eşim ve ablam..

esine hic bir zaman güvenemez artik. hic ses cikarmamis ablasinin yaptigi hareketlerde. ailesinin yaninda tartisma sirasinda gikini bile cikaramadi adam.. adam gibi adam başka degilki
bende aynısını düşünüyorum adam evlilikini kurtarmış olmak , aile faciası çıkmaması için susmamış bence
eğer bunları düşünse bir bundan sonra ablanlarla gidip gelmeyelim dese yada onlar her yanına çağırdıklarında işim var gücüm var gezmedeyiz gibi bahanelerle savuştursa hadi bir nevi deriz
yahut aldığı bacağını üzerine mi koydu yerinden kalksın başka bir yere otursun bu hikayede tek üzüldüğüm konu sahibidir başka üzülecek yüzde bir bile hak verilecek kimse yoktur

Başından beri yanlış davrandınız bence.
Bunca zaman sabretmişsiniz, biraz daha sabredip elinizde kesin kanıtlarınız olmalıydı.
Ailenizi suçluyorsunuz ama bu olay normalde pek kabullenilebilecek ve normal görülecek bir durum değil,
siz bile bu durumu kendinize itiraf edene kadar, bu durumu kendinize anlatana kadar ne kadar zaman geçmiş.
Böyle bir durumun yaşanması imkansız da değil, örnekleri de vardır ama kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsiniz, sadece kendinize birşeyleri ispat etmek için sessiz kalıp takip etmeliydiniz.
Çünkü bu zamana kadar ne yaşanmış olursa olsun, ufak bir ihtimalle bile olsa, aralarında birşeyler olmama olasılığı var.
Boşansanız dahi o soru işaretleri sizinle olacak her zaman.
Kolay değil ama bu saatten sonra tekrar evinize dönüp, eşinize karşı herşey yolundaymış gibi görünmeye çalışıp,
herşeyini takip etmelisiniz bence, çünkü mutlaka açık vereceklerdir.
Soru işaretlerinizi de çözer çözmez, arkanıza bile bakmadan dönüp gidebilirsiniz.

Cok yazik. Konu sahibine allaha emanet diyerlerini allaha havale ediyorum! Allah yardimcin olsun canim.

bana kalirsa eve dönmesin. kizin icine o kusku düstü, o güvensizlik var artik. ailesi inanmamis, ispatlasa ne degiscek. kizim affet bizi mi diyecekler. hic sanmiyorum. ayrilip kurtarsin kendisini. zaten esi ve ablasiyla iliskileri varsa, yakinda cikar ortaya. sifirdan yeni hayat kurmasi daha hayirli olcak bence. gecmisi bakip, takilip daha fazla sinir sahibi, depresyon sahibi olmasin.

benim merak ettigim birsey var. belki kacirmisimdir. ablasinin cocugu kac yasindaydi?? acaba o birsey gördümüki`? cocukla oynarken, cocuga fark etmeden yigenine bir kac soru sorabilir aslinda.. ama ugrasmaya degmez. allaha havale ediyorum hepinizi desin, hayatina baksin bundan sonra

belki fake konudur diye takip ediyorum ama kaç sayfa geçti hala devam ...hatta yorum bile yapmıştım ama sonra yok canım bukadarıda olmaz demiştim...ya bu bdv beni manyak etti ne insanlara güvenim kaldı nede konulara ama hep burdayım nedense

nöbetleşe herkes geliyor,konu sahibi gelmiş mi diye...
günaydın herkese..bakalım neler oldu dün,gelse de yazsa..
Hani anne destekliyodu konu sahibini simdi olay patlak verincd taraf mi degistirdi dogrumu anlamisim? Kadin demekki yaprak dokumu hayriye hanm gibi agzimizin tadi bozulmasin kim ne halt yerse yesin diyo

günaydın konu sahibinin mesaisi geç mi başlıyor acaba..hepimiz nöbetleşe gelip gelip gidiyoruz buraya ve seni merak ediyoruz.

konu sahiibinin son durumu budur arkadaşlar

Sana söylediğim gibi ve aynen benim yaşadıklarım gibi, herkes kendini aklamış. Seni gereksiz kıskançlık krizlerine tutulduğun konusunda iknaya çalışmışlar. Bana da öyle oldu ancak bunlar normal davranışlar değil. Kimse başkasının kocasına, ki bu kardeşinin kocası da olsa, şarkı göndermez. Bu durumu kabullenirsen eşin bu sefer ablanla olmasa da başkalarıyla flörtleşecek. Ablan da aynen yaşantısına devam edecek. Seninse için içini yiyecek. Böyle ömür geçer mi bilmiyorum. Ben yapamadım. Şimdi başka bir şehirde en azından kafam rahat yaşıyorum. Huzurluyum. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.

Sizin elinizde KANIT yok.. Kuruntu gibi gösterip ailen bu skandalın üstünü kapatmayı ve yok saymayı tercih etmiş..

Bence bugun eşinizin kullandığı telefon operatör şirketiyle görüşün.. SMS ile mesajlaşıyorsa; Bu mesaj dökümlerinin kayıtlarının çıkarmak münkün mü teyit edin. İmkanı varsa bu yolla hiç olmazsa kayıtlara ulaşın.. Daha önce okuduğum mesajlarda mesajların sürekli silindiğini ve telefonda hiç mesaj görmediğini söylemişti konu sahibi..

Ama son durumda ablanın gönderdiği mesaj içerikli şarkıda ''Haydi söyle'' şarkısı ve eşinizin itirafı bile çok şey ifade ediyor..

Allah sabır versin.. Cok zor bir durum..

smslerin içeriği ancak hakim ya da savcı talebi ile çıkartılır .Hat sahibine dahi verilmez .

Senin için üye oldum. Senin yasadiklarini benzerini maalesef ben de yasadim. Ablam esime özel sirt masaji yaptirir.Öpüstügü erkekleri bile anlatirdi. Ortak noktamiz o da çogunu alkollüyken yapti. Ayikken de laubalilerdi. Ben de senin gibi iyi niyetimden hiç müdahale etmiyordum..
Ama taa ki o gün gözlerimle görecegim igrenç ani yasayana kadar....
Detaylari yazip yarami kanatmak istemiyorum. Sen yolun çok basindasin. Ve esin seni tercih edip, ablandan uzak durmak istiyor. Bunu da dile getirmis.Esini birakma derim ben..Ablandan uzak dur. Hayatini maffedecek kisilige sahip.

Yalnız konu sahibesinin babayla anneye bakar mısınız ? Anne her şeyi örtbas baba da büyük kızı zan altında kalmasın diye baskı yapıyor evine dön diyor daha bir de yoksa evlatlıktan reddederim diyor..
Rezillik çıkıyormuş, sebep olan konu sahibesi sanki ..
Eee haydi söyleeeeeeee seni nasıl sevdigimiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…