Esim ve finansal hakkinda.

Iste tam demek istedigim bu sanirim.
Esim herzaman kendine birseyler bulur. Devamli spor yapar. yedigine muhakkak dikkat eder. Fazla seker falan yemez.
surekli cardio mesaij - body freezlab - cilt bakimi tarzi seyler muhakkak yapar. Kitap kesinlikle okur ve hic birakmaz. Bende hobi gibi seyler yok derece de az. Yani nasil desem esimin yaptigi seyler hic duymadim ve gormedim diyorum aa bunlarda mi varmis. Fuar icin baska ulkelere gider ve 900 km onun icin hic birsey. Ben yoruluyorum ayak uyduramuyorum.

Esim kesinlikle beni dusunur ama finansal konuda dedigim gibi inatci.
Kiyafet markasi olarak loro piana italyan cok sever ama bana aldiginda derim canim ne gerek var ve gercekten normal short ile ayi ama..... Anlatabiliyormuyum, gerek yok diyorum...

Bende gecen dedim su markayi alayim kendime, dedigi sey... Butun insanlarin giydigini mi alacaksin

Bu konu da cok kendimi eksik hissediyorum..

Eveet bu kadar insan konu sahibini evli olmadığına ikna etmeye çalışıyor şaka gibi skfjsjjdjs.
Ablacım siz evli falan değilsiniz. Siz baştan belki ayrılırız diye düşündüğüz bir ortaklık içindesiniz.
Kocanız sizden para saklıyor.
Ha sizin kocanızın asla sizin çalışmanızı istemediğine de inanmam.
Madem öyle almasın paranızı? Kendisi geçindirsin evi?
Sizin paranız kadar ortak para atmasını biliyor, geriye 1 euro fazla koymuyor. Birşey alacağım dediğinizde ortak hesaptaki parayla al diyor KENDİ PARASINDAN vermiyor. Çünkü o birikim ikinizin birikimi, o onun parası.
Şimdi ne hikmetse kocanız size pahalı hediyeler alır oldu, istediğinizi alır oldu. Konunun başında birşey almak isteyince ortak hesaptan harcatan adam size pahalı hediyeler alıyor öyle mi? Madem 1000 euroluk (mesela) elbsieyi kendisi alıyor, 100 euroluk ayakkabıyı da alsın, ortak hesaptan harcatmasın. Alma gücü yok mu var? Ee o zaman neden ortak hesap?
Adam akıllının akıllısı, sizde hala kendini evliyim diyr kandıran birisiniz. Ortada evlilik yok, ortaklık var.

Size bir şey anlatayım, annemim arkadaşı ex komşu kadın kızını evlendirdi ama pek razı değildi. Kızı anaokulu öğretmeniydi, çocuk da aile işini devralmış. Bizim abla kızını çekmiş demiş ki bak sen memursun, kendin gibi memur birini bulsaydın bu çocukla hayatlarınız alakasız. Neyse kız evlendi, sonra bayağı uyuşmazlıklar, kavga dövüş patırtı olmuş boşanma arefesine geldiler sonra çocuk yaptılar galiba. Diyeceğim şu ki davul dengi dengine lafı bazen doğru, parası var ya da çok jantili diye oluru olmayan tiplere yönelmek yerine daha iyi anlaşacağınız erkeklere yönelmek daha mutlu edici olabiliyor.

Butun insanlarin giydigini mi alacaksin
Berbat bir bakış açısı.
Farklı olmak bir yana, eşiniz sizi de insanları da küçük görüyor.
4 dükkanı olan adamın bu kadar egolanması normal değil.
O kadar mal varlığına sahip insanlar var, bana göre de eşiniz o adamlarla aynı giyinmeyi haketmiyor.
Benim ev sahibim İsviçre'de doğmuş büyümüş çalışmış, burada apartmanları, ikiz villası, dükkanları, Amerika'da da dükkanı var. Kadının böyle ego yaptığını görmedim, yeri gelir lcwdan alıyor, yeri geliyor versace parfüm alıyor. Eşiniz çok kibirli ve pazarlıkçı biri. Birlikte yaşadığı kadını bile ezmekten çekinmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşiniz haklı..maaşınızdan gidin alin istediğinizi. Adamın hiç hatalı lafını göremedum aksine her dediği doğru

Esim fuara gittiginde kendi basina almis kiyafet bana da aldi.
Dedigi olay kendim gittigimde al ne istiyorsan diyor.

Konuyu okudum,farkli bakis acim var.Esinizin nerdeyse sizden gelecek paraya zerre ihtiyaci yok.Ben erkek olsam ve bukadar para kazansam esimin kazandigi icin ye ,ic ,eglen yawrum derdim karima.Esime evini de alirdim arabasini da alirdim karicim sen kendi paranla benzinini koy ,manikurunu pedikurunu yaptir yeter derdim.Bu kadar sorun olacak bir mevzu degil bu.

Esim fuara gittiginde kendi basina almis kiyafet bana da aldi.
Dedigi olay kendim gittigimde al ne istiyorsan diyor.
Ee tamam neden size ayrı para vermiyor birikiminizden harcatıyor.
Pahalı kıyafet alabiliyorsa sizin istekleriniz içinde ayrı para verebilir. Ortak hesabı bozmaya ne gerek var?
Siz şunu anlayın, adam içinden geldikçe size birşeyler alıyor, hediye anlamında.
Ama extra harcamalarınız ya da günlük kıyafetleriniz için ortak hesaptan harcamanızı istiyor. Bu normal geliyor mu size? Yani o istediği zaman onun parasından size birşey o istemediği sürece alınmıyor. Vallahi normal değil ablacım, gerçekten normal değil.

Ay bir tanıdığım geldi aklıma, adam baya dükkan filan değil holdingi olan biriydi. Lacoste marka tişört giymişti ve bana dedi ki pazardan aldım zengin olduğum için ne giysem herkes orijinal zannediyor ben deli miyim o kadar para vereyim demişti baya komik bir adamdı
Samimi olsun canımı yesin yoksa 5-6 dukkanla takınılan bu tavra biz "orta direk kesim" buldumcuk diyoruz.

Eşiniz sürekli sizi aşağı çekiyor sanki, eksik hissettiriyor.
Bu durum yıpratmıyormu sizi ?
Eleştirmeyip beğendiği yönleriniz var mı acaba onda.
Semt, kıyafet, yaşam, iş, tatil vs o kadar çok konu var ki...
Evlilikten beklentiniz her konuda sorgulanmak mı
Tamam her konuda ortak noktada buluşamazsınız ama
Sanki hiç ortak noktanızda yok gibi

Adam buldumcuğun buldumcuğu.
Yok herkes gibi mi giyiniceksin yok herkes gibi olma falan.
Egolara bak, sanırsın Prens Harry akdjjdjd.
Demek ki sonradan görme olunca böyle olunuyor.
Bizim ev sahibi de öyle, kadının orijinallerini giyecek parası var ama hiç böyle konuştuğunu görmedim.

Tüm yorumları okudum.

Abla tam bir KEMALİM YAPMAZ vakası..

Ne deseniz olmaz arkadaşlar. Kocaya güven tam.

Ortada bir aşk birlikteliği/evliliği olmadığı için de, kari-koca arasında ki konular sadece nafaka, para, ev alma, iş, marka kiyafet, kişisel gelişim üzerinden dönüp duruyor.

Eşiniz size göre daha hareketli, entel, gelişime açık, heyecanlı. Ama siz daha sakin, kendi yağında kavrulup başka şeylere ihtiyaç duymayan birisiniz belli ki. Kendinizi burada değersiz hissetmeyin. Bazen de ipleri bırakmak lazımdır. Bir süre eşinize bırakın kendinizi ve o şekilde deneyin. Mutlu olacaksınız belki kim bilir? Ben sevmem, yapamam, edemem diyerek ömür geçmez.

Uzun yola gidiyor ama ben yoruluyorum demeyinde o yolda giderken yeni yerlere uğrayıp sevdiğiniz adamla yeni yerler keşfetmenin hazzını yaşamayı düşünün. Ama bunu da kusura bakmayın gerçekten aşık olan düşünüyor.

Benim eşim iş için afrikanın en ücra köşesinde ki susuz elektriksiz köylere gidiyor. Oraya bile beni götürmek istiyor seninle oraları görelim aynı duyguları beraber tadalim diye. Ama bende oraya giden uçağın biletini alacak para yok o yüzden gidemiyorum yoksa bende gidicem yani.(eşime is yeri alıyor) Çünkü aşk, evlilik her şartta ve durumda yan yana olmaktır diyerek sözlerime son veriyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Esiminde cok ucuz kiyafetleri var.

Ben gucci nin bi kiyafetini gordum. O da o lafi dedi.
Populair oldugu icin neden bu dedi. Ben artniyet tam anlaminda gormedim. Ama sizin dediginizde olabilir.

Kafam karisti suan yaa bunun icin acmamistim konuyu...

Esim Japonya indonesya gibi ulke lere gitti.
Ben gitmedim. Gelmiyorsan kendin gibederim deyip bluf yaptim ve gitti...

Ben 3 saatten fazla ucakla ucamam

Tam hayalimdeki erkek. Keşke erkek olup beni bulsaydınız

Populair oldugu icin neden bu dedi. Ben artniyet tam anlaminda gormedim. Ama sizin dediginizde olabilir.

Vallahi kimsenin parasında gözümüz yok hanım kardeşimiz, ben mesleğim gereği her kadını uyarıyorum. Mesleğim gereği de çok fakir insandan çok zengin insana kadar tanıdım gördüm, yer sofrasına da oturdum yalıda da yemek yedim ama aklın yolu bir, değersiz hissetme sebebiniz eşinizin kendisini çok tepede görüp olur da boşanırsak mal davası ile ugrasmayayim kafası, o bu kafada oldukça siz kendinizi elbette değersiz hissedeceksiniz yoksa kıyafet çanta nedir ki ? Değer duygusu hediye ile verilmiyor maalesef...

Siz boşanmak için mi evleniyorsunuz da daha şimdiden boşanma planı yaptınız hadi varsayalım boşanma ihtimaliniz var ( ki düşünülmüş zaten) neden kendinizi güvenceye almak istemiyorsunuz
Mesela şuan sizi eleştiriyor sizde kendinizi yetersz hissettiniz
Yarın kafasını çelen daha yeterli bi abla geldiğinde size kolayca baybay diyecek hak talep edemezsiniz hatta yarın belki kavga etseniz evimi işgal etti gitmiyor diye bile dava açabilir
Şuan herşey normalken eşiniz sizi ikna etmek için tüm olumsuz ihtimalleri düşünüyorda siz neden eşinizin yapma olasılığı olan olumsuz ihtimalleri hiç düşünmüyorsunuz
Paramı kendim kazanıyorum mantığında iseniz sizde kendi bireysel gelecek planınızı yapın o halde siz neden ortak bir gelecek hayalindesiniz
3-5 yıl sonra eşiniz sizden sıkılırsa ne olacak
Yada eşinizin başına bişey gelse ne olacak size bye bye
Ha bu arada eşiniz olması için resmi nikah olması gerekiyor evlilik yasası her ülkede aynı evli olmanız için resmi belge şart
Eşiniz gelecekte sizden ayrılmayı ve size mal vermemeyi planlamış sizde hayırdır sen benle ayrılmak için mi evleniyon dememişsiniz :)

Kafan karışmasın.
Belki sen olayların içinde olduğun için durup düşünme fırsatın olmadı ya da içinde bulunduğun durumu anlamadın.
Ama dışarıdan bakınca böyle gözüküyor inan. Bunca şey söylendi, çizgini bozmadın kimseye sinirlenmedin kendini açıklamaya çalıştın. İyi birine benziyorsun.
Açıkça söyleyeyim bende herkes gibi düşünüyorum, kocan iyi niyetli değil. Evlenmek isteyen, bir yola girmek isteyen her türlü giriyor. Sizinki evlilikten çok ortaklığa benziyor. Bunu hesaptaki paranın yarısını çekmesinden, sadcee kendisi istediği zaman senden ayırdığı parasından sana hediye almasından, nikah kıymamasından belli. Adam belki ayrılırız düşüncesiyle kendisini koruyor ve bence seni tam olarak sevmemiş. Yoksa neden el ele verip mücadele etmek varken tek başına etsin? Tam olarak seven bir insanın yapacağı hareketler dğeil bunlar. Ya ayrılırsak diye başladığınız ilişki nasıl sağlam olacak sence?
Uzun uzun yazdım, inanıp inanmamak sana kalmış ama sana tavsiyem her ihtimale karşı sende paranı biriktirmeye başla. En azından güvencen olsun, sende onun gibi yap. Seni ezmesine izin verme, kendisini 4x4'lük sanıyor eşin. O kendisini geliştirsin.

Çocuk musunuz? Siz anlamayabilirsiniz o işlerden anlamak zorunda da değilsiniz. Eşiniz size kime danışsam dememiş ki. Adam bunca dükkanı işi sizin ailenizle mi kurdu kazandi? Sizin ailenizin aklıyla mı bu birikimi yaptı? Yoooo,adamın kimsenin aklına ihtiyacı yok ki, kocanızı takdir ve teşvik edeceğinize küçümseyip aileme danışalım diyorsunuz, ailenizin uzmanlığı mı var bu konuda? Adam az bile söylenmiş. Biraz kocanıza güvenmeye ne dersiniz? Gerçi adamın buna da ihtiyacı yok kendine güveni tam ve belli ki doğru yolda
Para biriktirme harcama mevzusunda da siz bir bütün olamamışsınız malesef, bu ayrımında sebebi bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…