eşim ve ablam..

Eniste de ki rahatlik ne kadar rahatsiz edici."arkadaslarima da hareket cekiyor " eee? "bende izliyorum "

Esin babanin yaninda diyememis olabilir evet asiliyor diye zaten kimseye birsey diyemiyor ki.kacip kurtulman en guzeli olmus olur.
Cocuga uzuldum ama yazik hic orda olmamasi gormemesi gereken seyler yasamis.

söyleyecek bişey bulamadım doğrusu
az yüzsüz değilmiş ablan
ağlayıp zırlayıp bide üste çıkmış
eşin de çok basit bir insan kusura bakma hiç...

yoo tek ablama değil zaten..ben fevri davransam ya da bi anlık şeylerle hareket etsem onca zaman susmazdım .kimse bunu düşünmüyor.ben ortaya çıkıp bunların ilişkisi var da demedim aileme.ama bana ilişkileri var demişim gibi muamele ettiler.ortalığı ayağa kaldıran çirkef cazgır iftiracı konumuna düştüm.başımda adam gibi bi ailem olsaydı bu pislik herifle evli olmazdım zaten biraz da evden kurtulmak için evlendim kocamla.hayatımda hep çok acele ettim en büyük hatam bu oldu.artık kime ne söylesem boş allah biliyo insanların içlerini .olay o kadar pis bi olaydı ki , herşeye öyle cevaplar öyle bahaneler buldular ki benim olan biteni kanıtlayabilmem için elimde ya fotoğraf ya ses kaydı falan olması gerekirdi.başka türlü kanıtlanabilecek türden bişey değilmiş bu iş.

iyi ki buradasın çek
şarkı markı ne durum son olarak?
halin varsa kısaca özetler misin?

Çok geçmedi aslınd 117.sayfada ama
Kısaca anlatmak gerekirse

Konu sahibi kızmış arkadşaına gitmiş
Eşi de peşinden gidip salya sümük ağlamış
Tam konu sahibinin siniri yatışırken
Alkolik abla kardeşinin kocasına 'haydi söyle' şarkısının linkini atmış
Konu sahibi aramış ablasına kızmış, o da vay ben senin kocana mı asıldım demiş
Gitmiş babasının evinde olay çıkarmış, babası da konu shaibini ve eşini çağırmış
Orda yüzleşme olmuş

Ancak ne hikmetse herkes ablanın yaptığı tüm rezillikleri duymasına rağmen
Tamam işte bişey yok ablana böyle şeyler naısl yakıştırırsın dmeiş
Konu shaibinin eşi de 'evet ' bile diyememiş, konu shaibi iftiracı olmuş çıkmış

Haklıyken haksız duruma düşmüş
Tayin isteyip tek başına gitmeyi düşnüüyomuş

Böyle geniş aile görmedim gerçekten.
Ablan tam bir suçlu psikolojisi ile hareket etmiş. Annen de hemen dönmüş de baban da tüm anlattıklarına rağmen bunu sindiriyorsa helal olsun.
Ablanın kocası da resmen p... gibi töbe ya.. Arkadaslarıma da hareket çekiyo ne demek.ablan gidip elalemle ulu orta sevişse demek ki ablanı bilmiyo musunuz içince böyle diyecek.

Gönderdiği şarkı da pek bir manidar. Bilinci yerinde değilse de bilinçaltı gayet net mesajlar göndermiş zaten.Ablan kocana vurgun.
Kocan da bukelamun gibi renk değiştirmiş. Hepsini ardında bırak kaç git.
Ayrıca kendi aklamaya çalışma bırak deli bilsinler onları o paklar.

Konunuzu takip ediyorum, son yazdığınızı da okudum ve maalesef size tek söyleyeceğim kendinizi bu insanlardan sıyırıp yeniden bir başlangıç yapmanız. Nereden tutsan elinde kalıyor ne baba baba ne koca koca! Abla zaten genişlikte çığır açmış. Eşinizin sizi koruması gerekirdi, şimdiye dek sustum ama baldızımın yaptıkları beni de rahatsız etti, aileler görüşmeyi keselim demeliydi,şimdi benim aklıma eşinizin de bu ilgiden hoşlandığı fikri geliyor ister istemez!

Peki siz eşinizden ayrılacak mısınız ? Fikriniz ne yönde ?

midem kalktı resmen. diyecek bir şey yok. Ahlaksızlığın en üst noktasında çaresiz durumdasın.
Annenin tavırları da bence hasta olup gerçekle yüzleşmekten korkup doktora gitmeyi göze alamayan hasta gibi. Resmen iyi düşünmek istediği için senin üstüne gelmiş. Hatta aralarında bir şey olduğundan emin dahi olsa kimse sesini çıkarmasa aynen susacak.
Şimdi herkes aynı şeyi düşünüyor gibi sen tek...
O halde yapacağın şey, madem eşin masum olduğunu savunuyor, annen, baban vs hepsi dahil görüşmeyi keseceksin.

hayır aramadı..herşey kendini aklayana kadarmış.
telefon kayıtları ile ilgili yorumu ne oldu?
tabi ki eşin birden rahatladı,suç onlardan sana kaydı birden hooop diye.
seni somut delil göstermediğin sürece sen suçlanacaksın ailende malesef.
çünkü kusura bakma ablan tam bir baş belası.
yani nasıl bir hayat sürüyor kuzum bu.gece içip içip eniştesine sarkan bir kadın.
ablanın eşindeki genişliği ise tarif edecek kelime yok..
sen bugüne kadar susup susup birden ani bir tepkiyle patladın ya suçlu sen oldun.
işte bu patlama için elinde daha sağlam kanıt olması gerekiyordu sanırım.
ablanla konuşmadan önce birkaç gün eşini kıvrandıracaktın ki bak nasıl dökülüyor.

yok artık !!!! yok artık yaaa ! bu kadar saçma sapan bir olay olamaz!!!!
eniştene niye şarkı gönderiyorsun allahtan belanımı arıyosun be kadın ya !

bırak ablanıda herkeside kocanıda bırak ! sana hayrı yok kimsenin gördüğün gibi. dar gününde arkadaş bile daha çok destek oluyo. annen baban bile manipule olmuş ablan sayesinde.
inanılır gibi değil ya...

Ailen hep böyleydi yani
Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun maalesef
Hayatının her evresinde baba ya da eş faktörü olmak zorunda değil
Bi de memurmuşsun, kimseyi kendine kambur etme artık
Birgün birini sever ve güvenirsen hayatına al

benim de aklıma bir şeyler yaşadığı fikri geliyor. illa cinsellği sonuçlandırmak gerekmez, dokumadır, öpüşmedir ama bir şey var gibi o suskunluğun altında.

Olması gereken şey olmuş işte. Sonuçta ablanın üste çıkacağını biliyorduk. Artık tamamen ayağını kesmiş oldun. Rahatladım valla :) Eşinle hallettiniz sanırım sorunu?

Allah yardımcınız olsun, sakın üzülmeyin siz davanızda haklısınız, ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz, anneniz babanızla bi zaman sonra barışırsınız ama ablanız ve eşinizi affetmeyin bence

saol canım. okudum şimdi midem kaynadı resmen. karşılaşamıyorduk son zamanlarda. elmy sordum buralarda falan demişti. bebek de büyümüş maşallah. konu dışı ama demeden geçemedim canım. Allah'a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…