniz gerek. Yardım istemekle başkasına dayanmak arasında bir çizgi var siz genelde diğer tarafa geçiyorsunuz. Hayatınız boyunca etrafınızda sizi koruyup kollayacak kişiler olmayacaktır.

Ben sizin yerinizde olsam tüp bebek tedavisini erteler, daha güçlü bir tedavi uygulayacak bir doktor bulur, hepsinden önce de güzel bir tatile çıkıp stresimi atardım.
Şu an bulunduğunuz durum çocuk büyütmeye uygun görünmüyor. Bir anne adayı olarak bence önce siz büyümelisiniz biraz.
Umarım her şey gönlünüzce olur.

tesekkur ederim gerçekten yorumun için. Onlara açıklama yapacak enerjim bile yok inan ki. Benim yerime konuşmuşsun.

tesekkur ederim. Psikoloğun terapilerde söylediği her şeyin özetini yapmışsınız. Doktorum da en az 2 ay ver dedi son transferden sonraki vücudumun reaksiyonu hic iyi değildi çünkü

Zavalli da insaniyetsiz olan da sensin tatlım

tesekkur ederim gerçekten yorumun için. Onlara açıklama yapacak enerjim bile yok inan ki. Benim yerime konuşmuşsun.
Bunlar kötülüğün vücut bulmuş halleri
O yüzden sakın boyle soyle dedı diye kafana bile takma
Umarım evladını hayırlısı ile kucağına alırsın
Bende kızımdan önce 4 bucuk aylık bebeğimi kaybettim hala psıkolojık olarak toparlanabilmiş değilim
Biliyorum anlıyorum seni
O yuzden kendine ne kadar iyi bakarsan o kadar cabuk toparlanır ve bebeğıne hazır olursun
Umarım hersey gonlunce olur kocaman musmutlu bi aıle olursun

tesekkur ederim. Psikoloğun terapilerde söylediği her şeyin özetini yapmışsınız. Doktorum da en az 2 ay ver dedi son transferden sonraki vücudumun reaksiyonu hic iyi değildi çünkü
Doktor derken psikiyatrist kastettim ben aslında. Konularınızı uzun süredir takip ediyorum, hep aynı şeylerden bahsediyorsunuz ama pek bir gelişme yok gibi. Naçizane fikrim psikiyatrist eşliğinde ilaç tedavisi de almanız psikolojik açıdan daha sağlıklı olur. Tabi ki ben sadece buradan gözlemlediğimi biliyorum, siz daha iyi düşünüp tartarsınız ama bence ilaç tedavisi olmadan bu yükü kaldıramazsınız.

aslında 2,5 sene önceye gore çok iyiyim . Olmadık yerlerde ağlama krizlerine girmiyorum. Bu konuyu düşüneceğim.

konu sahibi rahatlamayı dene
bunu ancak sen başarabilirsin
bebek konusunun bu kadar üzerine düşme
hayırlısını iste
bebeğin olduğunda birbirini düşman gibi gören sürekli tartışan kavga eden bir anne babası mı olsun

eşinle yürüyüşlere çıkın uzun uzun yürüyüş yapıp sohbet edin
belki bu defa sen onun dertlerini dinler ve yol gösterirsin
normal ağzımdan alevler fışkırarak eşine yüz türlü laf sayardım ama onada üzüldüm burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…