- Konu Sahibi birininannesi
Katılmıyorum. Buna duyguları yönetmek denir. Ha çoğu kadın için zor olduğunu görüyoruzBu tavrın yolu kadında sevmemekten geçer.
Erkegın sogukkanlılıgıyla bir değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılmıyorum. Buna duyguları yönetmek denir. Ha çoğu kadın için zor olduğunu görüyoruzBu tavrın yolu kadında sevmemekten geçer.
Erkegın sogukkanlılıgıyla bir değil
İşte daha detaylı istiyorum nasılAğlamadan ve aynı soğukkanlılıkla ve aynı oranda canını yakarak.
İşte nasilBoşanmayacaksanız burnundan getireceksiniz o zaman o lafı dediğine pişman olacak
Malesef erkekler aile konularına çok sinir oluyor ve sürekli konularının açılmasından nefret eder. Bende de problemli elti var inan bana bir kadının kadına yapabileceği en büyük kötülüğü yaptı bana ben ise ne iyilikler ettim defalarca. Sırf iyiliğimin altında ezilsin diye çünkü o benim iyiliğimle baş edemedi:) ama ben onun kötülğüyle çok baş ettim kötüler kendilerine tahammül edildikce azarlar.Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
İşte değmeyen bir el kızı için bunu nasıl der eşine yaa aklım almıyor gerçekten çok zoruma gitti konuşmuyoruz dünden beriMalesef erkekler aile konularına çok sinir oluyor ve sürekli konularının açılmasından nefret eder. Bende de problemli elti var inan bana bir kadının kadına yapabileceği en büyük kötülüğü yaptı bana ben ise ne iyilikler ettim defalarca. Sırf iyiliğimin altında ezilsin diye çünkü o benim iyiliğimle baş edemedi:) ama ben onun kötülğüyle çok baş ettim kötüler kendilerine tahammül edildikce azarlar.
evde artık bana yaşatılan şeyden dolayı tam 3 yıl psikolijim bozuldu yine de dik durdum evde çok huzursuzluk çıkardım emin ol bende hazmedemedim. Ama sonra baktım kötü biri tam kötü bildiğin kötü karanlık bir insan. Aaa dedim tamam bu sadece bana yapmıyor herkese yapıyor birak bakalım ne olcak dedim benim dışımdan gelişen okadar olay oldu ki kaynanama küfür bile etti o kadınçokta iyi oldu çünkü gerçekleri söyleyen ve kötü ilan edilen de ben hep oluyodum sonunda herkes gerçek yüzünü gördü.. demem o ki evde lafını bile açma umursama anma o kişileri evinde onlar evinde rahat rahat çaylarını içerken sen evinde elin s*rtüğü için eşinle kavga ediyosun
yapma kuzuumm dövüşmeyin :)) El kızı için değmezz ..
Detay istiyorsanız siz detaylı sorun cevaplayalım. Ben zaten ilk mesajda dedim aglama ve laf sokarak cevap ver diye daha neyin detayini vereyim ?İşte daha detaylı istiyorum nasıl
Ya zaten yeterince laf soktum çıktım odadan ama bundan sonrasında ne yapabilirim adam hala bir özür bile dilemedi.nasil Pişman edip süründürebilirimDetay istiyorsanız siz detaylı sorun cevaplayalım. Ben zaten ilk mesajda dedim aglama ve laf sokarak cevap ver diye daha neyin detayini vereyim ?
Konuşma zaten sus sadece özür dilemeli. Sen onun eşisin insan eşine namusuna başkası için böyle demez zaten ama sende onları evinde anmayacaksın akıllı ol. Uzak dur o kadındanİşte değmeyen bir el kızı için bunu nasıl der eşine yaa aklım almıyor gerçekten çok zoruma gitti konuşmuyoruz dünden beri
sadece yengesi değil, erkeklerin annesi babası kardeşi. kime laf söylersen, elestırye gelemıyorlar kabullenemıyorlarArkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
Yapıp söyleyip pişman olmuyorsa sen de aynısını yapabilirsin. Yapıp söyleyip pişman olma. Hata yap yap özür dileme. Sorarsa da sen de ozur dileyeceksin dersin. Ben bu evlilikte bir şeyi öğrendiysem o da kısasa kısas yaptirip empati yaptırmaktır.Ya zaten yeterince laf soktum çıktım odadan ama bundan sonrasında ne yapabilirim adam hala bir özür bile dilemedi.nasil Pişman edip süründürebilirim
Aynen öyle çok güzel konuştun bende yıkıldım gerçekten. Abarttigimi düşünenler var ama bu çok ağır bir söz pardon yani yengesi benden daha mı kıymetli o zaman gözünde yaa bak yine duygulandım. Bütün emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum şu an. Bosanmam mümkün değil en azından şu an için ama pişman olmasını istiyorumBuradaki bazı yorumlara inanamıyorum ya. Neymiş yengesi on yıl emek vermiş o yüzden arkandan konuşsa bile eşine söylemeyecekmişsin. Bu errrrkekleri nerelere koyuyor bu kadınlar ya . Niye kendini ikinci ya da üçüncü sınıf vatandaş olarak görür ki insanlar . Eşime annesini de şikayet ederim sülalesini de . Kiminle konuşacağım rahatsızlığımi ? Niye korkayim ? Bana kurban ol derse de onu yanına yollarım . Benim eşim de nişanlıyken sözde yengesi ablası gibiymis onun yanında buyumusler bla bla konuştu. O zaman hadi git yanına dedim. O yengeye de haddini bildirdim tüm "iyi niyetiyle" benim hayatıma asla karisamiyor artık . Yani bunu onca yıl ve iki çocuktan sonra yaşasam her halde yikilirdim. Yapılacak ne var bilmiyorum ama yani en güzeli maddi olarak ekonomik özgürlüğünu eline almak. Bu adamin ailesi karını birak dese arkasına bakmaz herhalde
Bir işe girme ihtimalin var mı ?Aynen öyle çok güzel konuştun bende yıkıldım gerçekten. Abarttigimi düşünenler var ama bu çok ağır bir söz pardon yani yengesi benden daha mı kıymetli o zaman gözünde yaa bak yine duygulandım. Bütün emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum şu an. Bosanmam mümkün değil en azından şu an için ama pişman olmasını istiyorum
Eşinde çok terbiyesiz ya o bana kurban olsun deseydin ya koyunmuyum ben diyeArkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
Ben yeri geliyor kv çekistiryorum kocama" annen bana bunu dedi çok kırıldım " diye . Eşiniz ağır konuşmuş safını belli etmiş.Cok ama çok kırıcı.Ayrılmak yok diyorsanız.Akilli davranacaksınız öyle küsmek ,kavga , trip yok.İletişimi en aza indirecek soru sorarsa tek kelime evet, hayır ,bilmiyorum.Asık suratla değil ,gülerek değil .Cinsellikle ceza olmaz ama bu adamla cinsellikte olmaz aklı başına gelene kadar ondan önce uyuyacak erken yatarsa iş icat edeceksiniz .Yanaşmak isterse kırmadan , tavır yapamadan " üzgünüm kendimi iyi hissetmiyorum, uyumam lazım" diyeceksiniz.Tavriniz " gör bak sana ne edecem " olmamalı.Kalben ,ruhen ve bedenen ondan vazgeçtiğini,kimsenin vazgeçilmez olamayacağını iliklerine kadar hissetmeli.İmkaniniz varsa iş bakın sizi ekonomik olarak cezalandırmaya başlayabilir.Aileniz arkanızda mı bilmem ama bu zihniyetteki adamla yaşarken birileri uğruna kapıya konulma ihtimalini iyi düşünün......Aynen öyle çok güzel konuştun bende yıkıldım gerçekten. Abarttigimi düşünenler var ama bu çok ağır bir söz pardon yani yengesi benden daha mı kıymetli o zaman gözünde yaa bak yine duygulandım. Bütün emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum şu an. Bosanmam mümkün değil en azından şu an için ama pişman olmasını istiyorum
Ya bana öyle bir şey diyecek isterse annesi olsun s t git yengenin yanına derim. Ne biçim adamlar var yaBuradaki bazı yorumlara inanamıyorum ya. Neymiş yengesi on yıl emek vermiş o yüzden arkandan konuşsa bile eşine söylemeyecekmişsin. Bu errrrkekleri nerelere koyuyor bu kadınlar ya . Niye kendini ikinci ya da üçüncü sınıf vatandaş olarak görür ki insanlar . Eşime annesini de şikayet ederim sülalesini de . Kiminle konuşacağım rahatsızlığımi ? Niye korkayim ? Bana kurban ol derse de onu yanına yollarım . Benim eşim de nişanlıyken sözde yengesi ablası gibiymis onun yanında buyumusler bla bla konuştu. O zaman hadi git yanına dedim. O yengeye de haddini bildirdim tüm "iyi niyetiyle" benim hayatıma asla karisamiyor artık . Yani bunu onca yıl ve iki çocuktan sonra yaşasam her halde yikilirdim. Yapılacak ne var bilmiyorum ama yani en güzeli maddi olarak ekonomik özgürlüğünu eline almak. Bu adamin ailesi karını birak dese arkasına bakmaz herhalde
Bunun için ağladınmi gerçekten?Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii