eşim ve ablam..

çekocum umarım öyledir..
yani aslında hiç yaşanmamış olsa daha iyi tabi ama....aman ne bileyim işte...

Konuyu takip etmeye çalıştım ama midem kaldırmadığı için yorum yazmak istemedim fakat bence konu fake değil .
Lutran isimli üyenin konu sahibi olduğunu düşünmüyorum . Çünkü zaten bu konuyu açarken ikinci üyelik için yönetimden izin aldım demişti . Dolayısıyla alınan tekrar üyeliklerin ortaya çıkarıldığını bilen bir üye . Bile bile neden 3. üyelik alsın ki ?
Muhakeme yeteneğini kaybedecek kadar psikolojisi bozulduysa o ayrı tabii...

katılıyorum çek. yani dalga geçecek olsa gelişmeler şöyle: dün akşam bir plan kurdum içtik ben bunları sevişirken yakaladım ama biraz daha izleyeceğim. vs vs bir sürü senaryo kurabilir. ama olanlar son derece istikrarlı. ben geleceğini düşünüyorum.

yaa bu konu sahibi başlarda annem bana inanıyo falan demiyor muydu yanlış mı hatırlıyorum :/
sanırım "annem bile hareketlerini abartı buluyor" gibi bir şey kullanmıştı ben de yanlış hatırlamıyorsam.
ama anne olaydan kaçıyor bence, hem yüzleşmekten hem de olay çıkmasından.

ben hala bu görüşümü savunuyorum.
evet fırsat buldukça yazıyordu ama arkası sonra haberleri gibi kaldık burda.Herkes kilitlendi.
kimin altında int paketi yok ki artık.

çekocum umarım öyledir..
yani aslında hiç yaşanmamış olsa daha iyi tabi ama....aman ne bileyim işte...

şu lut_ran şikayet edelim deyince toz oldu arkadaşlar..
şikayet edildiğinde biiyor ki yalanı ıp si bile deşifre olur..
bu işte birşey var..bu açıkca ortada.

evet bu da güzel bir hatırlatma oldu kesinlikle...
yeni bir üyelik aldığını söylemişti..

Buna katılıyorum fake olsaydı uçuk senaryolar yazardı,
kadının başına bunca şey gelmiş buraya yazamaması normal

sanırım "annem bile hareketlerini abartı buluyor" gibi bir şey kullanmıştı ben de yanlış hatırlamıyorsam.
ama anne olaydan kaçıyor bence, hem yüzleşmekten hem de olay çıkmasından.

olanlar bana da çok istikrarlı geldi, sahte değildir diye düşünüyorum ama kafama takılmıştı, annem de ablama kızıyor gibi bir şey diyordu.. dediğin gibi anne yüzleşmekten kaçıyor olabilirr başkaları tarafından duyulur korkusu da olabilir...ikisi de evlat neticede

valla işin sonunu çok merak ediyorummm arkadaşlar eger lut_ran konu sahibiyse bence geri gelmeyecek bir daha

Lut_ran büyük ihtihmalle konu sahibesinin de kendi yaşadıklarını yaşamasını isteyen bir psikopat

ve yahut kk kadınlarına öfkeli bir erkek

kızının ne mal olduğunu da biliyor ama işte 2 yuva var. herkes sessiz kalıverse de sorun olmasa derdinde. aynen otobüste tacize uğrayan kadın gibi.. susuyor.....

ama sadece konu sahibi izin ile üyelik aldığını dile getirmişti yönetim bunu doğruladı mı hayır bu durumda yönetimden doğrulama beklemek hakkımız sanırım..kazen ve mune açıklığa getirecekler konuyu şu an ne desek boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…