- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.641
Sonuç olarak eşinden ayrıldın mı beraber misin?Bir gece uyurken baktim ki esim yanima gelmiyor...Nerdesin diye sordum...Ablan masaj istedi beli ve ayaklari çok agriyirmus dedi...Sabah oldu ablama sordum. Gece naptiniz dedim? Hiccc enistem masaj yapmak istedi dedi...iyi geldi sagolsun dedi.Yutkundum bisey diyemedim. Sonra baska birgün mutfakta yemek hazurliyordum.Ablam bizde kaliyordu.Benden bornoz istedi banyoya girdi. Ben de mutfakta oyalanirken bi bakayim birseye ihtiyaci var midir niyetiyle koridora dogru ilerledim. Esim ablami kapida gözetliyordu.....Dünyam basima yikildi. Beni görünce aaa ben sen içerdesin saniyordum dedi... Ben görcegimi gormustum tabi...Aylarca kendime gelemedim. Ve ayrildim..
Sonuç olarak eşinden ayrıldın mı beraber misin?
Bakın siz de boşanmışsınız.Bir gece uyurken baktim ki esim yanima gelmiyor...Nerdesin diye sordum...Ablan masaj istedi beli ve ayaklari çok agriyirmus dedi...Sabah oldu ablama sordum. Gece naptiniz dedim? Hiccc enistem masaj yapmak istedi dedi...iyi geldi sagolsun dedi.Yutkundum bisey diyemedim. Sonra baska birgün mutfakta yemek hazurliyordum.Ablam bizde kaliyordu.Benden bornoz istedi banyoya girdi. Ben de mutfakta oyalanirken bi bakayim birseye ihtiyaci var midir niyetiyle koridora dogru ilerledim. Esim ablami kapida gözetliyordu.....Dünyam basima yikildi. Beni görünce aaa ben sen içerdesin saniyordum dedi... Ben görcegimi gormustum tabi...Aylarca kendime gelemedim. Ve ayrildim..
Ya siz ciddi misiniz ?Konuda kaçirdigim önemli cinsel bir detay varsa hepsini unutsun. Ben ilgi duyan bir abla ve tepkisiz duran bir es tablosunu gözlemleyerek yazdim yorumumlarimi. Tabi ki herseyi yasayan bilir ve karar onun.
bende şaşırdım. aynı nedenlerle ayrılmış kendisi. ama burada boşan diyenlere kızıyor. ilginç
anne önceden de farkındaydı zaten,konu shibi konuşmuştu tüm detayları anlatmadan önce..bence olay büyümeden kapansın istiyor herkes..anne baba sonuçta onlar,kimsenin ağzını tadı bozulmasın istiyorlar..amaçları da tüöm gerçeği ortaya çıkarmak falan değil ki..sözde yuva kurtarıp,olay büyümeden sonlandırmak..kardeşler görüşmese de olur,yuvaları bozulmasın mantığıyla..Hani anne destekliyodu konu sahibini simdi olay patlak verincd taraf mi degistirdi dogrumu anlamisim? Kadin demekki yaprak dokumu hayriye hanm gibi agzimizin tadi bozulmasin kim ne halt yerse yesin diyo
eşi herşeye uzaktan bakıp ,ablayı tersleyen bir adam değil ki..bi bok yedilerse ablayla beraber yediler,ablayı silip neden eşine sarılıyor anlamadım ki..Son durumunu da okudum.Geceden beri seni okuyorum. Ailene kizma.Unutma ki sen nasil baslarda konduramadiysan ablana. Onlarda evladini korur konduramaz.Ama en azindan annenin, kendine çeki düzen ver demesi gerekirdi ablana.Muhtemelen kenara çekip birgün yalniz olduklari vakit uyaracaktir. Sen tepkilerilerinde haklisin. Durumun inan ki vahim degil. Tamir eder ve esinle düzelirsin.Burdakiler meraklidir bosan bosan demeye. Ablana büyük bir mesafe koyman yeterli. Canim benim esinde ailenin yaninda ablana bisey diyemezdi. Annesi babasi bi yanda ablanin esi.Kan çikar konussa.Bir de böyle düsün. Emin ol bundan sonra herkes haddini bilecektir.O ablan özellikle. Sen hadleeini bildirmissin.Haydi simdi güçlen! Hayata ve esine saril.
bende şaşırdım. aynı nedenlerle ayrılmış kendisi. ama burada boşan diyenlere kızıyor. ilginç
anne önceden de farkındaydı zaten,konu shibi konuşmuştu tüm detayları anlatmadan önce..bence olay büyümeden kapansın istiyor herkes..anne baba sonuçta onlar,kimsenin ağzını tadı bozulmasın istiyorlar..amaçları da tüöm gerçeği ortaya çıkarmak falan değil ki..sözde yuva kurtarıp,olay büyümeden sonlandırmak..kardeşler görüşmese de olur,yuvaları bozulmasın mantığıyla..
eşi herşeye uzaktan bakıp ,ablayı tersleyen bir adam değil ki..bi bok yedilerse ablayla beraber yediler,ablayı silip neden eşine sarılıyor anlamadım ki..
siz boşanmışsınız,ablayla görüşüyor musunuz peki? neticede dikizleyen adam kocanızdı,abla yüz vermemiş oluyor bu durumda..??
Kafam karıştı boşanma deyince :) Konu sahibide yatakda bassın öyle mi ayrılsın? İlla bi basma mı olmalı yani arkadaşa göreAyrıldım demiş ya en sonunda dostum
Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.Siz ayrılmışsınız da konu sahibine verdiğiniz akıllar ney,yoksa pişman mısınız ayrıldığınıza?
kimseyi kınamayın insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş msjı gibi kk kadınları boşan demeye meraklıdır msjıda artık kk için bir klişe birisi yazmazsa o konu eksik kalır editör olarak bunu bilmen lazımdı canım
aynısını kendisi yaşamış bir insanın sorumluluğu burada boşan diyenlere atması çok vahim.ne diyeceğiz peki?
beraber tuvaletlere gidip 15 dakika boyunca gelmemelerini yazmayı unutmuşsun..şimdi buna evlilik kurtar desek Allah bizi lanetler dimi..Bakın siz de boşanmışsınız.
Ben zannetmiyorum kimsenin boşan demeye meraklı olduğunu.
Ama bir enişte baldızının bacaklarını üstüne atmasına, başbaşa içkiler içmeye, 'hayli söyle' şarkısını birlikte dinlemeye ve o romantizmi(!) paylaşmaya meraklı ise ve de karısı ablasıyla küsken onunla sürekli telefonda hem de gece gündüz konuşuyorsa bunun neresi kabul edilebilir ki?
Sizin durumunuzdan zerre farkı yok onların da.
Siz ayrıldıktan sonra neler değişti acaba?
Ablanız ve eşiniz arasındaki münasebet ne durumda?
Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.
Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.
illa ayrılmak için sevişirken görmekmi gerek.Ablasinin amaci onlari ayirmak. Kina yaktirmasin diye. Sanki sevismisler mi? Cinsel bisey mi olmusta ayrilsin? Dusman mi sevindirsin ki?Ha o sarkiyii ablasi degilde kocasi gondermis olsaydi hemen ayrilmaliydi. Ama bunlar en fazla gece içki alemi ve saçma sapan muhabbet döndurmusler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?