Esim ve finansal hakkinda.

Cok tskr ederim yorumlariniz icin.
Ama esim kesinlikle kendini 4 4 luk sanmiyor.
Finansal konu da sadece boyle....

Dunyaya cok farkli bakiyor. Is Hayatina cok farkli bakiyor.
Yani ben ve benim cevrem, onun cevreside ( anne baba ) acisindan bakmiyor.

Esim benimde iyi guzel yerlere gelmemi istiyor ve optionlari soyluyor.
Hatta bana diyor, gel isi bosver 3 - 5 sene sonra hayatimizi yasiyalim. Gelirlerim var Turkiye den istanbuldan ( onun dedigi sempten ) ev alalim gelirimizle dunyayi gezeriz kafasinda. Ama bos oturmayi hic sevmez...

Siz ayrı dünyaların insanısınız anladığım kadarıyla.
Neden eşinize uymuyorsunuz?

sizde eşinize ayak uydurun .Ne var ? kötü birsey istemiyorki .
Vallaha eşim bana çalişma kendini geliştir desin ,direkt kurslara yazilirim ,müzelere giderim,kitap acilişlarina katilirim,beauty centerler,
personal trainer ,muzik dersi...
binlerce imkanlar .
Benim anladiğim siz kendinizi yeterli ,değerli görmüyorsunuz .
Eşiniz marka alirken kendinize değmez diyorsunuz.Niye?
Anne baba hayati yaşamak istemiyor ,standart gurbetci hayati yaşamak istemiyor ,işten eve ,evden işe, oldu bitti..
yaşamak gercekten başka şeylerede layik .
Allaha şükür ,varmiş işte paraniz ,hayatin tadini çikartin .
Evet ,eşiniz kendini geliştirmiş ve geliştiriyordur.Böyle diyorum çünkü almanyada ,hollandada türklerin coğunun nasil yaşadiğini bildiğim için .
Bir ay dene bakalim ,o seni yönlendirsin .Ama önce bakiş acini değiştir,öğrenmek iste .
Sanki senin mentor ..

Galiba yanlis bi forumda konu actim. Kusura bakmayin.
Hollanda da cogu kisi evlenmez sizin dediginiz gibi.

Hatta benim is yerimde ki kadinlar bile evli degil. ( turk ve yabanci fasli kizlar )
Hollanda’dakiler evlenmiyor diye aileniz sizin de resmî nikah olmadan adamla birlikte yaşamanıza izin verdi yani? Resmen birbirinize güvenmediğiniz için evlenmemişsiniz hala eşim diye bahsediyorsunuz ya şaka gibi ahsjajjss adam sizden mal kaçırıyor, kendinizde misiniz?

Adam bu islerden hic anlamasa, hadi sorun diyeceğim de; yönettiği kac dükkan var zaten saçma olmuş düşünceniz.

Siz ayrı dünyaların insanısınız anladığım kadarıyla.
Neden eşinize uymuyorsunuz?

Bilmiyorum, eksik hissediyorum.
Ben hic birseyim diyor. Ne bi bilim adamiyim. Oldu mu insanlar icin hic birsey birakmamisim diyor.
Gunluk ofise de gitmiyor. Dedigim gibi cok boyle kendine bakmayi seviyor.

Bende icimden diyorum canim bak neler basarmisin daha ne basarmak istiyorsun.
Ben her sene turkiye ye tatil yapsam mesala yeterli benim icin.

Onun icin istanbula gitmek bi hafta sonu luk bir aktive. Ve bu beni cok degersiz hissetiriyor.
2 arabasi var ve surmuyorum yedek arabayi.

ben bu konuya hiç yorum yapmayacağım 6 bin euro kiralar maaşlar dükkanlar evler beni aşar.
Ben hesapladım ceycey ortalama 2000 Euro kiralı 3 dükkan + kendi işinden ve dukkanindan en az 5000 net kazanç + 2900 kadının maaş=14000euro aylık net, türk lirasına çevir, hadi ucuzundan 10 TL olsun, aylık 140.000 TL ve daha da bombası bu insanlar henüz 30 yaşında muhtemelen lise mezunuyetisin komsulaaaarrrrr

Ben hic birseyim diyor. Ne bi bilim adamiyim. Oldu mu insanlar icin hic birsey birakmamisim diyor.

Zaten kimseye birşey bırakmamak istiyo gibi

Size yansıttığı hümanist anlayış hayatının içinde yok zaten

Ama sizi iyi manipüle etmiş, gözünüzde dev aynasında mübarek

Zaten kimseye birşey bırakmamak istiyo gibi

Size yansıttığı hümanist anlayış hayatının içinde yok zaten

Ama sizi iyi manipüle etmiş, gözünüzde dev aynasında mübarek

Benim turkcem iyi olmadigindan anlatamiyorum.

Hani nasil bi insan olur 50 sene sonra derler bak bu adam insanlara bunu yapmis.
Iste interneti bulan adam olsun, elektrik bulan adam. Saglikta olsun biseyler bulmus.
O anlamda diyor ben hicim.

Ama belki dedikleriniz gibi manipule etmis olabilir bilemiyorum...

biraz kiskaniyor olabilirmisin ?
eşinin başarisini.
o istediği zaman bir hafta sonu istanbula gidebiliyor ,yani sadece maddi olarak demiyorum .
bilet almak hotel ayarlamak gezmek hepsi inceden planmasi gereken şeyler .Hepsini o yaptiği için yaninda kendini lüzümsüz görüyor olabilirmisin?
Bak o sana değer veriyor ki senide götürmek istiyor .Seninle beraber dünyayi gezelim diyor
Ayşe Fatmayla değil seninle...
Eşine süpriz yap ,önce ne zaman uygun olduğu tarihi öğren .
Sonra mesela Viyanna(Wien) bir program hazirla .Şu ünlü prenses Sissinin köşklerini gezin ,sonra alplarda dağ turu yapin ,yayla ahşap evde kalin .
ayy ben çok seviyorum avusturyanin dağlarini...
yada provence gidin .Nizza veya Monaco .Camargueda ata binin.(bu sene hayelimdi suya düşdü,niye biliyormusun: eşim istemiyor)
Gideceğiniz yerlerin özelliklerini araştir ,tarihini öğren yada VIP yerleri göstert.
Bunlarin hepsini sen yap ayarla ,eşin şaşirsin.

Eşiniz haklı annenız babanız ne alaka?Sız bır bırey oldunuz.

Bu söyledikleriniz 7 yıl sonrayı yok bilmem kaç euroyu hesap eden biri için çok uç düşünceler bence, bilemiyorum bağdaştıramadım ben

Kendinizi onun yanında farklı ya da daha aşağıda görmeyin lütfen, siz de okumuş etmişsiniz, illaki vardır sizinde farklı özellikleriniz
Dünya sadece seyahat, giyinme, sadece konuşmadan ibaret değil...

Tatlım kurupasta gazoz eşliğinde düğün yapıp halay çekenlerin resmen evli sayıldığını da eşin mi söyledi sana? Kanun filan da göstermiştir bununla ilgili yine kesin ay bu kız çok tatlı , öldürecek beni gulmekten

Demekki her ulke de farki gorus acilari var.
Ben saygi goruyorum.

Dedigim gibi, cok arkadas is cevremde ki insanlar boyle ''evli''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…