• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yengeme kurban ol dedi

Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
Hayali bile korkunçç bana bunu dese kıyameti koparırım

Durduk yere niye eltinizi çekiştiriyorsunuz? Erkekler akrabalarına laf asla söyletmiyor malesef ki. İster çocuklarınızın annesi olun ister neyse ne. Biraz saçma olmuş zaten muhabbet bence. Girmeyin böyle konulara hoş değil
Neden ya insan kocasiyla aile ici mevzularin konusmasini yapamayacak mi? Eltiyle kan bagi bile yok ne akrabasi mecburi akrabaligi olan biri alti ustu bunun icin insan eşine boyle laf etmez.
Ben eşimin yedi sulalesiyle ilgili istedigim kadar eleştiri yapabilirim konusuruz gayette hicte savunmaya gecmez.
Eşim de benim ailemle ilgili sıkıntısı varsa dile getirebilir.

Hayır yaa gülüyoruz falan sohbet ediyoruz öyle birden aklıma geldi daha önce de anlatırdım zaten de ilk kez böyle bir tepki verdi şu an ağlıyorum hatta ama öyle pişman etmek istiyorum ki
Niye ağlıyorsun ki senin dedikoducu yengene niye kurban olayım be hahay g.tüm deyip kesip atacaksın. 2 çocuk doğurmuşsun hala eşle nasıl kavga edilir öğrenememişsin

Neden ya insan kocasiyla aile ici mevzularin konusmasini yapamayacak mi? Eltiyle kan bagi bile yok ne akrabasi mecburi akrabaligi olan biri alti ustu bunun icin insan eşine boyle laf etmez.
Ben eşimin yedi sulalesiyle ilgili istedigim kadar eleştiri yapabilirim konusuruz gayette hicte savunmaya gecmez.
Bu nedeni bana değil erkeklere yapın. Öyleler söylemiyorlar genel itibariyle hiç hoşlanmıyorlar ailelerine laf söylenmesinden. Yengeside ailesi abisinin eşi. 10 yıl emek vermiş adama.
Gülüp eğlenirken durduk yere etlisini çekiştirmesi bence tuhaf ve saçma. Adamın ettiği lafa bir şet demiyorum ama durumda doğru değil. Bence iki tarafta aileleri hakkında bir şey demememeli. Ben eşimin ailesine bir şey demem eşimde benim aileme bir şey diyemez.

Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
Dediğiniz gibi 10 yıl eşinize ve ailesine yardımcı olmuş. Kurban ol demesi hoş olmamış ama sizin de aile içi dinamiğini anlamış olmanız gerekiyordu. Pişman edemezsiniz. Eşinizin kıymet verdiği kişiler hakkında onunla aksi yöndeki davranışları hakkında konuşmazsanız bir sorun yaşamazsınız çünkü eşinizin sizi sevdiğini iletmişsiniz.

Bu nedeni bana değil erkeklere yapın. Öyleler söylemiyorlar genel itibariyle hiç hoşlanmıyorlar ailelerine laf söylenmesinden. Yengeside ailesi abisinin eşi. 10 yıl emek vermiş adama.
Gülüp eğlenirken durduk yere etlisini çekiştirmesi bence tuhaf ve saçma. Adamın ettiği lafa bir şet demiyorum ama durumda doğru değil. Bence iki tarafta aileleri hakkında bir şey demememeli. Ben eşimin ailesine bir şey demem eşimde benim aileme bir şey diyemez.

Ben ailesi kaynakli bir sorun yaşiyorsam eşimin bunu bilmesi gerekir diye dusunuyorum.
Erkeklere söz söylemeyin hepsi böyledir demeniz dogru gelmedigi icin yazdim her erkek ailesiyle ilgili en ufak sözde eşine böyle davranmiyor. Sizin kendi dinamiginiz o şekilde olabilir o ayri

Eşinizin söylediği şey normal değil ama sizde gülüp sohbet ederken ne diye böyle konu açıyorsunuz?
Sürekli durup durup aynı şeyleri ısıtıp soğutup söylüyürsanız bıkmıştır adam.

Konunun ne olduğu çok önemli objektif yorum yapabilmemiz için fakat ne olursa olsun eşinizin dediği cümle gerçekten çok iğrenç. İnsan eşine böyle bir şey söylememeli ya. Sizde en iyisi eşinize gerçekten çok büyük bir durum olmadıkça bahsetmeyin üçüncü kişilerden, kendiniz çözün sorunlarınızı. Bana kalsa eşler birbiriyle her konuyu konuşabilmeli diye düşünüyorum ama sizin şu an ki durumunuz buna çok uygun değil gibi. Eşinizi pişman edebilir misiniz bilmiyorum ama sakin bir zamanda empati yapmasını sağlayın. Ben sana böyle bir cümle kursaydım kendini nasıl hissederdin, ben senin eşinim çocuklarının annesiyim, senin çekirdek ailen benim. Seninle paylaşmayacağımda kiminle paylaşacağım gibi gibi. Bilmiyorum ne kadar işe yarar ama…

Ya deme öyle yaa her erkeğin zaafı vardır cinselliğe aşırı düşkün onu oradan vursam
Kadınların en büyük ve saçma silahı.
Denizleri aş da gel kurbanın olam.Yengene değil bana kurban ol de.Sana vermeyeceğim de🤣
Yaa şu elti muhabbetini erkeklere yapmayın. Çok sıkılıyorlar. Haksız da sayılmazlar. Amaaan

Ben ailesi kaynakli bir sorun yaşiyorsam eşimin bunu bilmesi gerekir diye dusunuyorum.
Erkeklere söz söylemeyin hepsi böyledir demeniz dogru gelmedigi icin yazdim her erkek ailesiyle ilgili en ufak sözde eşine böyle davranmiyor. Sizin kendi dinamiginiz o şekilde olabilir o ayri
ben kendi dinamiğimizden bahsetmedim. Genelden bahsettim. Genel demek herkes demek değildir. Sitede ki konuları da okursanız genelde erkekler ailelerine bir laf söyletmiyor.
Aileyle ilgili bir sorun varsa oturulup konuşulur böyle bi problem yaşıyorum çözelim diye fakat durduk yere gülüp eğlenirken elti çekiştirmek çokta yaşanan sorunu çözmek değil elti çekiştirmek oluyor. Eşiz diye herkes birbirinin ailesine laf söyleyemez bu doğru değildir zaten.

Ayy bak evet şu an daha çok sinirlendim tamam emeği var bunu biliyorum ve çok güzel masumu oynar eltim ama nasıl onun için bana bunu der yaa

Back