• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Ben enistemin yaninda sort bile giymedim. Olur da ev hali oram buram açilabilir diye.Ablama saygimdan... oturusuma her zaman dikkat ederdim. Ben böyle bir insanken bunlari yasadim... Çok hastalik sahibi oldum.Konu sahibi bir önceki yorumumu oku lütfen. Yolunu ona göre çiz.Yalniz degilsin. Ben çok daha kötüsünü yasadim... insanlara karsi her zaman kararli ve sert ol. Merhamet iyi niyet bunlar gereksiz seyler. Hiçbirseyin altinda kalma. Esini asla birakmaa. Adam bile bikmis içinde oldugu durumdan. Senden el uzatmani bekliyor bu ise.

Ben enistemin yaninda sort bile giymedim. Olur da ev hali oram buram açilabilir diye.Ablama saygimdan... oturusuma her zaman dikkat ederdim. Ben böyle bir insanken bunlari yasadim... Çok hastalik sahibi oldum.Konu sahibi bir önceki yorumumu oku lütfen. Yolunu ona göre çiz.Yalniz degilsin. Ben çok daha kötüsünü yasadim... insanlara karsi her zaman kararli ve sert ol. Merhamet iyi niyet bunlar gereksiz seyler. Hiçbirseyin altinda kalma. Esini asla birakmaa. Adam bile bikmis içinde oldugu durumdan. Senden el uzatmani bekliyor bu ise.
çok kötü olaylar yaşamışsın üzücü tabi.
sen eşinden ayrılmadın mı peki sonrasında ve ablanla ve ailenle ne durumdasın paylaşabilirmisin sakıncası yoksa.
bu konuda biz çoğunluk eşini de suçlu gördük.çünkü bile isteye rıza gösteriyor eşi pek çok harekete.hiçbir hata tek taraflı değildir ,aldatma da öyle.yani ben böyle düşünüyorum.
eşinden ayrılmamasını tavsiye etmen düşündürücü geldi bana.kolaylıkla yapılabilir mi bu,yani unutabilir mi,affedebilir mi konu sahibi eşinin bu alçaklığını?
hem neden yapsın?
kendisini sırtından bıçaklayan bir eşin yüzüne bir ömür acı bir ızdırapla bakmak gibi bir ağır yükün altına neden girsin ki?değer mi?

Lut_ran Lut_ran öncelikle yaşadıklarınızı okudum ama belli ki uygunsuz bir halde yakaladınız eşinizi ve ablanızı.
Bence olabildiğince yaşadıklarınızı anlatın ki konu sahibinin de az çok yaşayacakları benzer olacağından kendini ne yapacağına kolay hazırlasın. Biz her ne kadar akıl versek de çekenin halinden çeken anlıyor.

Son durumunu da okudum.Geceden beri seni okuyorum. Ailene kizma.Unutma ki sen nasil baslarda konduramadiysan ablana. Onlarda evladini korur konduramaz.Ama en azindan annenin, kendine çeki düzen ver demesi gerekirdi ablana.Muhtemelen kenara çekip birgün yalniz olduklari vakit uyaracaktir. Sen tepkilerilerinde haklisin. Durumun inan ki vahim degil. Tamir eder ve esinle düzelirsin.Burdakiler meraklidir bosan bosan demeye. Ablana büyük bir mesafe koyman yeterli. Canim benim esinde ailenin yaninda ablana bisey diyemezdi. Annesi babasi bi yanda ablanin esi.Kan çikar konussa.Bir de böyle düsün. Emin ol bundan sonra herkes haddini bilecektir.O ablan özellikle. Sen hadleeini bildirmissin.Haydi simdi güçlen! Hayata ve esine saril.

Senin için üye oldum. Senin yasadiklarini benzerini maalesef ben de yasadim. Ablam esime özel sirt masaji yaptirir.Öpüstügü erkekleri bile anlatirdi. Ortak noktamiz o da çogunu alkollüyken yapti. Ayikken de laubalilerdi. Ben de senin gibi iyi niyetimden hiç müdahale etmiyordum..
Ama taa ki o gün gözlerimle görecegim igrenç ani yasayana kadar....
Detaylari yazip yarami kanatmak istemiyorum. Sen yolun çok basindasin. Ve esin seni tercih edip, ablandan uzak durmak istiyor. Bunu da dile getirmis.Esini birakma derim ben..Ablandan uzak dur. Hayatini maffedecek kisilige sahip.

Size de çok üzüldüm, Allah size de sabır versin, kolay dayanılır bir durum değil. Fakat eşini bırakmayıp nasıl yaşayacak ki bundan sonra? Hergün ölüp ölüp dirilecek... O kavganın ortasında eşinin kendisini ezdirmesi aklına gelecek hep... Ot gibi sessizce oturması... Eşinin yüzünde hep ablasını görecek, sürekli "şunu da mı yaptılar acaba, görüşüyor mu acaba"lar sürüp gidecek... Midesi almaz insanın, almaz...

Son durumunu da okudum.Geceden beri seni okuyorum. Ailene kizma.Unutma ki sen nasil baslarda konduramadiysan ablana. Onlarda evladini korur konduramaz.Ama en azindan annenin, kendine çeki düzen ver demesi gerekirdi ablana.Muhtemelen kenara çekip birgün yalniz olduklari vakit uyaracaktir. Sen tepkilerilerinde haklisin. Durumun inan ki vahim degil. Tamir eder ve esinle düzelirsin.Burdakiler meraklidir bosan bosan demeye. Ablana büyük bir mesafe koyman yeterli. Canim benim esinde ailenin yaninda ablana bisey diyemezdi. Annesi babasi bi yanda ablanin esi.Kan çikar konussa.Bir de böyle düsün. Emin ol bundan sonra herkes haddini bilecektir.O ablan özellikle. Sen hadleeini bildirmissin.Haydi simdi güçlen! Hayata ve esine saril.

Hee, akşamları da toplanıp eğlence yapıyoz "bugün kaç kişi boşadık" diye :KK14:

ablasına yüz veren eşine sarılsın haklısınız ne gerek var ayrılmaya eşi masum nede olsa sakamısınız siz

Saka mısınız siz daha bunun düzelecek neyi kalmış ,eşiyle ablası var mı ötesi:KK11:
Kadın bu yaşadıklarını sineye çeksin devam etsin öyle mi:KK57:

Lut_ran Lut_ran öncelikle yaşadıklarınızı okudum ama belli ki uygunsuz bir halde yakaladınız eşinizi ve ablanızı.
Bence olabildiğince yaşadıklarınızı anlatın ki konu sahibinin de az çok yaşayacakları benzer olacağından kendini ne yapacağına kolay hazırlasın. Biz her ne kadar akıl versek de çekenin halinden çeken anlıyor.
Yarami kanatmak istemiyorum...

Son düzenleme:

Peki hanımefendi orada kan çıkar diye konuşmadı, bu kadıncağız günlerce arkadaşının evinde yatıp kalkarken neden aramadı? :KK51:

Daha birşey yapmadı ki?

Bu da ayrı bir mide gerektiriyor tabi... :KK72:

Bu mide herkeste yok doğal olarak kadın susması gerekenden fazlasını yapmış zaten .

Bir gece uyurken baktim ki esim yanima gelmiyor...Nerdesin diye sordum...Ablan masaj istedi beli ve ayaklari çok agriyirmus dedi...Sabah oldu ablama sordum. Gece naptiniz dedim? Hiccc enistem masaj yapmak istedi dedi...iyi geldi sagolsun dedi.Yutkundum bisey diyemedim. Sonra baska birgün mutfakta yemek hazurliyordum.Ablam bizde kaliyordu.Benden bornoz istedi banyoya girdi. Ben de mutfakta oyalanirken bi bakayim birseye ihtiyaci var midir niyetiyle koridora dogru ilerledim. Esim ablami kapida gözetliyordu.....Dünyam basima yikildi. Beni görünce aaa ben sen içerdesin saniyordum dedi... Ben görcegimi gormustum tabi...Aylarca kendime gelemedim. Ve ayrildim..

Siz ayrılmışsınız da konu sahibine verdiğiniz akıllar ney,yoksa pişman mısınız ayrıldığınıza?

ablasına yüz veren eşine sarılsın haklısınız ne gerek var ayrılmaya eşi masum nede olsa sakamısınız siz
Konuda kaçirdigim önemli cinsel bir detay varsa hepsini unutsun. Ben ilgi duyan bir abla ve tepkisiz duran bir es tablosunu gözlemleyerek yazdim yorumumlarimi. Tabi ki herseyi yasayan bilir ve karar onun.

Bir gece uyurken baktim ki esim yanima gelmiyor...Nerdesin diye sordum...Ablan masaj istedi beli ve ayaklari çok agriyirmus dedi...Sabah oldu ablama sordum. Gece naptiniz dedim? Hiccc enistem masaj yapmak istedi dedi...iyi geldi sagolsun dedi.Yutkundum bisey diyemedim. Sonra baska birgün mutfakta yemek hazurliyordum.Ablam bizde kaliyordu.Benden bornoz istedi banyoya girdi. Ben de mutfakta oyalanirken bi bakayim birseye ihtiyaci var midir niyetiyle koridora dogru ilerledim. Esim ablami kapida gözetliyordu.....Dünyam basima yikildi. Beni görünce aaa ben sen içerdesin saniyordum dedi... Ben görcegimi gormustum tabi...Aylarca kendime gelemedim. Ve ayrildim..

Allahım sabır ver ya Rabbi... o_O Bu BDV artık +30 uyarısıyla açılsın üyelere ya.. Ben 30 yaşındayım şoktan şoka giriyorum, dert sahibi olacağım oturduğum yerden... :KK14:

Valla hepimiz çok meraklıyız.Çünkü midesizliğe gelemiyoruz.Bir yanda ablası bir yanda eşi mercimek fırın yaparken hangi eşe sarılmasını tavsiye ediyorsunuz?!!
Birde sizin başınızdan geçtiğini söylerken siz eşinize sarılabildiniz mi ...
Herşey ablada bitti yani.. Afedersiniz dişi kuyruk salladı adam napsın mı diyelim !!!
Ablasına istediği gibi masefe koysun.Yakınındaki adam mesafeyi koymuş karısına daha ne olsun.

Son düzenleme:
Back