Sanırım giderleri düşüp kalan parayı harçlık olarak bölüşüyorlarDükkân konusunda haklı olabilir ama sizin istek ve ihtiyaçlarınız için ortak hesabı kullan demesini anlayamadım. Siz tüm maaşınızı ortak hesaba koyuyorsanız nasıl yaşıyorsunuz onu da anlamadım
Sanırım giderleri düşüp kalan parayı harçlık olarak bölüşüyorlar
ben bu konuya hiç yorum yapmayacağım 6 bin euro kiralar maaşlar dükkanlar evler beni aşar.Ticaret farkli bir iştir. Herkes anlamaz finans hususunda esiniz hakli.
Ortak hesaba hic dokunulmuyorsa sizin maaşta ortak hesaba gidiyorsa, siz nasil yapiyor?
Eee madem dokunulmuyor esiniz niye dukkan parasini ortak hesaptan cekti? Adamin nakit parasi yoksa ve bu dukkan kâr saglayacaksa alsin. Ama kalan parayla da siz evi aldirin.
Okuyunca bazi yerlerde bir degersizlik hissi bende de olustu. Demeden gecemeyecegim.
Nereden baksan eve EN AZ ayşık 91.000 giriyor.ben bu konuya hiç yorum yapmayacağım 6 bin euro kiralar maaşlar dükkanlar evler beni aşar.
İşte adam ortaya koymadığı parasıyla lüks takılıyor, kadın isteyince ortaktan al diyor diye anladım ben.Adam kendisi için yüksek miktarlı harcamalar yapıyor kadını mahrum bırakıyormuş sanırım. Bilemedim pek hoşlanmadım bu durumdan. Ev arkadaşlığı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?