- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.981
hakketten ziyaretçi sıfır genelde üyenin 2 katı ziyaretçi olurduziyarteçi sıfır...ben bir sözlüğe bakayım ,belki onlardır konu açanlar..ziyarteçi olanlar da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakketten ziyaretçi sıfır genelde üyenin 2 katı ziyaretçi olurduziyarteçi sıfır...ben bir sözlüğe bakayım ,belki onlardır konu açanlar..ziyarteçi olanlar da...
konu açılır açılmaz baktım ben sözlüğecıkkkkssss yok sözlükçüler değil o zaman..olsalardı orada yazarlardı..
çekocum umarım öyledir..Bence de konu sahibi gerçekçiydi
Evde neti yok diye hatırlıyorum
İşe geldikçe yazıyordu, kafasını toparlayamadığından işe gitmemiş olabilir
Arkadaşımda kalıyorum demişti, demek ki arkadaşının evinde de internet yok
Yoksa girip uzun uzun gelişmeleri yazıyo
Umarım yazmaya devam eder
katılıyorum çek. yani dalga geçecek olsa gelişmeler şöyle: dün akşam bir plan kurdum içtik ben bunları sevişirken yakaladım ama biraz daha izleyeceğim. vs vs bir sürü senaryo kurabilir. ama olanlar son derece istikrarlı. ben geleceğini düşünüyorum.Bence de konu sahibi gerçekçiydi
Şarkı olayı mı?ben konu sahıbının dunkı acıklamasını okduugmda gercekcı bulmadım
yazım seklınden , benden uyanan ses tonlarından oyle dıye dusunuyorum hala
sanırım "annem bile hareketlerini abartı buluyor" gibi bir şey kullanmıştı ben de yanlış hatırlamıyorsam.yaa bu konu sahibi başlarda annem bana inanıyo falan demiyor muydu yanlış mı hatırlıyorum :/
Konu sahibinin gelmemesinden işgillenmeye başladım açıkçası.
Hadi diyelim işten izin aldı.
Zaten arkadasında kalıyordu..
Arkadasının evinde net mi yok??
Ya da artık kimin telinde net paketi yok girip yazamasın. Hadi diyelin kendi telefonu eski ,arkadasının telefonu da mı eski.
Burda bu kadar insan konuya gebe bırakılıp da sonra böyle sessiz kalınmaz ki.!
çekocum umarım öyledir..
yani aslında hiç yaşanmamış olsa daha iyi tabi ama....aman ne bileyim işte...
evet bu da güzel bir hatırlatma oldu kesinlikle...Konuyu takip etmeye çalıştım ama midem kaldırmadığı için yorum yazmak istemedim fakat bence konu fake değil .
Lutran isimli üyenin konu sahibi olduğunu düşünmüyorum . Çünkü zaten bu konuyu açarken ikinci üyelik için yönetimden izin aldım demişti . Dolayısıyla alınan tekrar üyeliklerin ortaya çıkarıldığını bilen bir üye . Bile bile neden 3. üyelik alsın ki ?
Muhakeme yeteneğini kaybedecek kadar psikolojisi bozulduysa o ayrı tabii...
Bence de konu sahibi gerçekçiydi
sanırım "annem bile hareketlerini abartı buluyor" gibi bir şey kullanmıştı ben de yanlış hatırlamıyorsam.
ama anne olaydan kaçıyor bence, hem yüzleşmekten hem de olay çıkmasından.
kızının ne mal olduğunu da biliyor ama işte 2 yuva var. herkes sessiz kalıverse de sorun olmasa derdinde. aynen otobüste tacize uğrayan kadın gibi.. susuyor.....olanlar bana da çok istikrarlı geldi, sahte değildir diye düşünüyorum ama kafama takılmıştı, annem de ablama kızıyor gibi bir şey diyordu.. dediğin gibi anne yüzleşmekten kaçıyor olabilirr başkaları tarafından duyulur korkusu da olabilir...ikisi de evlat neticede
yaa bu konu sahibi başlarda annem bana inanıyo falan demiyor muydu yanlış mı hatırlıyorum :/