eşim ve ablam..

ya konu sahibi sana eşin demişti ,evet bana asılıyor farkındayım diye. sen orada neden bunu demedin,eşine dönüp,
sende asılıyor farkındayım ama bir şey yapamıyorum demiştin diye
okycim olay bu kadar büyümeyebilirdi...abla alkolü bağımlılık haline getirmiş ee konu sahibi arkadaşın ona en baştan hiç kırıcı olmadan karşılık vermemesi gerekirdi..şimdi bunlar sorumluluk sahibi insanlar sürekli içip sızmak,sonra baldıdan yada enişteden içiki arkadaşı olurmu..burada çevremde çok alkol kullanan insan var.ama bu tarz değil..

evet normal kullanım dozunu geçmiş bu sürekli alkollü dolaşıyor..

o gönderilen şarkı artık konu sahibini delirtmiş.
insan bu durumda nasıl sakin olur bilemem. direkt ablayı aramış. sözlere bakarsanız bunu yapmak kadar insani bir hareket olamazdı.
bende yapardım şahsen. kocaya whatsaptan,
Haydi söyle onu nasıl sevdiğimi
Haydi söyle rüyalarda gördüğümü
Haydi söyle uykusuz gecelerimi
Haydi söyle

sözleri olan şarkı yollansa zaten ablanın kocaya hareketlerinden herşeyde belli olsa,kimse sakin duramazdı

Son düzenleme:
hııı kesin öyledir ondan bu tutku dolu aşk şarkısını yollamış o zaman kardeşi olarak görseydi,
'hepimiz kardeşiz' şarkısını yollaması daha uygun olurdu
ah canım ah konu sahibi arkadaşın kocasının okadar hatası varki çok hatalı çok..ondan mantıklı davranmasını beklemezdim zaten..çocuk gibi bir adam..evliliğe hazır değilmiş..

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun demekten başka bişey kalmadı sanırım.
Allah kimsenin başına vermesin çok zor gerçekten.
Aile çok önemli çok. Allah kötü niyetli insanlardan uzak tutsun hepimizi.

Konu sahibi arkadaşım Allah her daim yanında olur inşallah. Allah'a emanet ol.

evet sinirleri bozuldu kızcağızın ..ya birde annesi babası kene-ara çekip biz onun kulağını çekeriz sen merak etme dese..

okycim keşke ablanın ilk aşırı hareketlerinde delirip de eşine bi dur deseydi konu sahibi o zaman belkide olaylar farklı gelişirdi..dediğin gibi o şarkı bardağı taşıran en son damla kadıncağız çıldırmıştır düşünemiyorum bile.

Aaaa
Ben o babayla olan telefon konuşmasını kaçırmışıımmm...
Konuyu okudukça bile sinirim tepemde kulaklarımdan duman çıkacakmış gibi oluyorum..
Birde olayı birebir ben yaşasaydım sinir hastası olur çıkardımm..
Bu ne yaa babada red edecekse etsin.. gitsin or... kızına çanak tutsun o

bence bundan fazlası yok flört olayı dibine kadar..ama aileyi silmek eşi boşamak zor tabii..tamamen yalnız bir hayata başlamak..sevdikleri tarafından böyle aciz bırakılmak ne acı

abla delirmiş bence bunalımda böyle insanlar çevresininde mutlu olmasını istemez..

bence bundan fazlası yok flört olayı dibine kadar..ama aileyi silmek eşi boşamak zor tabii..tamamen yalnız bir hayata başlamak..sevdikleri tarafından böyle aciz bırakılmak ne acı
bilemiyoruz ki ne var ne yok,kendisi de bilmiyor..ne kadar dese de ;gördüklerim bile yeter diye;o işi öyle olmuyor işte..
benim anlamadığım ne düşünerek o kadar insan oturup konuşup kavga ettiler? yani anne baba ne diyeceklerdi,haklısın kızım ablan alkolik kocana asılıyor mu? yoksa ablası mı kabul edecekti evet kocanla flört ediyoruz diye? yoksa eşi mi?ya da enişte mi diyeckti?
böyle olacağını bilmesi gerekirdi zaten..
olan sadece kendine oldu,abla kocası çocuğuyla mutlu mesut devam eder hayatına,bir yandan enişte ile devam eder görüüşmeye.
anne baba da bir süre sonra affeder! görüşmeye başlar..kendisi herşeye sıfırdan başlamış olur.
tabii ilk yazdıüım gibi evine dönmezse..

baban seni bunun için evlatlıktan reddedecek biriyse o ablanı çekip vurması lazım. babanın karakteri de çelişkili. hayır insan aldatıldığından şüphelenip cıngar çıkartan kızını rezil etmekle suçluyorsa eniştesiyle oynaşan kızına daha büyük tepki göstermesi lazım. çifte standart mı var ? babanın rezillik anlayışı mı farklılık gösteriyor ? ben anlayamadım...

evet sinirleri bozuldu kızcağızın ..ya birde annesi babası kene-ara çekip biz onun kulağını çekeriz sen merak etme dese..
cryptic kulağını çekse ne olacak ki kokuşmuş bu olay artık yani olay kapanır ama bunlar unutulur mu acaba?
hep aklında "acaba bir şey oldu mu?" ha olmasa bile zaten yaşananlar hiç normal değil.
sünger çekebilirler ama normal insanın kaldıracağı bir şey değil bu.

ayne bende katılıyorum sana babanın tehtit etmesi gereken kişi abla olmalı dimi ama baba nedense konu sahibine ayar veriyo bigarip durum

aynen öyle.
konu sahibi o akşam aile arasında yapılan bu yüzleşmeden ne sonuçla çıkacağını düşündü ki?
delil yok,itiraf yok.
anne baba da bişey diyemezdi.
enişte de suskun kendi eşi de.
ortada bir de cazgır bir abla var.
kaybedeceği ortada.
tabiki olan kendine oldu daha önce de yazdım bombayı kendi elinde patlattı.
büyük ihtimalle de bir süre sonra içi içini kemirecek acaba ben mi abarttım filan diye.
sonra da evine dönecek.
kolay mı hemen şehir değiştirmek filan.

ayne bende katılıyorum sana babanın tehtit etmesi gereken kişi abla olmalı dimi ama baba nedense konu sahibine ayar veriyo bigarip durum
tamam ayar versin madem kabullenemiyor konu sahibinin tepkisini, ayarını versin ama ablayı öpüp koklayıp konu sahibine tü kaka demek bu. resmen evlat ayrımı

tatlım, kızlar bir kanıt olsaydı diyor ama bu da pek kolay hazmedilir bir şey değil. illa yatakta yakalaması şart değil ki öyle net bir kanıt görmek seni çok daha fazla üzerdi. bu kadarıyla da belli ki bir şeyler yaşanmış. böylesi daha iyi. hele eşin de susmuşsa durum kesin!
her aile gerçek bir aile değildir zaten. bazen olmamaları hayırlıdır bile. sen de öyle farzet. daha iyi bir hayat seni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…