eşim ve ablam..

Kazen ve MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
konunun selameti adına bizlerikonu sahibi ya da Lut_ran adlı üye hakkında aydınlatsanız bizimde elimiz çenemiz beynimiz yorulmasa ...Vallahi çatladık yanlış anlamayınız..zenginin malı züğürtün çenesi misali ama ..malumunuz bu konuda toplu isyan var ve bizler siz değerli yetkililerden açıklama bekliyoruz..saygılarımla

Yanlış hatırlamıyorsam bir ara bir konu açılmıştı konunun içeriğini unuttum,konu sahibine tepkiler olmuştu,daha sonra farklı bir üyelik konu açmıştı söz de konu sahibine destek olmak için ama 2 de aynı kişi çıktı diye hatırlıyorum.

Bence konu sahibesi böyle birşeye cesaret edemezde çünkü zaten yönetimin gerçek kimliğinden haberi var herşeyin ortaya döküleceğini bilir,bir arkadışının evinden falan yazıyorsa olabilme ihtihmali de var.

doğru hatırlıyorsunuz o da olmuştu..
ikinci üyelikle kendine destekk çıkanlar....yalan söyleme hastalığı olup ,ikinci üyelikle bir sürü konu açanlar da..ya da erkek üye olup da,kazenin deşifre ettikleri de..asker arkadaşım diye tabir edip kovaladıkları da....
bu konunun sonucu ne olacak onu merak ediyorum ama..
ben fake değildir diye düşnmüştüm lutran gelene kadar..

yaww arkadaş bende bi hikaye yazacağım 300 sayfayı bulana dek atacağımda atacağım..
konuyu ilk okuduğum gün tansiyonum düşmüştü..etmeyin Allah aşkına..bu kadar insana karşı vebal altına girmiş olamaz inşallah.
şu Lut_ran ortaya çıkana kadar hala konu sahibi için dua ediyordum..
şimdi iki ucu b... değnek..

yönetim bunu teyit ettimi hayır belkide yönetimden hiç izin alınmadı ikinci üyelik diye..belkide esas üyedir ne biliyoruz ,,,bilmiyoruz..siz biliyor muydunuz hayıııır...işte ben bunu biliyordum noldu şiştiniz dimiiiii(pardon film repliği uyarlamasıdır)

teyit etmedi ama red de etmedi eğer izin almasydı şimdiye kadar müdahale etmezlermiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…