eşim ve ablam..

İçki kötülüklerin anasıdır.O oldu mu her şey rayndan çıkar.
Bende içki içtiklerinde gerçeklerin su üstüne çıktığını düşünüyorum.
Çok zor Allah sabır versin.
Buna 2 seçenek var tamamen ablanızla görüşmeyi ilk başta keseceksiniz eğer aralarnda birşey var ise asla kabul etmezler bu kesin.
2.seçenek bu yaşananlardan sonra boşanmak.Bunu sona bırakn derim önce tamamen görüşmeleri kesin sadece görüşme olacaksa kardeş kardeşe görüşün.
Bu arada gözlemleyin eşinizi açık yakaladığınız kesinleşmiş olaylara rastladığınız anda tamamenbitirin iki taraflada ilişkinizi.
Bu çok mide bulandıırıc bir durum şayet varsa yoksa bile bu kadar lakayt tavırlar asla olmamalı.Hiç kimse bu kadar rahat yaşamamlı bu medeniyetsizliktir insanlık dışıdır.Çok üzüldüm ve çok kızgım kimbilir siz nasıl sınız?

Kesinlikle katılıyorum
Sonuçta herkesin ahlak anlayışı bir değil.Kimine göre koluna girmek doğaldır,kimine göre el sıkışmak bile ayıptır.Böyle şeyler üzerinden yorum yapılamaz bence de.Önemli olan aralarındaki iletişim,duygusal yakınlık.Konu sahibi zaten bu tip fiziksel hareketlerden rahatsız oluyorsa onları uyarmalı.

inanın seviyeli içebilen insanlarda var..diyorumki abla alkolik olduysa..
bir şeye niyeti olan gizliden yapmazzmıydı..içip içip uygunsuz şeyler yapmasını normal bulmadım..ya depresyon +alkolizmse..o zaman ne olmalı sizce?

uyarsa şimdiye bu hale gelmezdi zaten..

Bu arada yemişim avrupalılları diyerek çok kızgınım çünkü bu tarz konuşmak zorunda kalıyorum.
Tarzım değildir bu tarz konuşmalar ama iğrenç bir durum.
Avrupalılardan bunu mu örnek alacağız kim kimin koynunda kim kimin babası bile onemli değil onlarda oğlan boşuyor baba alıyor ve güle oynaya hayatları var avrupanın ahlakını ne örnek alacağım.
Benim örfüm de adetim de yok bu aklından bile geçiremez bu iğrençliği zaten bu sapık avrupalılar yüzünden değil mi toplumun laçkalaşması.
Çok kızgınım çok içmeyin sırnaşmayın da bu ne yahuuu eniştem benim omzuma bile dokunamaz baş başa oturup konuşamam bile.
Araya şeytan girer öyle enişte kuzen kayın falan geçmek lazım bunları Allah nikah düşer haram diyorsa işte bu hallerden dolayıdır.İçki kendinden geçirip ne yaptığını bilemediğin hale getirdiği için yasak. Offf çok kızdım canım sana çok üzüldüm yaa off ne diyeyim kii...

rahatsızsa affedilemezmi abla?

sohbet edilebilr aynı evde kalınıyorsa içki ile yapacak olan içkisizde yapar bence..içki falan bahane..
bence Avrupa yada doğu olarak ayırmamakta fayda var oradada bizdede pek çok şey bozuldu..

Ben affetsem de asla görüşemem.
Midem almaz.
kim yardımcı olacak o kadına peki..konu sahibinin eşinin hiçmi kabahati yok..her yüz verenin diyeyim..üzerinemi atlamak lazım...hayır her erkek yapmaz bunu asla yapmaz..

Bu konudan çıkamıyorum, hep bekliyorum konu sahibi gelir de yazar diye
O kadar üzgünüm ki, kız daha gencecik, bu yaşadığı travmayı nasıl atlatacak onu düşünüyorum ama en azından annesi yanında olacaktır (umut ediyorum)

Kadin alkol alinca baska birine donusuyormus. Yanindakiler iicincede o da iciyor hemde fazla fazla belli degilmi? Ablanin yaptigi ahlaksizlik ama hepsinin cikis noktasi alkol. Alkolede karsi degilim tabi icmesini bilene.

benim erkek kardeşim bankacı..kızlı erkekli hepsi yılbaşını kutlamışlar ve aynı evde kalmışlar..hiç bir olay yok yakınlaşma..iş arkadaşları sadece eğlenmişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…