• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yengeme kurban ol dedi

Bu nedeni bana değil erkeklere yapın. Öyleler söylemiyorlar genel itibariyle hiç hoşlanmıyorlar ailelerine laf söylenmesinden. Yengeside ailesi abisinin eşi. 10 yıl emek vermiş adama.
Gülüp eğlenirken durduk yere etlisini çekiştirmesi bence tuhaf ve saçma. Adamın ettiği lafa bir şet demiyorum ama durumda doğru değil. Bence iki tarafta aileleri hakkında bir şey demememeli. Ben eşimin ailesine bir şey demem eşimde benim aileme bir şey diyemez.
Yahu ne cekistirmesi birden aklıma geldi soyleyiverdim

Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
Konunun içeriğini tam bilmiyoruz ama acaba sizinde haksız olduğunuz bir konuyu mu duydu yada eltiniz akrabası mı eşinizin yada siz çok fazla yüklenip eltinize bi hakaret mi ettiniz de o lafı kulandı çünkü mantıken ne olursa olsun durduk yere kimse kimseyi kurban etmez

Konunun ne olduğu çok önemli objektif yorum yapabilmemiz için fakat ne olursa olsun eşinizin dediği cümle gerçekten çok iğrenç. İnsan eşine böyle bir şey söylememeli ya. Sizde en iyisi eşinize gerçekten çok büyük bir durum olmadıkça bahsetmeyin üçüncü kişilerden, kendiniz çözün sorunlarınızı. Bana kalsa eşler birbiriyle her konuyu konuşabilmeli diye düşünüyorum ama sizin şu an ki durumunuz buna çok uygun değil gibi. Eşinizi pişman edebilir misiniz bilmiyorum ama sakin bir zamanda empati yapmasını sağlayın. Ben sana böyle bir cümle kursaydım kendini nasıl hissederdin, ben senin eşinim çocuklarının annesiyim, senin çekirdek ailen benim. Seninle paylaşmayacağımda kiminle paylaşacağım gibi gibi. Bilmiyorum ne kadar işe yarar ama…
Çok iğrenç dimi ayy şu an daha da sinirleniyorum evi terk edesim geldi vallahi

Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
Sende enişteme kurban ol deyip Kaçsaydınız içeriye.
O dusunseydı ne alaka diye 👍

Yok bir şey yapmaz yapamaz beni seviyor biliyorum yani bir anlık gafletle mi dedi neden bilmiyorum çok zoruma gitti hiç gelip özür falan dilemedi hala benim bu adamı pişman etmem lazım
E konuşun o halde bu sözünün ne kadar ağrınıza gittiğini söyleyin. Seven insan sevdiğini kırdığı zaman kalpten üzülür. Özür dilemediyse belki sizin bu kadar kırıldığınızı anlamadı.

Yaa işte onu yapamıyorum çocuğum 5 yaşında anlıyor benim üzgün olduğumu falan.. cinselliğe duskun bu adam oradan vurmam lazım
Evet onu yapın geçenlerde ben kocamla bir arkadaşımın görüşmesini yasaklamıştım ama o arkadaşıda 26-27 senelik bi arkadaş baya can ciğer kardeşler aslında bir zararıda yoktu ama yakın olmalarından dolayı kıskandım ve onla görüşmeyeceksin dedim benimkide bana demez mi o benim can ciğer kardeşim sen benim karımsın bana bunu dediği için kendisini bir güzel süründürdüm yatakta da ona ben mi arkadaşın mı bi daha söyle bakalım dedim
Sonuç; Daha bugün o arkadaşıyladı😂😂

Konunun içeriğini tam bilmiyoruz ama acaba sizinde haksız olduğunuz bir konuyu mu duydu yada eltiniz akrabası mı eşinizin yada siz çok fazla yüklenip eltinize bi hakaret mi ettiniz de o lafı kulandı çünkü mantıken ne olursa olsun durduk yere kimse kimseyi kurban etmez
Hayır hayır kesinlikle hatta gülüşürken söyledim yaa böyle böyle davranıyor ama aslında başka bir şey demiş falan diye hemen parladı zaten fesatlık yapmayın falan en son kurban ol deyince sartel attı bende

Evet onu yapın geçenlerde ben kocamla bir arkadaşımın görüşmesini yasaklamıştım ama o arkadaşıda 26-27 senelik bi arkadaş baya can ciğer kardeşler aslında bir zararıda yoktu ama yakın olmalarından dolayı kıskandım ve onla görüşmeyeceksin dedim benimkide bana demez mi o benim can ciğer kardeşim sen benim karımsın bana bunu dediği için kendisini bir güzel süründürdüm yatakta da ona ben mi arkadaşın mı bi daha söyle bakalım dedim
Sonuç; Daha bugün o arkadaşıyladı😂😂
Yaa nasıl süründü işte bana o lazım

Back