• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yengeme kurban ol dedi

Durduk yere kocasina elti böyle yapmis şöyle yapmis şunu giymiş bunu etmiş demiyor ki kadin konu sahibinin arkasindan konuşmuş bunu eşine söylemek elti cekistirmek degil. Hadi diyelim cekistirsin bunun cevabi esini asagilamak olamaz, konusmak istemiyorum kapat konuyu der.
Buraya acilan konulari genel alip erkek boyledir sen konusma demek cok dogru degil cunku sadece kocasi laf soyletmeyenler "laf soyletmiyor" diye konu acar zaten geri kalanlari bilemezsiniz.
Ben adamın dediği doğru aferin mi dedim? Ne yazdığımı okuyun isterseniz. Konu sahibi de diyor birden aklıma geldi söyleyiverdim diye. Gülüp eğlenirken bunu söylemek bana göre tuhaf ve doğru değil. Adamın dediklerine yorum dahi yapmıyorum. Bunu belirtiyorum.
Ve evet gözlemlediğim kadarıyla genelde dedim erkekler ailelerine laf söyletmiyor tabi ki herkes değil. Herkes olamaz. Herkes birbirinin koyası olur o zaman tabi ki herkes değil. Aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz bende iki saatir ne anlattığımı size tekrar açıklıyorum. Daha fazla aynı şeyleri açıklamak istemiyorum. 😇

Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
O lafı yedir ona, ne yemek ver ne hizmet et, gitsin yengesinde yesin ayı...

Eşinizin kurduğu cümle yanlış. Ben dedikodu istemiyorum, bırak kim ne derse desin takma falan diyebilirdi. Yengesini bu kadar yüceltip sizi gömmesine gerek yoktu. Sinirlenmekte haklısınız bence. Ama kendi köşenize çekilip küsmekle bir yere varamazsınız. Ben evlilikte rahatsızlık duyduğum ne varsa iletişim kurarak halletme taraftarıyım. Cinsellik veya başka bir şeyle cezalandırmayı yanlış buluyorum. Çünkü yarın öbür gün bir sebepten size kızarsa o da sizi cezalandırmaya kalkabilir. Bu alışkanlık haline gelirse evliliğiniz için iyi olmaz.

Sürekli eltinizle ilgili konuşuyorsanız adam bir süre sonra bıkmıştır ve o şekilde tepki vermiştir. Kesinlikle çok yanlış söylediği söz fakat siz de muhabbet ortasında neden eltinizi konuşasınız ki ? Valla eşimle muhabbet ederken hiçte eltimi konuşmam o kadar değerli değil benim için.

Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
O benı sever ben onu severım boşanamam 2 çocuk varrr Eeeee ne dıyelım bız sana.???

Back