- 1 Aralık 2024
- 74
- 40
- 3
- Konu Sahibi birininannesi
Ya niye hep olumsuz konuşuyorsun be örümcek biraz yardımcı olsanaPişman olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya niye hep olumsuz konuşuyorsun be örümcek biraz yardımcı olsanaPişman olmaz.
Nasıl kavga edilir?Niye ağlıyorsun ki senin dedikoducu yengene niye kurban olayım be hahay g.tüm deyip kesip atacaksın. 2 çocuk doğurmuşsun hala eşle nasıl kavga edilir öğrenememişsin
Aynı modelden annemde vardı ondan biliyorum. Ama gönlün olsun kıymetini anlasın da pişmanlıktan kıvransınYa niye hep olumsuz konuşuyorsun be örümcek biraz yardımcı olsana
Yok artık.Az tabikisi
2 ay tam.. direnmıslıgım var
Az mı?
6 ay olsaydı bak gör hshsYok artık.
çok iyi direnmişsin bence.
Sende ne kolay gaza geliyorsun yaş kaç maksimum 22 miÇok iğrenç dimi ayy şu an daha da sinirleniyorum evi terk edesim geldi vallahi
ben kendi dinamiğimizden bahsetmedim. Genelden bahsettim. Genel demek herkes demek değildir. Sitede ki konuları da okursanız genelde erkekler ailelerine bir laf söyletmiyor.
Aileyle ilgili bir sorun varsa oturulup konuşulur böyle bi problem yaşıyorum çözelim diye fakat durduk yere gülüp eğlenirken elti çekiştirmek çokta yaşanan sorunu çözmek değil elti çekiştirmek oluyor. Eşiz diye herkes birbirinin ailesine laf söyleyemez bu doğru değildir zaten.
Yani demi yaYok artık.
çok iyi direnmişsin bence.
İşte aşkım o nasıl olacak nasıl pişmanlıktan kıvranacak ne yapacağım tam olarakAynı modelden annemde vardı ondan biliyorum. Ama gönlün olsun kıymetini anlasın da pişmanlıktan kıvransın
Sevmıyor olması da bı secenek.E konuşun o halde bu sözünün ne kadar ağrınıza gittiğini söyleyin. Seven insan sevdiğini kırdığı zaman kalpten üzülür. Özür dilemediyse belki sizin bu kadar kırıldığınızı anlamadı.
Sende ne kolay gaza geliyorsun yaş kaç maksimum 22 mi
Yok 15. Yahu ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Ayrıca son zamanlarda hayat çok monoton geçiyor belki de aksiyon istiyorumdurSende ne kolay gaza geliyorsun yaş kaç maksimum 22 mi
Gösterip vermeyeceksin hshshsgİşte aşkım o nasıl olacak nasıl pişmanlıktan kıvranacak ne yapacağım tam olarak
Ağzınıza geleni değil bağırarak çağırarak değil sakince. Siz bağırınca o sözünün yanlışlığını değil sizin o kişiyi kıskandığınızı düşünüyor. O yüzden rahat davranıyor. Sizin kırıldığınızı anlamıyor. karım eltisini kıskanıyor diyor.Ya zaten ağzıma geleni söyleyip çıktım odadan
Iste yaş otuz olsaydı aksiyon istemezdin için gecmıs olurdu 22 miYok 15. Yahu ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Ayrıca son zamanlarda hayat çok monoton geçiyor belki de aksiyon istiyorumdur
KesinlikleSevmıyor olması da bı secenek.
Bazen seviyor'larımız koca bir ZAN'dır
Konu sahibini eleştiriyorum ama bende Cok pis gaza geliyorum bakınız '2 ay az tabisi'Boşanmayı düşünmüyorum dedi ama biraz daha yorum gelirse açacak davayı.
Bu seçeneği var saymıyorum bile. Beni sever değer verirSevmıyor olması da bı secenek.
Bazen seviyor'larımız koca bir ZAN'dır