Eşim...

bunu yapamıyorum ya sular durulunca evde kendi başıma kalınca sürekli ağlıyorum. Pişman oluyorum çok aci çekiyorum.

yazik adama kendinizi ne saniyorsaniz artik ananiz babaniz yok mu sizin nasil biri oldugunuzu soyleyecek kisiler

bebeğimiz vefat edeli 2.5 yil oldu. Son 1.5 yildir çok iyiydik. Ta ki bu patlamaya kadar. Boşanma olayı de bebegimizden sonra oldu.

Esine cok kızamadım hatta acidim nedense bir insanin üzerine bu kadar gidilmez. Esin cok sabirli.
Şapkayı onune koy bir dusun bir oz elestiri yap.

Bazı şeylerin tevekkülle çözüleceğine inanıyorum.
Eşinizde ve sizde eksik olan tek şey tevekkül. Biraz rahat mı bıraksanız? Bir bebek olmuyor diye sinir krizleri, psikolojik tedaviler bana çok ağır geliyor.
Çünkü olmamasında da bir hayır vardır.
Ben de o dönemlerdem geçtim. Eşim ne yaparsam yanımda oluyordu ama hep beni destekleyen oluyordu. Tevekkül et, böyle de çok mutluyuz diyordu. Gerçekten öyleydik.
Düşükler de yaşadım. Zor zamanlar geçirdik. Acaba eşim istemiyor mu demeye başlamıştım. Ama mutluyduk. Ne zamanki hamile kaldım eşim ağladı. Sarıldı. Seni hiç üzmemek için belli etmedim evlat hasretimi ama çok mutlu oldum dedi. Demekki Allah bize şimdi nasip etti, dedi.
Bu süreçte ikimiz de nasibe çok daha fazla inandık.
Siz de öyle yapın. Bir süre kendinizi rahat bırakın ve tevekkül edin. Hayrı isteyin. Çünkü bazen inatla sadece olmasını istediğimiz şeyler bizden o kadar çok şey götürüyor ki. Mesela eşinizin sakinliği gitmiş, yuvanızın mutluluğu gitmiş.
Çok da duygularımı belli edemem ama anlatmak istediğim lütfen sadece bekleyin ve zorlu adımlara şu an girmeyin. Bebekten bahsediyorum yani.
Bebek olunca eşinize ya da size sihirli bir değnek değmeyecek. Aksine daha gergin bile olacaksınız.
İnce eleyip, sık dokuyun lütfen.
Umarım anlattıklarımı nispet olarak değil de bu yollardan geçmiş birinin tecrübesi olarak alırsınız.

bebeğimiz vefat edeli 2.5 yil oldu. Son 1.5 yildir çok iyiydik. Ta ki bu patlamaya kadar. Boşanma olayı de bebegimizden sonra oldu.
2.5 yil olmus artik gercektende siz biraz egolusunuz sizi simartmis bu dogru. Lutfen bu huylarinizi birakin. Liseli ergen gibi davranmayin cocuk psikilojisi okudugum icin azda olsa anliyorum

ya da ezik korkak bunun sevgi oldugunu sanmiyorum
Bazı şeyler tölere edilir ama koskoca kadın çocuk gibi davranıyor
Olgun değil
Hani bazen herkes kontrolü kaybeder ama her zaman olması çok kötü
Bebek olayına gelince zaten piskolojisi bozuk çocuk yapma uğraşına neden girilmiş bu kadar anlamadım

Eşimle günlük hayatta çok uyumluyuz. Ben çok sen şakrak biriyimdir. Biz çok mutluyuz aslında. Ama bazen krizler oluyor

Eski konularınıza biraz baktım da her şeyde devamlı diplerde yerlerdesiniz.Her seferinde ısrarla çok zayıf,güçsüz ve çıt kırıldım bi insan olduğunuzu yazmışsınız.Bence bi an önce bu ruh halini terk etmeniz gerek.Sanki sizi sürekli birinin çekmesine ihtiyacınız var gibi bi kişilik geliştirmişsiniz.Hayat böyle geçmez inanın eşinizin de bi gün canına tak eder çıkar gider.

Amacim seni yermek degil gun gelir boyle devam edersen adamin sevgisi biter. Esini seviyorsun anladigim kadariyla yapma canim

İkimizde de var sebepsiz birşekilde

anladım. hem zayıf bir kişiliğim diyorsunuz hemde çoğu ali kıran baş yaran kadinlarin yapmaya tirstigi şeyleri yapmışsınız. .?
nasıl zayıf bir kişilik olupda cart diye tazminat davası açıp boşanabiliyorsunuz?
diğer konularınızı da biliyorum...

ehliyet yapamayan, kendi adres bulamayan ve eşine yüklenen kadın nasılda aslan kesilip darp raporu alıp boşanmaya kalkıyor?

iki kişiliğimi sahipsiniz? eşinizle olan sorununuz ne? hakikaten soruyorum... yani bu adamı seviyorum diyorsunuz ama yıllardır adamı yükünüzün altında eziyorsunuz...

sizce bu sevgimi?

tamam. Onu dikkatle dinlediğimi göstermek için fırsat kollayacağım. Küçük bir adımla baslar. Belki sonra anlatmaya başladıkça açılır. Çok güzel olur. O hep sen üzülürsün diye anlatmıyorum diyor. Ama hata yapıyor.

sokaktan rastgele biriyle bile evlense insan boyle birini bulma olasiligi cok cok dusuk yazik iste evlilige yuva kavramina bulmus birini ne yapabilirsem diyor heralde

hatirladim konuyu hatta psikologu adam acaba seni neden aldatmiyor demisti

Kolay şeyler yaşamamışsınız ve tabiri caizse verilen fırsatları(eş bakımından)siz biraz hor kullanmışsınız eşiniz ne kadar sıkıntı çekmiş destek olmaz böyle çok büyük şeyler yaşarsanız birikir birikir iyice eşinizi hasta edersiniz.11 yılda bir bütün olamamanız kötü bir durum.insan sevdiğinin bu durumuna acımaz mı hiç?Birbirinize acı çektirmek bu kadar mı rahatlıyor?Yazık günah ki ne zaman bu evlilik,eş olma sınavını atlatırsanız inşallah herşey daha pozitif olacak gibi geliyor.Önce siz bir bütün olun aksi takdirde bir insan yavrusunu yetiştirmekten de sınavdan kalabilirsiniz.İnşallah düzeltirsiniz,birbirinizi yormak yerine birbirinizde hayat bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…