- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.361
okycim olay bu kadar büyümeyebilirdi...abla alkolü bağımlılık haline getirmiş ee konu sahibi arkadaşın ona en baştan hiç kırıcı olmadan karşılık vermemesi gerekirdi..şimdi bunlar sorumluluk sahibi insanlar sürekli içip sızmak,sonra baldıdan yada enişteden içiki arkadaşı olurmu..burada çevremde çok alkol kullanan insan var.ama bu tarz değil..ya konu sahibi sana eşin demişti ,evet bana asılıyor farkındayım diye. sen orada neden bunu demedin,eşine dönüp,
sende asılıyor farkındayım ama bir şey yapamıyorum demiştin diye
karıştı olaylarNe konuştunuz gız bu kadar
Şaka maka son durum nedir ,halledebildiniz mi sorunu konu sahibi?
evet normal kullanım dozunu geçmiş bu sürekli alkollü dolaşıyor..işte baba değerlerini bi kenara bırakıp namus kavramını bilmeyen kızını tercih etmiş çünkü biliyor ki diğer kızı edepli,düzgün biri olay çıkarmaz onları rezil etmez ama büyük kızı öyle değil..elindeki tek kozu oynuyor,evlatlıktan çıkarmak..
bencede tedavi görmeli hatta çocuğuna bile zarar verebilir.
ah canım ah konu sahibi arkadaşın kocasının okadar hatası varki çok hatalı çok..ondan mantıklı davranmasını beklemezdim zaten..çocuk gibi bir adam..evliliğe hazır değilmiş..hııı kesin öyledir ondan bu tutku dolu aşk şarkısını yollamış o zaman kardeşi olarak görseydi,
'hepimiz kardeşiz' şarkısını yollaması daha uygun olurdu
evet sinirleri bozuldu kızcağızın ..ya birde annesi babası kene-ara çekip biz onun kulağını çekeriz sen merak etme dese..o gönderilen şarkı artık konu sahibini delirtmiş.
insan bu durumda nasıl sakin olur bilemem. direkt ablayı aramış. sözlere bakarsanız bunu yapmak kadar insani bir hareket olamazdı.
bende yapardım şahsen. kocaya whatsaptan,
Haydi söyle rüyalarda gördüğümü
Haydi söyle uykusuz gecelerimi
Haydi söyle
sözleri olan şarkı yollansa zaten ablanın kocaya hareketlerinden herşeyde belli olsa,kimse sakin duramazdı
o gönderilen şarkı artık konu sahibini delirtmiş.
insan bu durumda nasıl sakin olur bilemem. direkt ablayı aramış. sözlere bakarsanız bunu yapmak kadar insani bir hareket olamazdı.
bende yapardım şahsen. kocaya whatsaptan,
Haydi söyle rüyalarda gördüğümü
Haydi söyle uykusuz gecelerimi
Haydi söyle
sözleri olan şarkı yollansa zaten ablanın kocaya hareketlerinden herşeyde belli olsa,kimse sakin duramazdı
bence bundan fazlası yok flört olayı dibine kadar..ama aileyi silmek eşi boşamak zor tabii..tamamen yalnız bir hayata başlamak..sevdikleri tarafından böyle aciz bırakılmak ne acıolacakları söyliyeyim size:avukat boşanmanın çekişmeli olacağını söyleyecek,gözü korkacak..
gidecek evim yok arkadaşımda daha ne kadar kalabilirim diyecek..
aile bastıracak,anne baba üstüne gidecek evine dön ,öyle birşey yok biz ablanla konuştuk diyecek.
kocası bunları bildiği için,öyle kolaylıkla çekip gidip hayat kuramayacağını bildiğinden gevşekçe yayılıp evine dönmesini bekleyecek...
ve büyük ihtimalle klasik son: başka çarem yoktu evime döndüm diyecek..
umarım bunlar yaşanmaz..ancak herşeyi bir kalemde silip herşeye yeniden başka bir yerde başlamak zor..iş ev maddi manevi herkesi başını alıp gitmek..üstelik aklında soru işaretleriyle..
keşke 1 gün daha bekleyebilseydin de şu kamerayı koyup öğrenseydin neler olduğunu,herşey çok farklı olurdu..
abla delirmiş bence bunalımda böyle insanlar çevresininde mutlu olmasını istemez..okycim keşke ablanın ilk aşırı hareketlerinde delirip de eşine bi dur deseydi konu sahibi o zaman belkide olaylar farklı gelişirdi..dediğin gibi o şarkı bardağı taşıran en son damla kadıncağız çıldırmıştır düşünemiyorum bile.
abla delirmiş bence bunalımda böyle insanlar çevresininde mutlu olmasını istemez..
bilemiyoruz ki ne var ne yok,kendisi de bilmiyor..ne kadar dese de ;gördüklerim bile yeter diye;o işi öyle olmuyor işte..bence bundan fazlası yok flört olayı dibine kadar..ama aileyi silmek eşi boşamak zor tabii..tamamen yalnız bir hayata başlamak..sevdikleri tarafından böyle aciz bırakılmak ne acı
cryptic kulağını çekse ne olacak ki kokuşmuş bu olay artık yani olay kapanır ama bunlar unutulur mu acaba?evet sinirleri bozuldu kızcağızın ..ya birde annesi babası kene-ara çekip biz onun kulağını çekeriz sen merak etme dese..
ayne bende katılıyorum sana babanın tehtit etmesi gereken kişi abla olmalı dimi ama baba nedense konu sahibine ayar veriyo bigarip durumbaban seni bunun için evlatlıktan reddedecek biriyse o ablanı çekip vurması lazım. babanın karakteri de çelişkili. hayır insan aldatıldığından şüphelenip cıngar çıkartan kızını rezil etmekle suçluyorsa eniştesiyle oynaşan kızına daha büyük tepki göstermesi lazım. çifte standart mı var ? babanın rezillik anlayışı mı farklılık gösteriyor ? ben anlayamadım...
aynen öyle.bilemiyoruz ki ne var ne yok,kendisi de bilmiyor..ne kadar dese de ;gördüklerim bile yeter diye;o işi öyle olmuyor işte..
benim anlamadığım ne düşünerek o kadar insan oturup konuşup kavga ettiler? yani anne baba ne diyeceklerdi,haklısın kızım ablan alkolik kocana asılıyor mu? yoksa ablası mı kabul edecekti evet kocanla flört ediyoruz diye? yoksa eşi mi?ya da enişte mi diyeckti?
böyle olacağını bilmesi gerekirdi zaten..
olan sadece kendine oldu,abla kocası çocuğuyla mutlu mesut devam eder hayatına,bir yandan enişte ile devam eder görüüşmeye.
anne baba da bir süre sonra affeder! görüşmeye başlar..kendisi herşeye sıfırdan başlamış olur.
tabii ilk yazdıüım gibi evine dönmezse..
tamam ayar versin madem kabullenemiyor konu sahibinin tepkisini, ayarını versin ama ablayı öpüp koklayıp konu sahibine tü kaka demek bu. resmen evlat ayrımıayne bende katılıyorum sana babanın tehtit etmesi gereken kişi abla olmalı dimi ama baba nedense konu sahibine ayar veriyo bigarip durum
tatlım, kızlar bir kanıt olsaydı diyor ama bu da pek kolay hazmedilir bir şey değil. illa yatakta yakalaması şart değil ki öyle net bir kanıt görmek seni çok daha fazla üzerdi. bu kadarıyla da belli ki bir şeyler yaşanmış. böylesi daha iyi. hele eşin de susmuşsa durum kesin!e tamam farzedelim ki bi ilişkileri yok.ben bişey de kanıtlayamadım.onlar da kendi muhaesebelerini yaptılar yanlışlarını anladılar diyelim ona da tamam.bunların hiçbirisi gözümün önünde bi sene oynaştıklarını değiştirmicek ama.ya çok midem bulandı insan bu kadar soru işaretiyle nası yaşar.ben yaşayamiycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?