- 17 Ocak 2020
- 28.091
- 1
- 40.792
- 548
- Konu Sahibi birininannesi
O zaman ne olsun istiyorsun dovelım mı küçük enişteyiBu seçeneği var saymıyorum bile. Beni sever değer verir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ne olsun istiyorsun dovelım mı küçük enişteyiBu seçeneği var saymıyorum bile. Beni sever değer verir
Ayy size de iyi eğlence oldu haaKonu sahibini eleştiriyorum ama bende Cok pis gaza geliyorum bakınız '2 ay az tabisi'
Ya bir erkek nasıl pişman olur bunun cevabını istiyorum nasıl süründururumO zaman ne olsun istiyorsun dovelım mı küçük enişteyi
Ya gece gece kimle knusalım kızmaAyy size de iyi eğlence oldu haa
Ben adamın dediği doğru aferin mi dedim? Ne yazdığımı okuyun isterseniz. Konu sahibi de diyor birden aklıma geldi söyleyiverdim diye. Gülüp eğlenirken bunu söylemek bana göre tuhaf ve doğru değil. Adamın dediklerine yorum dahi yapmıyorum. Bunu belirtiyorum.Durduk yere kocasina elti böyle yapmis şöyle yapmis şunu giymiş bunu etmiş demiyor ki kadin konu sahibinin arkasindan konuşmuş bunu eşine söylemek elti cekistirmek degil. Hadi diyelim cekistirsin bunun cevabi esini asagilamak olamaz, konusmak istemiyorum kapat konuyu der.
Buraya acilan konulari genel alip erkek boyledir sen konusma demek cok dogru degil cunku sadece kocasi laf soyletmeyenler "laf soyletmiyor" diye konu acar zaten geri kalanlari bilemezsiniz.
Ya ailevi bir mesele daha önceden de eşime anlatırdım ama bu gece neden böyle bir tepki verdiYenge sizin hakkınızda ne demiş onu anlatın merak ettim.
Ya ailevi bir mesele daha önceden de eşime anlatırdım ama bu gece neden böyle bir tepki verdi
YaaaaYenge sizin hakkınızda ne demiş onu anlatın merak ettim.
Iki yetişkin insan gibi konuşmaya ne dersiniz? Cinsellikten vurmak nedir Allah aşkına..Ya deme öyle yaa her erkeğin zaafı vardır cinselliğe aşırı düşkün onu oradan vursam
O lafı yedir ona, ne yemek ver ne hizmet et, gitsin yengesinde yesin ayı...Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
Boşarsin kapının önüne koyarsın pişman olur.... Evlatlarınla birlikte eline baktığın adamı pişman edemezsin, her türlü yola getirir seni.Ya bir erkek nasıl pişman olur bunun cevabını istiyorum nasıl süründururum
Belki de yenge sizden önce davranmıştır.Ya ailevi bir mesele daha önceden de eşime anlatırdım ama bu gece neden böyle bir tepki verdi
O benı sever ben onu severım boşanamam 2 çocuk varrr Eeeee ne dıyelım bız sana.???Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
Bunlar sence yetişkin olabilir mi ablası? Olsa bu konu böyle mi olurIki yetişkin insan gibi konuşmaya ne dersiniz? Cinsellikten vurmak nedir Allah aşkına..