- Konu Sahibi birininannesi
Katılmıyorum. Buna duyguları yönetmek denir. Ha çoğu kadın için zor olduğunu görüyoruzBu tavrın yolu kadında sevmemekten geçer.
Erkegın sogukkanlılıgıyla bir değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılmıyorum. Buna duyguları yönetmek denir. Ha çoğu kadın için zor olduğunu görüyoruzBu tavrın yolu kadında sevmemekten geçer.
Erkegın sogukkanlılıgıyla bir değil
İşte daha detaylı istiyorum nasılAğlamadan ve aynı soğukkanlılıkla ve aynı oranda canını yakarak.
İşte nasilBoşanmayacaksanız burnundan getireceksiniz o zaman o lafı dediğine pişman olacak
Malesef erkekler aile konularına çok sinir oluyor ve sürekli konularının açılmasından nefret eder. Bende de problemli elti var inan bana bir kadının kadına yapabileceği en büyük kötülüğü yaptı bana ben ise ne iyilikler ettim defalarca. Sırf iyiliğimin altında ezilsin diye çünkü o benim iyiliğimle baş edemedi:) ama ben onun kötülğüyle çok baş ettim kötüler kendilerine tahammül edildikce azarlar.Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
İşte değmeyen bir el kızı için bunu nasıl der eşine yaa aklım almıyor gerçekten çok zoruma gitti konuşmuyoruz dünden beriMalesef erkekler aile konularına çok sinir oluyor ve sürekli konularının açılmasından nefret eder. Bende de problemli elti var inan bana bir kadının kadına yapabileceği en büyük kötülüğü yaptı bana ben ise ne iyilikler ettim defalarca. Sırf iyiliğimin altında ezilsin diye çünkü o benim iyiliğimle baş edemedi:) ama ben onun kötülğüyle çok baş ettim kötüler kendilerine tahammül edildikce azarlar.
evde artık bana yaşatılan şeyden dolayı tam 3 yıl psikolijim bozuldu yine de dik durdum evde çok huzursuzluk çıkardım emin ol bende hazmedemedim. Ama sonra baktım kötü biri tam kötü bildiğin kötü karanlık bir insan. Aaa dedim tamam bu sadece bana yapmıyor herkese yapıyor birak bakalım ne olcak dedim benim dışımdan gelişen okadar olay oldu ki kaynanama küfür bile etti o kadın çokta iyi oldu çünkü gerçekleri söyleyen ve kötü ilan edilen de ben hep oluyodum sonunda herkes gerçek yüzünü gördü.. demem o ki evde lafını bile açma umursama anma o kişileri evinde onlar evinde rahat rahat çaylarını içerken sen evinde elin s*rtüğü için eşinle kavga ediyosun yapma kuzuumm dövüşmeyin :)) El kızı için değmezz ..
Detay istiyorsanız siz detaylı sorun cevaplayalım. Ben zaten ilk mesajda dedim aglama ve laf sokarak cevap ver diye daha neyin detayini vereyim ?İşte daha detaylı istiyorum nasıl
Ya zaten yeterince laf soktum çıktım odadan ama bundan sonrasında ne yapabilirim adam hala bir özür bile dilemedi.nasil Pişman edip süründürebilirimDetay istiyorsanız siz detaylı sorun cevaplayalım. Ben zaten ilk mesajda dedim aglama ve laf sokarak cevap ver diye daha neyin detayini vereyim ?
Konuşma zaten sus sadece özür dilemeli. Sen onun eşisin insan eşine namusuna başkası için böyle demez zaten ama sende onları evinde anmayacaksın akıllı ol. Uzak dur o kadındanİşte değmeyen bir el kızı için bunu nasıl der eşine yaa aklım almıyor gerçekten çok zoruma gitti konuşmuyoruz dünden beri
sadece yengesi değil, erkeklerin annesi babası kardeşi. kime laf söylersen, elestırye gelemıyorlar kabullenemıyorlarArkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
Yapıp söyleyip pişman olmuyorsa sen de aynısını yapabilirsin. Yapıp söyleyip pişman olma. Hata yap yap özür dileme. Sorarsa da sen de ozur dileyeceksin dersin. Ben bu evlilikte bir şeyi öğrendiysem o da kısasa kısas yaptirip empati yaptırmaktır.Ya zaten yeterince laf soktum çıktım odadan ama bundan sonrasında ne yapabilirim adam hala bir özür bile dilemedi.nasil Pişman edip süründürebilirim