• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yengeme kurban ol dedi

Ben yeri geliyor kv çekistiryorum kocama" annen bana bunu dedi çok kırıldım " diye . Eşiniz ağır konuşmuş safını belli etmiş.Cok ama çok kırıcı.Ayrılmak yok diyorsanız.Akilli davranacaksınız öyle küsmek ,kavga , trip yok.İletişimi en aza indirecek soru sorarsa tek kelime evet, hayır ,bilmiyorum.Asık suratla değil ,gülerek değil .Cinsellikle ceza olmaz ama bu adamla cinsellikte olmaz aklı başına gelene kadar ondan önce uyuyacak erken yatarsa iş icat edeceksiniz .Yanaşmak isterse kırmadan , tavır yapamadan " üzgünüm kendimi iyi hissetmiyorum, uyumam lazım" diyeceksiniz.Tavriniz " gör bak sana ne edecem " olmamalı.Kalben ,ruhen ve bedenen ondan vazgeçtiğini,kimsenin vazgeçilmez olamayacağını iliklerine kadar hissetmeli.İmkaniniz varsa iş bakın sizi ekonomik olarak cezalandırmaya başlayabilir.Aileniz arkanızda mı bilmem ama bu zihniyetteki adamla yaşarken birileri uğruna kapıya konulma ihtimalini iyi düşünün......
Peki sence benim genel olarak tavrim nasıl olmalı mesela atıyorum elimde telefon komik videolar izleyip gulmeli miyim yoksa sürekli böyle tavırlı mi durmaliyim. Hiç bilmiyorum böyle şeyleri trip falan atmayı.

Buradaki bazı yorumlara inanamıyorum ya. Neymiş yengesi on yıl emek vermiş o yüzden arkandan konuşsa bile eşine söylemeyecekmişsin. Bu errrrkekleri nerelere koyuyor bu kadınlar ya . Niye kendini ikinci ya da üçüncü sınıf vatandaş olarak görür ki insanlar . Eşime annesini de şikayet ederim sülalesini de . Kiminle konuşacağım rahatsızlığımi ? Niye korkayim ? Bana kurban ol derse de onu yanına yollarım . Benim eşim de nişanlıyken sözde yengesi ablası gibiymis onun yanında buyumusler bla bla konuştu. O zaman hadi git yanına dedim. O yengeye de haddini bildirdim tüm "iyi niyetiyle" benim hayatıma asla karisamiyor artık . Yani bunu onca yıl ve iki çocuktan sonra yaşasam her halde yikilirdim. Yapılacak ne var bilmiyorum ama yani en güzeli maddi olarak ekonomik özgürlüğünu eline almak. Bu adamin ailesi karını birak dese arkasına bakmaz herhalde

Biri bir adam bunu namusuna dememeli yazmis. Kadinlar kimsenin namusu degil. Herkes kendi namusuna sahip ciksin. Madem yengesine kurban olucakmis, bundan sonra yenge donlarini yikasin, yemegini yapsin. Nah kadinlik görür

Peki sence benim genel olarak tavrim nasıl olmalı mesela atıyorum elimde telefon komik videolar izleyip gulmeli miyim yoksa sürekli böyle tavırlı mi durmaliyim. Hiç bilmiyorum böyle şeyleri trip falan atmayı.
Trip yok , inadına gülmek yok.O yokmuş çocuklarla kendinize ait bir dünya kurmuş gibi.Aynı zamanda onunla iletişim kuracaksınız yok saymak sorun yaratır.Ustte yazdım uzun cümleler kurmak yok.Şunun alınması gerekiyor, akşama bu lazım ,evet , hayır ,bilmiyorum kısa ve net yoruma açık olmayacak.Normal yüz ifadesiyle söylenecek adam bir şeylerin ters gittiğini anlayacak ama siz kavga ortamı yaratmayacaksiniz,iyice kafası karışacak.Guzel bir film açın izleyin tepkileriniz abartılı olmasın .Yanında oturun ama o yokmuş gibi kendinize odaklanın.....

Şimdi böyle
Trip yok , inadına gülmek yok.O yokmuş çocuklarla kendinize ait bir dünya kurmuş gibi.Aynı zamanda onunla iletişim kuracaksınız yok saymak sorun yaratır.Ustte yazdım uzun cümleler kurmak yok.Şunun alınması gerekiyor, akşama bu lazım ,evet , hayır ,bilmiyorum kısa ve net yoruma açık olmayacak.Normal yüz ifadesiyle söylenecek adam bir şeylerin ters gittiğini anlayacak ama siz kavga ortamı yaratmayacaksiniz,iyice kafası karışacak.Guzel bir film açın izleyin tepkileriniz abartılı olmasın .Yanında oturun ama o yokmuş gibi kendinize odaklanın.....
Şimdi böyle Kendi ortamimda gulmezsem adam demez mi demek ki ben yoksam mutlu değil diye

O yanımda gülüp duruyo mesela umrunda değil hala özür bile dilemedi ben zaten dediğin gibi az öz konusuyorum ama adamda pişmanlık yok

Back