- 30 Kasım 2010
- 9.579
- 19.205
- 448
Aaa evli değillermi?e işte en az 1 gün resmi evli kalmak varmış.demek ki eşim dediğiniz adam size tek kuruş mal vermek istemiyor ki 1 günlük nikahı bile çok görüyor
yok resmi evli değillerAaa evli değillermi?
e işte en az 1 gün resmi evli kalmak varmış.demek ki eşim dediğiniz adam size tek kuruş mal vermek istemiyor ki 1 günlük nikahı bile çok görüyor
Adam belkide zamanında sözleşme yapmıştır yada ne bileyim bir başkasının üstüne yapıyordur . Neden resmî nikah yok peki ?yok resmi evli değiller
kendi mülküm de var eşimin de var .aklıma gelmez eşimin 2 dükkanını alıp bye bye demek.güven meselesi .tüm avrupa nikahsız yaşıyor demek ki mal vermemek için vayy be.Almanyada 2 hala kızım var birinin eşi de alman gayet resmi nikahları var.demek ki onlarda para avcısı kadınlarSiz ozaman 4 dukkan alin genc yasta, bi adamla evlenin. O adamda ayrilsin 2 dukkanini alsin bye bye desin.
adam istememiş ısrarla.sence neden?Adam belkide zamanında sözleşme yapmıştır yada ne bileyim bir başkasının üstüne yapıyordur . Neden resmî nikah yok peki ?
Siz ozaman 4 dukkan alin genc yasta, bi adamla evlenin. O adamda ayrilsin 2 dukkanini alsin bye bye desin.
Ne istiyorsunuz peki bizden? Madem esinizin yaptigi dogru, icinize siniyor neden bize soruyorsunuz? Mutlu mesut yasamaya devam edin o zaman.
Bir hastam kendinden küçük Taylandlı bir kadınla evlenmişti. Adam okadar saf ki kadına aşık oluyor . Bu arada adam çok ama çok zengin . Kadın da tam bi şeytan . Neyse aradan zaman geçiyor adam hastalanıyor tabi biz evine gidiyoruz tedavisi için . Kadın adamın hesabını çaktırmadan boşaltıyor , sonra ben boşanacağım diyor . Adamın tüm malının yarısına konuyor . Zavallı adam şok oldu. Zaten doktorları kadının adama yanlış ilac vererek hastalandığından da şüpheleniyor . Kadın şimdi başka bir adama pençe atmış diye duydumSiz ozaman 4 dukkan alin genc yasta, bi adamla evlenin. O adamda ayrilsin 2 dukkanini alsin bye bye desin.
Ayrılınca hersey otomatik bölünmesin diyeadam istememiş ısrarla.sence neden?
hah işte böyle adama da ben eşim demem kimse kusura bakmasın ondan çocukta yapmamAyrılınca hersey otomatik bölünmesin diye
kendi mülküm de var eşimin de var .aklıma gelmez eşimin 2 dükkanını alıp bye bye demek.güven meselesi .tüm avrupa nikahsız yaşıyor demek ki mal vermemek için vayy be.Almanyada 2 hala kızım var birinin eşi de alman gayet resmi nikahları var.demek ki onlarda para avcısı kadınlar
Ben bu konu hakkinda ama fikir istemedim ki.
Biz şu kadar kazanıyoruz , şu kadar malımız var ve şu kadar biriktiriyoruz vs demek icin olmasın … zira aklımda tek kalan bunlarNe istiyorsunuz peki bizden? Madem esinizin yaptigi dogru, icinize siniyor neden bize soruyorsunuz? Mutlu mesut yasamaya devam edin o zaman.
Bu yüzden Evlilik sözleşmesi diye bir şey var, Avrupa da çok yaygın, " aman kocam çok zengin parasını yemiyim ( ya da adam bana mal kaptırmak istemiyor) ama nikahsız da oturamam, çocuklarıma ayıp olur " diyen hanımlar tercih ediyor, hiç duydunuz mu? Hatta kadının bu sözleşmeyi imzalamayı güven sarsıcı bulup bozulan ilişkiler var ama sizin kadar ne nalina ne mihina onur da para da gözetmeden teslim olanı var mıdır bilmem?Waar heb ik recht op als ik trouw in gemeenschap van goederen?
Dan geldt dat alle bestaande en toekomstige bezittingen en schulden van u en uw partner samen zijn.
Mal ortaklığında evlenirsem ne gibi haklara sahibim?
Bu durumda sizin ve eşinizin mevcut ve gelecekteki tüm varlıkları ve borçları birliktedir.
Resmi site
Mevcut ve gelecekteki tüm varlıklar ve borçlar size ve ortağınıza müştereken aittir.
Miraslar ve hediyeler mülkiyet topluluğunun bir parçasıdır. Bazen ve belirli koşullar altında, varlıklar ve borçlar hariç tutulur. Örneğin miras durumunda vasiyetçi öyle karar vermişse.
Kendi şirketi otomatik olarak mülkiyet topluluğuna girer. Alacaklılar daha sonra tüm ortak varlıklardan geri kazanabilirler.
Boşanma durumunda, siz ve eşiniz tüm varlık ve borçların %50'sini alacaksınız.
ee eşim dediğiniz adam size zerre güvenmiyor.burda bir sorun yok mu diyorum ben size?bana hiç güvenmeyen adamla ne yıllarımı geçiririm ne de ondan çocuk yaparımIyi de burda cok var oyle.
Adam gayet dusunceli degil mi ?
Benim de 4 dukkanim olsa. 15 sene calis. ''evli' olup 2 dukkan mi adama verecem
Bide ustune adam aldatsin beni benim kazandigim ile gitsin baskasiyle ?
Olmaz demeyin, burda tonca bosanma davasi konulari var.
Ve hollanda da evlenip 15 sene a101den gecinen kadinlari taniyorum. Onlarda eslerine guvendi ama ?
Adam hem aldatti hemde nafaka bide borc birakip gitti.
Esimde bunlari istemiyor. Bende cunku ikimizde kendimizi gecindirebiliriz.
Ben bu konu hakkinda ama fikir istemedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?