eşim ve ablam..

Dün gece girmişti sanki ya , ben ce gelebilir yine.

Karaböcek Kardeşler Aklıma Geldi... Dikkatli ol.! Eşini Uyardığını halde Yılışık Davranıyorsa Art Niyet ararım.. Ablanıda Uyar Bence İstemiyorum Eşime Karşı gevşek davranmanı İçki içmeni. Diye bilirsin

Ben o ablayı yolarım,o kocamın üstüne attığı bacaklarını da boynunda düğümlerim net....Benim başıma da aldatma sinyallerı gelmişti sinyal diyorum tabii ama ..Benim eşi olacak zat benden habersiz gitmiş en yakın arkadaşımın esnafa olan borcunu ödemiş.Neymiş eşimde esnaf gelmiş adam eşinin bir arkadaşı vardı onun bana borcu var telefonlarıma çıkmıyo napçaz demişmiş bu benim salakta ödemişmiş...Ben aptal mıyım dükkanın önünden geçiyoz arkadaşla adam borcu sormuyo 200 lira gibi bişi o da..Bir gün benim sazana yem attım dedim sen x in borcunu ödedin mi ? Bu da evet adam geldi ben de ödedim dedi Allllaaaaaahhhh benim şarteller at ,adama git saldır gece saat 3 ..Atletini tek elimle yoldum attım yeminle söylüyorum.Elime ütü geçti dik şekilde dedim niye ödedin söyle yoksa bu ütüyü diklemesine yersin kafana ki yapardım dizlerimin bağı çözüldü bana diyo ki adam geldi ben x i aradım abi yanımda yok sen ödeyiver dedi ..Başım dönmeye başladı arkadaşım benim arkamdan iş mi çeviriyo diye bunun suratına tükürdüm aldım anahtarı çıktım saat oldu 3.30 yolda ben önde o arkada yürüyoruz yalvarıyo nolur yapma diye kızda benim 6 yıllık arkadaşım ..Dinlemiyorum tabii yürüdüm evine kapıyı güm güm güm çaldım bu uyku sersemiyle açtı bunun üstüne atlarsın ,saçını başını ellerimle yoldum sen benim kocama nasıl borç ödettirirsin diye bütün mahalle toplandı müstakil evde oturuyodu çünkü..Kız yeminler ediyo ben aramadım yemin ediyorum ben öde demedim ,ben arkadaşlığımıza zarar getirmedim diye meğer benim koca ben zarfı atıp üstüne saldırınca (bu arada yanaklarında tırnak izim vardır hala ) korkusundan yalan söylemiş..Ben kızı yolduğumla ,kız yolunduğunla kaldı ..Bunu niye anlattım biliyor musunuz SİZ NASIL OLURDA BUNCAAAAAAAA ZAMAN İKİSİNİ BİR ARADA TUTARSINIZ,NASIL İKİSİ TUVALETE GİDER 15 DK GELMEZ BEN ÖYLE MIH GİBİ OTURURUM YERİMDE..Boy abdesti 15 dk sürmüyo be ,bi de başlarım öyle içkinin içine madem hoşlanmıyorsunuz vurun arkadaşım masaya yumruğunuzu bu evde ve bir daha hiç bir yerde bu zıkkım içilmeyecek benden habersiz içilirse yemin ediyorum deşerim ikinizi de diye ....

Ben Müslüman değilim, öleceğimi biliyorum ama hesap vereceğimi düşünmüyorum. Hesabımı kendime her gün veriyor, ona göre yaşıyor, bir şeylerden korktuğum için değil doğru olduğuna inandığım için eylemlerimi gerçekleştiriyorum.

Kısacası üzülmenize gerek yok benim adıma, rahatlayın diye yazdım.

İnsanların Müslüman olmasıyla eylemlerinin doğruluğu arasında herhangi bir orantı yok, hiçbir dinle yok aslında. En düşük suç oranları ''dinsiz'' diye tabir edilen ülkelerde mesela ama ben dinsizler daha iyi diye bir iddiada bulunmuyorum, size de bu tür tespitler yaparken ''çıplak bacak sergilemek'' gibi konuyla alakasız hitaplar kullanmanızın yanlış olduğunu bir Müslüman olduğunuz için hatırlatma gereği duydum.

Kadın erkek arasındaki mesafeye ise siz karar veremezsiniz, sadece inandığınız gibi yaşayabilirsiniz. Burada olay kadın ve erkeklerin ahlaksızca yakınlaşması değil, bu kişilerin (eğer doğruysa) kimliği.

Bu hikayedeki kadın enteresan geldi herkese evet. Çünkü hareketlerini çekinmeden, doğru olduğuna inanarak yapmış. Herkesin haberi var bu yüzden şu an bu kadının yanlışlarıyla ilgili. Mahallenizde ise hiç bilmediğiniz ve bilemeyeceğiniz öyle olaylar vardır ki saklandığı için, öğrenseniz bu yargılamalarınızdan utanırsınız.

ellerin dert görmesin arkadaşımseverim eli maşalı hanımları

Böylelerinin Ç...künü Keseceksin İbreti Alem olsun diye... Totoşunu Bıçağı Saplıcanki Her oturup Kalktığında ders olsun

kimse sizin adınıza üzülmüyor asıl siz rahat olun başta arkadaş sadece genelleme yapmış sonra siz istatistikleri açin bakin bi hangi ülkelerde suç oranları fazla yanlış bilgi olmasın diye söylüyorum arti o ablanın inandığı gibi yaşadığıni sanmıyorum ki bilemeyizde sende bilemezsin belki oda farkındadir yaptığı şeyin nekadar yanlış olduğunu
neyse uzatmayacam doğru insan arıyorsan doğru insan olcaksin aptalaşık

Size enteresan gelmiyor mu bu hikayede ki kadin?

Yazdığım şeyi anlamamışsınız verdiğiniz cevap da herhangi bir şekilde benim mesajımla alakalı değil, herhangi bir doğru bilgi de barındırmıyor. İstatistikler de o kadar açık ki tartışmayı manasız buluyorum. Doğru insan arıyorsam doğru insan olacağım?

Gerçekten herkesin her şeyi anlayabileceğini veya anlaması gerektiğini düşünmüyorum, düşüncelerinize saygı duyuyorum yazardım yalnız düşüncelerinizi anlayamadım. O nedenle daha fazla yormayalım birbirimizi.

Ablani bi güzel cikar hayatından Ablacim.. Bunlar normal şeyler değil. Kocaman insanlarsiniz ask sevgi durunlari asilmis başka mevzular baslamis gibi geldi bana.. Gitme görüşme onunla gerekirse şehrini değiştir uzaklas herşeyden.. Ve yapamam dersen bu adami boşanmaktan başka Caren yok.. Yoksa olayin boyutu tamamen degiseck ve sen burada bambaşka konular acacksin..

özet geçiyorum konu sahibi,
bence kocan ablanın metresi olmuş.bayağı bayağı beraberler bence.
ona göre gereğini yaparsın yapmazsın.orası sana kalmış..

Müslüman değilseniz zaten benim "bize ne oldu böyle bu genişlik nereden geliyor" serzenişimi anlayamayabilirsiniz..
Ben inancım gereği Allah korkum ve ahiret inancım sebebi nefsime yenilip haram sevgiye düşmek istemem ki müslümanım diyen birininde yaşama biçimi bu olmalı..hee tabi toplum olarak sınıfta kaldık mı? Kaldık!.
"Çıplak bacak sergileme" tanımında bir yanlışlıkta yok ama müslüman gibi yaşamak isteyene..sizin bunu anlamıyor oluşunuz pek ala normal.
Kadın ile erkeğe ateş ile barut tanımını yakıştırabiliyorsak mesafeden kasıtın ne olduğunu anlamakta güç değil diye düşünüyorum..ve evet ben inandığım gibi yaşamaya özen gösteriyorum ama diyorum ki elhamdülillah müslümanım diyorsak öyle lafla olacak şey değil o..akıl+ kalp ile Allah'ın razı geleceği şekilde yaşamak gerekir..inanan için!

Size enteresan gelmiyor mu bu hikayede ki kadin?

Olayları hangi bakış açısıyla değerlendirdiğimiz çok önemli bana göre. Bu forumda eşi kardeşinin yalnız gitmemesi için tuvalete kadar eşlik etmiş kadınlar vardır bana göre. Eniştesinin koluna giren kadınlar da var mutlaka. Evli olup sinemaya bir erkek arkadaşla giden de vardır. Neye göre, kime göre enteresan? Bana göre enteresan olması ne ifade eder ki? Önemli olan konu sahibinin eşinden beklentileri, benim değil. Eşi bunları çok açık bir şekilde karşılamıyor. Muhtemelen ablası da ablasından beklediği özellikleri karşılamıyor.

Tek önemli olan da bu bana göre.

Bunun dışında belki aynı tarif edildiği yakınlık derecesinde ilişkilere sahip ve aralarında hiçbir etkileşim olmayan insanlar vardır mutlaka. O nedenle konu sahibinin ablasının eşine, ablasına tartışılabilir olaylar üzerinden hakaret edilmesini saçma buluyorum. Eniştesinin koluna giren herkese gereksiz bir sorumluluk yüklüyor bana göre. Önemli olan eniştesine özel anlamda bir yakınlık hissedip hissetmediği. Bacağını açması, sinemaya gitmesi falan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…