- 17 Temmuz 2011
- 476
- 435
- 108
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.941
Konu sahte mi cikti simdi?
Yok, konu sahibi gelmeyince herkes paranoyaya bağladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahte mi cikti simdi?
konuda KİB lik bir durum olmayınca görmemiş olabilirler..
işte ondan sonrasını farkedecek yöneticiler öncesinde sıkıntı yoktu hepimiz paşa paşa kafalarımızı salladık neyse an itibari ile topiğimize İHANET başlıklı yürümesi muhtemel bir konu giriş yaptı şimdi hayretle o tarafı izlemedeyim ben ..biri Lut_ran ın her mesajını kib ettiğini söylemişti.
geyiği kapama yetkim yok maalesef
Yok, konu sahibi gelmeyince herkes paranoyaya bağladı
Bu kadar insani ayaga kaldiripta arkadaslar durum su diye 1 dakika bile surmeyecek bi mesaj yazmak zor degil.burda hepimiz dertlendik onunla beraber.ben okudugum gun basagrisindan duramadim.haktir bu.mesajlari okuyup cevaplamasina gerek yok.insan daha yazamicam yazar yine yazar yani.boşa bekliyoruz bence konuyu açan arkadaş buranın bağımlısı değil belli ki öle bir açtı yorum aldı gitti.
şuan hayatının dönemeçleriyle meşgul. her seferin de geldi yazdı galiba diyoruz bir bakıyoruz tonlarca sayfa hepsi kendi geyiğimiz.
neyse an itibari ile topiğimize İHANET başlıklı yürümesi muhtemel bir konu giriş yaptı şimdi hayretle o tarafı izlemedeyim ben ..
ipekcim o kadar net olsaydı,bu kadar çok konuşulmazdı ki zaten..konu fake değil bence yani gerçek konu fake değil.
çok inandırıcıydı bir kere. bir de o noktaya gelen öpüşürken bastım der, sevişiyorlardı der...
ama kadın ispat edemiyor.
Ne konuştunuz arkadaş ya, 20 sayfa geri gittim hala yorum
okuyacam diye şaşı oldum
bişeyde anlamadım
konu sahtemi
yoksa sahte degil konu sahibi 2 üyelikle mi takılıyor
herşey karıştı yahu