• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

biri Lut_ran Lut_ran ın her mesajını kib ettiğini söylemişti.
işte ondan sonrasını farkedecek yöneticiler öncesinde sıkıntı yoktu hepimiz paşa paşa kafalarımızı salladık neyse an itibari ile topiğimize İHANET başlıklı yürümesi muhtemel bir konu giriş yaptı şimdi hayretle o tarafı izlemedeyim ben ..

Bazı konularda sonra konuyu açanlar neden fake diyorsunuz neden inanmıyorsunuz diye sitem ediyor ya işte bu yüzden!
burda bu kadar okuyup yorum yapan varken birkaç aklı şaşkın yüzünden herkes acaba diyor... ya da altında birşey arıyor.
İnsanların güvenini kırıyorlar.

okuyacam diye şaşı oldum
bişeyde anlamadım
konu sahtemi
yoksa sahte degil konu sahibi 2 üyelikle mi takılıyor
herşey karıştı yahu

boşa bekliyoruz bence konuyu açan arkadaş buranın bağımlısı değil belli ki öle bir açtı yorum aldı gitti.
şuan hayatının dönemeçleriyle meşgul. her seferin de geldi yazdı galiba diyoruz bir bakıyoruz tonlarca sayfa hepsi kendi geyiğimiz.
Bu kadar insani ayaga kaldiripta arkadaslar durum su diye 1 dakika bile surmeyecek bi mesaj yazmak zor degil.burda hepimiz dertlendik onunla beraber.ben okudugum gun basagrisindan duramadim.haktir bu.mesajlari okuyup cevaplamasina gerek yok.insan daha yazamicam yazar yine yazar yani.

Bu ne yaaa valka bu konu gercek degil o zaman konu sahibi biseylert yaziyo cikiyo naptgi belli degil ilgilnmeyin arjadaslar

konu fake değil bence yani gerçek konu fake değil.
çok inandırıcıydı bir kere. bir de o noktaya gelen öpüşürken bastım der, sevişiyorlardı der...
ama kadın ispat edemiyor.

Valla okadar sayfa okumaya gucum.yok en son konu sahibi dun oglen gelmisti bidaha gelmedi anlasilan bizde saf gibi boyle=-O kaliriz iste bu fake belkide bnce biriyle iddiaya girdi bi konu paylasam sayfa rekoru kiracak diye eger oyleyse olduda tebrikler... Baksana 150 syfa olmus ama hanim yok ortada madem konu payladiyon fikir almak istiyon nerdesinn hadi onu gctim giremiyodur giremiyosanda niye konu paylasim insanlari boyle merakta birakiyonnn sacmalikkkk..

belkide lut_ran yani konu sahibi gerçekten de babası tarafından dövülüp koca evine gönderildi o yüzden böyle bir fake hesapla gelip bunları anlattı bielemiyoruz ki eğer gerçekse allah yardımcısı olsun ne diyelim

Ne konuştunuz arkadaş ya, 20 sayfa geri gittim hala yorum :D

ses seda yok konu sahibinden.. bizde bekliyoruz..
Lut_ran Lut_ran diye bir üye geldi.. aynısı başıma geldi dedi. onun olayıda eşi ablasınımı ne banyoda dikizlerken yakalaşmış.. buna rağmen eşinle barış diyor..
bunun yanında, konu sahibi bize eşini anlatırken kullandığı kelimeleri kullanıyor. cinsellik yok boşanma. (eşide cinsellik yaşamadık vs demişti) fazla mesafe var aramızda demişti eşi, Lut_ran Lut_ran da böyle düşünüyor.

okuyacam diye şaşı oldum
bişeyde anlamadım
konu sahtemi
yoksa sahte degil konu sahibi 2 üyelikle mi takılıyor
herşey karıştı yahu

Ben takip ettiğim kadarını özet geçeyim

Konu sahibine kimse inanmamış ne annesi ne babası
Ablasına iftira atan kıskanç küçük kızımız diye düşünmüşler
Eşi de sesini çıkarmıyo
Bunun üzerine konu sahibi herkesi silip başka şehire tayin isteyeceğini söylüyo
Sonra da gelmiyo

Birden Lut-ran diye biri buraya kayıt oluyo
Ah kardeş sırf senin için üye oldum aynısını bende yaşadım ayrıldım ama sen ayrılma ablanı sevindirme kocana sarıl diyo
Tepki görüyo

Sonracıma sahte midir değil midir tahminleri sürüyo

Back