- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.961
konunun içine bir sürü şey girdi.ipekcim o kadar net olsaydı,bu kadar çok konuşulmazdı ki zaten..
Bu kadar insani ayaga kaldiripta arkadaslar durum su diye 1 dakika bile surmeyecek bi mesaj yazmak zor degil.burda hepimiz dertlendik onunla beraber.ben okudugum gun basagrisindan duramadim.haktir bu.mesajlari okuyup cevaplamasina gerek yok.insan daha yazamicam yazar yine yazar yani.
Bencede konu fake degil. Konu sahibinin gelip son.durumu yazacagini umuyorum..konu fake değil bence yani gerçek konu fake değil.
çok inandırıcıydı bir kere. bir de o noktaya gelen öpüşürken bastım der, sevişiyorlardı der...
ama kadın ispat edemiyor.
Ben takip ettiğim kadarını özet geçeyim
Konu sahibine kimse inanmamış ne annesi ne babası
Ablasına iftira atan kıskanç küçük kızımız diye düşünmüşler
Eşi de sesini çıkarmıyo
Bunun üzerine konu sahibi herkesi silip başka şehire tayin isteyeceğini söylüyo
Sonra da gelmiyo
Birden Lut-ran diye biri buraya kayıt oluyo
Ah kardeş sırf senin için üye oldum aynısını bende yaşadım ayrıldım ama sen ayrılma ablanı sevindirme kocana sarıl diyo
Tepki görüyo
Sonracıma sahte midir değil midir tahminleri sürüyo
çekocum lutran ayrılmamış ya eşinden..hala berabermiş,bir de çocuk yapmış eşinden..ablası da etle tırnak ayrılmazmış,canı yansa ilk o koşarmış...sen de boşanma didi konu sahibine..sonra eşim 70 ben 25 yaşındayım didi.sonra da klavyem sürçtü,47 yaşında didi...Ben takip ettiğim kadarını özet geçeyim
Eşi de sesini çıkarmıyo
Sonra da gelmiyo
Ah kardeş sırf senin için üye oldum aynısını bende yaşadım ayrıldım ama sen ayrılma ablanı sevindirme kocana sarıl diyo
Tepki görüyo
ben de şimdiye kadar fake değil diye düşndüm..ama ben genelde yanılıyorum zaten...senin gibi düşnüyordum,ama genelde fake diyenler haklı çıkıyor..konunun içine bir sürü şey girdi.
ayrıca işi olmaz mı?
belki evinde net bile yok.
illa kötü mü düşünmek lazım?
gerçi çok sıkı sıkı takip edemedim 2 gündür istikrarsız yazıları varsa o başka.
ben de konulara çok dikkatli yaklaşırım ama bende fake duygusu uyandırmadı başından.Bencede konu fake degil. Konu sahibinin gelip son.durumu yazacagini umuyorum..
çekocum lutran ayrılmamış ya eşinden..hala berabermiş,bir de çocuk yapmış eşinden..ablası da etle tırnak ayrılmazmış,canı yansa ilk o koşarmış...sen de boşanma didi konu sahibine..sonra eşim 70 ben 25 yaşındayım didi.sonra da klavyem sürçtü,47 yaşında didi...
konu sahibinde hal haber yok..
ben de şimdiye kadar fake değil diye düşndüm..ama ben genelde yanılıyorum zaten...senin gibi düşnüyordum,ama genelde fake diyenler haklı çıkıyor..
lutran olayı kafa bulandırdı sadece....acaba konu sahibi olabilir mi diye..o olmasaydı kimse fake demedi..
teşekkür ederim çekirgee
o kadar hızlı ilerliyorki konu bizlerinde kafası karışıyor
Son durum nedir :) bana özetleyebilirmisiniz ?Ayrıldım yazmıştı ilk
Sonra ohoo barıştım da çocuğumuzda var dedi
Gerçi bi de 70 yaşında dedi
Allah bir dese tek ona inanmak lazım kanımca
nasıl bir beynimiz varsa artık konudan da kopamadık her şeye rağmen...ben de konulara çok dikkatli yaklaşırım ama bende fake duygusu uyandırmadı başından.
oldukça düzgün yazıyordu ve istikrarlı. tutarsız değildi.
Evet bekliyoruz Kazen'den son durumu Lutran aynı kişi mi?
Rica ederim
Bence Lut-ran kendine özel konu açsın çok anlatmak istiyorsa
Buraya konu sahibi gelirse yazar, böyle çok bölünüyo
ben de konulara çok dikkatli yaklaşırım ama bende fake duygusu uyandırmadı başından.
oldukça düzgün yazıyordu ve istikrarlı. tutarsız değildi.
Evet bekliyoruz Kazen'den son durumu Lutran aynı kişi mi?
Son durum nedir :) bana özetleyebilirmisiniz ?
Ben takip ettiğim kadarını özet geçeyim
Eşi de sesini çıkarmıyo
Sonra da gelmiyo
Tepki görüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?