- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.621
şaka gibi bir aile,hani anne destekdi,ne değişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok kötü olaylar yaşamışsın üzücü tabi.Ben enistemin yaninda sort bile giymedim. Olur da ev hali oram buram açilabilir diye.Ablama saygimdan... oturusuma her zaman dikkat ederdim. Ben böyle bir insanken bunlari yasadim... Çok hastalik sahibi oldum.Konu sahibi bir önceki yorumumu oku lütfen. Yolunu ona göre çiz.Yalniz degilsin. Ben çok daha kötüsünü yasadim... insanlara karsi her zaman kararli ve sert ol. Merhamet iyi niyet bunlar gereksiz seyler. Hiçbirseyin altinda kalma. Esini asla birakmaa. Adam bile bikmis içinde oldugu durumdan. Senden el uzatmani bekliyor bu ise.
Senin için üye oldum. Senin yasadiklarini benzerini maalesef ben de yasadim. Ablam esime özel sirt masaji yaptirir.Öpüstügü erkekleri bile anlatirdi. Ortak noktamiz o da çogunu alkollüyken yapti. Ayikken de laubalilerdi. Ben de senin gibi iyi niyetimden hiç müdahale etmiyordum..
Ama taa ki o gün gözlerimle görecegim igrenç ani yasayana kadar....
Detaylari yazip yarami kanatmak istemiyorum. Sen yolun çok basindasin. Ve esin seni tercih edip, ablandan uzak durmak istiyor. Bunu da dile getirmis.Esini birakma derim ben..Ablandan uzak dur. Hayatini maffedecek kisilige sahip.
Son durumunu da okudum.Geceden beri seni okuyorum. Ailene kizma.Unutma ki sen nasil baslarda konduramadiysan ablana. Onlarda evladini korur konduramaz.Ama en azindan annenin, kendine çeki düzen ver demesi gerekirdi ablana.Muhtemelen kenara çekip birgün yalniz olduklari vakit uyaracaktir. Sen tepkilerilerinde haklisin. Durumun inan ki vahim degil. Tamir eder ve esinle düzelirsin.Burdakiler meraklidir bosan bosan demeye. Ablana büyük bir mesafe koyman yeterli. Canim benim esinde ailenin yaninda ablana bisey diyemezdi. Annesi babasi bi yanda ablanin esi.Kan çikar konussa.Bir de böyle düsün. Emin ol bundan sonra herkes haddini bilecektir.O ablan özellikle. Sen hadleeini bildirmissin.Haydi simdi güçlen! Hayata ve esine saril.
ablasına yüz veren eşine sarılsın haklısınız ne gerek var ayrılmaya eşi masum nede olsa sakamısınız sizSon durumunu da okudum.Geceden beri seni okuyorum. Ailene kizma.Unutma ki sen nasil baslarda konduramadiysan ablana. Onlarda evladini korur konduramaz.Ama en azindan annenin, kendine çeki düzen ver demesi gerekirdi ablana.Muhtemelen kenara çekip birgün yalniz olduklari vakit uyaracaktir. Sen tepkilerilerinde haklisin. Durumun inan ki vahim degil. Tamir eder ve esinle düzelirsin.Burdakiler meraklidir bosan bosan demeye. Ablana büyük bir mesafe koyman yeterli. Canim benim esinde ailenin yaninda ablana bisey diyemezdi. Annesi babasi bi yanda ablanin esi.Kan çikar konussa.Bir de böyle düsün. Emin ol bundan sonra herkes haddini bilecektir.O ablan özellikle. Sen hadleeini bildirmissin.Haydi simdi güçlen! Hayata ve esine saril.
Canim benim esinde ailenin yaninda ablana bisey diyemezdi. Annesi babasi bi yanda ablanin esi.Kan çikar konussa.
Sen hadleeini bildirmissin.
Hayata ve esine saril.
Son durumunu da okudum.Geceden beri seni okuyorum. Ailene kizma.Unutma ki sen nasil baslarda konduramadiysan ablana. Onlarda evladini korur konduramaz.Ama en azindan annenin, kendine çeki düzen ver demesi gerekirdi ablana.Muhtemelen kenara çekip birgün yalniz olduklari vakit uyaracaktir. Sen tepkilerilerinde haklisin. Durumun inan ki vahim degil. Tamir eder ve esinle düzelirsin.Burdakiler meraklidir bosan bosan demeye. Ablana büyük bir mesafe koyman yeterli. Canim benim esinde ailenin yaninda ablana bisey diyemezdi. Annesi babasi bi yanda ablanin esi.Kan çikar konussa.Bir de böyle düsün. Emin ol bundan sonra herkes haddini bilecektir.O ablan özellikle. Sen hadleeini bildirmissin.Haydi simdi güçlen! Hayata ve esine saril.
Yarami kanatmak istemiyorum...Lut_ran öncelikle yaşadıklarınızı okudum ama belli ki uygunsuz bir halde yakaladınız eşinizi ve ablanızı.
Bence olabildiğince yaşadıklarınızı anlatın ki konu sahibinin de az çok yaşayacakları benzer olacağından kendini ne yapacağına kolay hazırlasın. Biz her ne kadar akıl versek de çekenin halinden çeken anlıyor.
Peki hanımefendi orada kan çıkar diye konuşmadı, bu kadıncağız günlerce arkadaşının evinde yatıp kalkarken neden aramadı?
Daha birşey yapmadı ki?
Bu da ayrı bir mide gerektiriyor tabi...
Bir gece uyurken baktim ki esim yanima gelmiyor...Nerdesin diye sordum...Ablan masaj istedi beli ve ayaklari çok agriyirmus dedi...Sabah oldu ablama sordum. Gece naptiniz dedim? Hiccc enistem masaj yapmak istedi dedi...iyi geldi sagolsun dedi.Yutkundum bisey diyemedim. Sonra baska birgün mutfakta yemek hazurliyordum.Ablam bizde kaliyordu.Benden bornoz istedi banyoya girdi. Ben de mutfakta oyalanirken bi bakayim birseye ihtiyaci var midir niyetiyle koridora dogru ilerledim. Esim ablami kapida gözetliyordu.....Dünyam basima yikildi. Beni görünce aaa ben sen içerdesin saniyordum dedi... Ben görcegimi gormustum tabi...Aylarca kendime gelemedim. Ve ayrildim..
Konuda kaçirdigim önemli cinsel bir detay varsa hepsini unutsun. Ben ilgi duyan bir abla ve tepkisiz duran bir es tablosunu gözlemleyerek yazdim yorumumlarimi. Tabi ki herseyi yasayan bilir ve karar onun.ablasına yüz veren eşine sarılsın haklısınız ne gerek var ayrılmaya eşi masum nede olsa sakamısınız siz
Bir gece uyurken baktim ki esim yanima gelmiyor...Nerdesin diye sordum...Ablan masaj istedi beli ve ayaklari çok agriyirmus dedi...Sabah oldu ablama sordum. Gece naptiniz dedim? Hiccc enistem masaj yapmak istedi dedi...iyi geldi sagolsun dedi.Yutkundum bisey diyemedim. Sonra baska birgün mutfakta yemek hazurliyordum.Ablam bizde kaliyordu.Benden bornoz istedi banyoya girdi. Ben de mutfakta oyalanirken bi bakayim birseye ihtiyaci var midir niyetiyle koridora dogru ilerledim. Esim ablami kapida gözetliyordu.....Dünyam basima yikildi. Beni görünce aaa ben sen içerdesin saniyordum dedi... Ben görcegimi gormustum tabi...Aylarca kendime gelemedim. Ve ayrildim..
Esim niye ablama masaj yapsin ikiside birbirinden böyle birşey isteyemez bu kadar geniş olursanız sonuclarina katlanırsınız
bende şaşırdım. aynı nedenlerle ayrılmış kendisi. ama burada boşan diyenlere kızıyor. ilginçSiz ayrılmışsınız da konu sahibine verdiğiniz akıllar ney,yoksa pişman mısınız ayrıldığınıza?