Konu farklı yerlere geldi. Yahu bazı insanlar hep aynı işi yapıp rahatça emekli olmak ister. Ben mesela öyleyim. Paramı aldım mı aldım, emeğimi verdim mi verdim. Bitti gitti. Daha iyi iş bulayım, daha çok kazanayım gibi bir derdim yok. Hiç hırslı bir insan değilim. 3 günlük dünya kim neden hoşlanıyorsa öyle yaşasın. Belli ki eşiniz sürekli işini büyütmekten zevk alıyor ne güzel yapsın ama size baskı yapmasın, zorlamasın.
Kendini geliştir demesi de çok yaralayıcı. Sanki siz ondan aşağısınız da geliştirip onun seviyesine çıkacakmışsınız gibi. Bence sizin sevdiğiniz onun sevmediği bir hobi bulun (ör: müzik aleti çalmak, resim yapmak) sonra da size her kendini geliştir işini geliştir dediğinde asıl sen x konusunda kendini geliştir deyin, şöyle de bir aşağı gören bakış atın bak bir daha ağzını açabiliyor mu.
Daha da canınızı sıkarsa ortak birikimdeki kendi payınızı alıp tüyersiniz.
Iste tam demek istedigim bu sanirim.
Esim herzaman kendine birseyler bulur. Devamli spor yapar. yedigine muhakkak dikkat eder. Fazla seker falan yemez.
surekli cardio mesaij - body freezlab - cilt bakimi tarzi seyler muhakkak yapar. Kitap kesinlikle okur ve hic birakmaz. Bende hobi gibi seyler yok derece de az. Yani nasil desem esimin yaptigi seyler hic duymadim ve gormedim diyorum aa bunlarda mi varmis. Fuar icin baska ulkelere gider ve 900 km onun icin hic birsey. Ben yoruluyorum ayak uyduramuyorum.
Esim kesinlikle beni dusunur ama finansal konuda dedigim gibi inatci.
Kiyafet markasi olarak loro piana italyan cok sever ama bana aldiginda derim canim ne gerek var ve gercekten normal short ile ayi ama..... Anlatabiliyormuyum, gerek yok diyorum...
Bende gecen dedim su markayi alayim kendime, dedigi sey... Butun insanlarin giydigini mi alacaksin

Bu konu da cok kendimi eksik hissediyorum..