Bu konuda sizi anlıyorum. Trilyoner de olsam dünyayı gezmek yerine sakin, düz bir hayatı tercih ederim. Vizyonsuzluksa vizyonsuzluk, bu da benim tercihim.Bilmiyorum, eksik hissediyorum.
Ben hic birseyim diyor. Ne bi bilim adamiyim. Oldu mu insanlar icin hic birsey birakmamisim diyor.
Gunluk ofise de gitmiyor. Dedigim gibi cok boyle kendine bakmayi seviyor.
Bende icimden diyorum canim bak neler basarmisin daha ne basarmak istiyorsun.
Ben her sene turkiye ye tatil yapsam mesala yeterli benim icin.
Onun icin istanbula gitmek bi hafta sonu luk bir aktive. Ve bu beni cok degersiz hissetiriyor.
2 arabasi var ve surmuyorum yedek arabayi.
Demekki her ulke de farki gorus acilari var.
Ben saygi goruyorum.
Dedigim gibi, cok arkadas is cevremde ki insanlar boyle ''evli''
aylık o kadar kazanıp ben de hiç olmak istiyorum bu dünyadaBenim turkcem iyi olmadigindan anlatamiyorum.
Hani nasil bi insan olur 50 sene sonra derler bak bu adam insanlara bunu yapmis.
Iste interneti bulan adam olsun, elektrik bulan adam. Saglikta olsun biseyler bulmus.
O anlamda diyor ben hicim.
Ama belki dedikleriniz gibi manipule etmis olabilir bilemiyorum...
Çok enteresan değil mi ya? Daha dün bir kuzenimden yakındım eşime, 40 yıllık hayatının 30 yılını büyükşehrin göbeğinde geçirdi hala aynı cehalet çevreden hiçbir şey öğrenmemiş diye... Konu sahibi sen Avrupa da doğ, büyü, düşünce tarzına bak. Daha neyin içinde olduğunu anlamamış yazık. O kadar ayrı dünyaların insanları ki bir de görücü usulüyle evlendik diyor. Evlilik de yok ortada ayol bu nasıl görücülük? Görücü usulü sevgiliyle aynı evde yaşamak diyeceğim e sevgili de değilleraylık o kadar kazanıp ben de hiç olmak istiyorum bu dünyada
Yok öyle birşeyHollanda da butun mal varlik aliniyor evlenmeden once.
Borcun varsa oda ayni.
Yani diyelim biz evlendik. 1 hafta sonra ayriliyoruz. hepsini vermeli lazim 50/50
Çok enteresan değil mi ya? Daha dün bir kuzenimden yakındım eşime, 40 yıllık hayatının 30 yılını büyükşehrin göbeğinde geçirdi hala aynı cehalet çevreden hiçbir şey öğrenmemiş diye... Konu sahibi sen Avrupa da doğ, büyü, düşünce tarzına bak. Daha neyin içinde olduğunu anlamamış yazık. O kadar ayrı dünyaların insanları ki bir de görücü usulüyle evlendik diyor. Evlilik de yok ortada ayol bu nasıl görücülük? Görücü usulü sevgiliyle aynı evde yaşamak diyeceğim e sevgili de değillerAy bu konu çok yordu beni acilen harcamalık birkaç bin euroya ihtiyacım var
aynı türkiyedeki gibi.evlilik boyunca kazanılanların yarısı eski malların değil.evlenmedi ya bahane buluyor işte.pardon evlenemediYok öyle birşey
Yok öyle birşey
Kazandığınızı ortak birikime aktarıyorsunuz, kendiniz için hiçbir şey yapmıyorsunuz, partneriniz de sizi ezim ezim ezerken hayatını da dolu dolu yaşıyor. Başkasını bulduğunda siz tüm birikimizini yarıya bölecek ve şahsınız adına da hiçbir şey edinememiş olacakken onun kaybı sıfır olacak. Kendini hem bilişsel, hem fiziksel olarak geliştirmiş bir adam olarak hayatına devam edecekken siz köyden aldığı evi bile ikiye bölmek durumunda kalacaksınız. Artı kendinize hiçbir yatırım yapmadığınız zaten ortada. Yok seyahat edemem, vay uçağa binemem, pahalı kıyafet giyemem. E gel yarın A101 de işe başlaCidden soruyorum.
Bu ''evlilik' dediginiz sey neden bukadar onemli ?
Adam isterse zaten bosanir, yapacagini yapar, baskasini alir gider. Yani hic anlam veremiyorum.
Arkadasimla mesajlasiyorum, oda guluyor.
Hanimlar dunyadan haberi yok, bosver onlari diyor
Diyelim sizin dedikleriniz oldu. Aldi bi manita cekip gitti ?
ee ben zaten calisiyorum kazancim var. Onun parasina mi muhtacim yoo ?
dünyadan haberimiz mi yok.şurda size yazanların yarısı ben de dahil avrupa da gördük hatta orda yaşayanlarda var aramızda ülke kendi davet etti kalitesinden ülkeye faydasından hatta.gayet dünyadan haberimiz var yani.dilimizde var vizyonumuzda.ama resmi nikah dışındaki evcilik oyunlarına evlilik demiyoruzzzzz demiyoruzzzCidden soruyorum.
Adam isterse zaten bosanir, yapacagini yapar, baskasini alir gider. Yani hic anlam veremiyorum.
Öyle valla . İsvecte mesela ben biriyle evlenirsem evlilik sözleşmesi yapmadığım takdirde tüm malıma ortak oluyorYok öyle birşey
Kazandığınızı ortak birikime aktarıyorsunuz, kendiniz için hiçbir şey yapmıyorsunuz, partneriniz de sizi ezim ezim ezerken hayatını da dolu dolu yaşıyor. Başkasını bulduğunda siz tüm birikimizini yarıya bölecek ve şahsınız adına da hiçbir şey edinememiş olacakken onun kaybı sıfır olacak. Kendini hem bilişsel, hem fiziksel olarak geliştirmiş bir adam olarak hayatına devam edecekken siz köyden aldığı evi bile ikiye bölmek durumunda kalacaksınız. Artı kendinize hiçbir yatırım yapmadığınız zaten ortada. Yok seyahat edemem, vay uçağa binemem, pahalı kıyafet giyemem. E gel yarın A101 de işe başla
sevgili nasıl hak sahibi olur ya?3 yıl biriyle 4 yıl biriyle oldun.hepsine mal mı vereceksin mesela?bana çok çok saçma geldi hadibeaÖyle valla . İsvecte mesela ben biriyle evlenirsem evlilik sözleşmesi yapmadığım takdirde tüm malıma ortak oluyor. Hatta evlilik yapmasam bile beraber yaşasak belli bir süreden sonra hak iddia edebilir ve alırda yarısını
Cidden soruyorum.
Boşanmadan önce paraları hortumlamaz insallahOrtak hesapta ki ikimizin.
Bende 3bin aktariyorum
oda aktariyorum
toplam paramiz ortak. ayrildi mi zaten yarisi benim
Burda art niyet nerde goruyorsunuz ?
Evet öyle çok saçma ama öyle . O yüzden beraber yaşamaya karar veren insanlar önce sözleşme yapıyor , ayrıldığımız takdirde bunlar benim bunlar senin diye ..sevgili nasıl hak sahibi olur ya?3 yıl biriyle 4 yıl biriyle oldun.hepsine mal mı vereceksin mesela?bana çok çok saçma geldi hadibea
sevgili nasıl hak sahibi olur ya?3 yıl biriyle 4 yıl biriyle oldun.hepsine mal mı vereceksin mesela?bana çok çok saçma geldi hadibea
Ben anlayamıyorum ya da siz anlatmakta sıkıntı çekiyorsunuz emin olamadım.Ortak hesapta ki ikimizin.
Bende 3bin aktariyorum
oda aktariyorum
toplam paramiz ortak. ayrildi mi zaten yarisi benim
Burda art niyet nerde goruyorsunuz ?
e işte en az 1 gün resmi evli kalmak varmış.demek ki eşim dediğiniz adam size tek kuruş mal vermek istemiyor ki 1 günlük nikahı bile çok görüyor1 gun 'resmi evli'kal ve bosanca dilekcesini verdigin an 50% senin,
Bu borc ve mal varlik da icinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?