- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
okonuyu geçtik canımİçki bütün kötülüklerin anasıdır diye boşuna dememişler.
okonuyu geçtik canım
sende haklısınO kadar uzamış ki hepsini okuyamadım ama içimde kalmasın.
Olayları hangi bakış açısıyla değerlendirdiğimiz çok önemli bana göre. Bu forumda eşi kardeşinin yalnız gitmemesi için tuvalete kadar eşlik etmiş kadınlar vardır bana göre. Eniştesinin koluna giren kadınlar da var mutlaka. Evli olup sinemaya bir erkek arkadaşla giden de vardır. Neye göre, kime göre enteresan? Bana göre enteresan olması ne ifade eder ki? Önemli olan konu sahibinin eşinden beklentileri, benim değil. Eşi bunları çok açık bir şekilde karşılamıyor. Muhtemelen ablası da ablasından beklediği özellikleri karşılamıyor.
Tek önemli olan da bu bana göre.
Bunun dışında belki aynı tarif edildiği yakınlık derecesinde ilişkilere sahip ve aralarında hiçbir etkileşim olmayan insanlar vardır mutlaka. O nedenle konu sahibinin ablasının eşine, ablasına tartışılabilir olaylar üzerinden hakaret edilmesini saçma buluyorum. Eniştesinin koluna giren herkese gereksiz bir sorumluluk yüklüyor bana göre. Önemli olan eniştesine özel anlamda bir yakınlık hissedip hissetmediği. Bacağını açması, sinemaya gitmesi falan değil.
inanın seviyeli içebilen insanlarda var..diyorumki abla alkolik olduysa..İçki kötülüklerin anasıdır.O oldu mu her şey rayndan çıkar.
Bende içki içtiklerinde gerçeklerin su üstüne çıktığını düşünüyorum.
Çok zor Allah sabır versin.
Buna 2 seçenek var tamamen ablanızla görüşmeyi ilk başta keseceksiniz eğer aralarnda birşey var ise asla kabul etmezler bu kesin.
2.seçenek bu yaşananlardan sonra boşanmak.Bunu sona bırakn derim önce tamamen görüşmeleri kesin sadece görüşme olacaksa kardeş kardeşe görüşün.
Bu arada gözlemleyin eşinizi açık yakaladığınız kesinleşmiş olaylara rastladığınız anda tamamenbitirin iki taraflada ilişkinizi.
Bu çok mide bulandıırıc bir durum şayet varsa yoksa bile bu kadar lakayt tavırlar asla olmamalı.Hiç kimse bu kadar rahat yaşamamlı bu medeniyetsizliktir insanlık dışıdır.Çok üzüldüm ve çok kızgım kimbilir siz nasıl sınız?
uyarsa şimdiye bu hale gelmezdi zaten..
Kesinlikle katılıyorum
Sonuçta herkesin ahlak anlayışı bir değil.Kimine göre koluna girmek doğaldır,kimine göre el sıkışmak bile ayıptır.Böyle şeyler üzerinden yorum yapılamaz bence de.Önemli olan aralarındaki iletişim,duygusal yakınlık.Konu sahibi zaten bu tip fiziksel hareketlerden rahatsız oluyorsa onları uyarmalı.
Haklısınız.Üzülmesinin bir sebebi de ne yazık ki sessiz kalması...uyarsa şimdiye bu hale gelmezdi zaten..
rahatsızsa affedilemezmi abla?Bu arada yemişim avrupalılları diyerek çok kızgınım çünkü bu tarz konuşmak zorunda kalıyorum.
Tarzım değildir bu tarz konuşmalar ama iğrenç bir durum.
Avrupalılardan bunu mu örnek alacağız kim kimin koynunda kim kimin babası bile onemli değil onlarda oğlan boşuyor baba alıyor ve güle oynaya hayatları var avrupanın ahlakını ne örnek alacağım.
Benim örfüm de adetim de yok bu aklından bile geçiremez bu iğrençliği zaten bu sapık avrupalılar yüzünden değil mi toplumun laçkalaşması.
Çok kızgınım çok içmeyin sırnaşmayın da bu ne yahuuu eniştem benim omzuma bile dokunamaz baş başa oturup konuşamam bile.
Araya şeytan girer öyle enişte kuzen kayın falan geçmek lazım bunları Allah nikah düşer haram diyorsa işte bu hallerden dolayıdır.İçki kendinden geçirip ne yaptığını bilemediğin hale getirdiği için yasak. Offf çok kızdım canım sana çok üzüldüm yaa off ne diyeyim kii...
sohbet edilebilr aynı evde kalınıyorsa içki ile yapacak olan içkisizde yapar bence..içki falan bahane..Bu arada yemişim avrupalılları diyerek çok kızgınım çünkü bu tarz konuşmak zorunda kalıyorum.
Tarzım değildir bu tarz konuşmalar ama iğrenç bir durum.
Avrupalılardan bunu mu örnek alacağız kim kimin koynunda kim kimin babası bile onemli değil onlarda oğlan boşuyor baba alıyor ve güle oynaya hayatları var avrupanın ahlakını ne örnek alacağım.
Benim örfüm de adetim de yok bu aklından bile geçiremez bu iğrençliği zaten bu sapık avrupalılar yüzünden değil mi toplumun laçkalaşması.
Çok kızgınım çok içmeyin sırnaşmayın da bu ne yahuuu eniştem benim omzuma bile dokunamaz baş başa oturup konuşamam bile.
Araya şeytan girer öyle enişte kuzen kayın falan geçmek lazım bunları Allah nikah düşer haram diyorsa işte bu hallerden dolayıdır.İçki kendinden geçirip ne yaptığını bilemediğin hale getirdiği için yasak. Offf çok kızdım canım sana çok üzüldüm yaa off ne diyeyim kii...
kim yardımcı olacak o kadına peki..konu sahibinin eşinin hiçmi kabahati yok..her yüz verenin diyeyim..üzerinemi atlamak lazım...hayır her erkek yapmaz bunu asla yapmaz..Ben affetsem de asla görüşemem.
Midem almaz.
nazar değdirdinBunu söylemeden gecemiycem....
Kirk yilin basinda kk üyeleri ayni fikirdeBunu ölümsüzlestirmek lazim...
Kadin alkol alinca baska birine donusuyormus. Yanindakiler iicincede o da iciyor hemde fazla fazla belli degilmi? Ablanin yaptigi ahlaksizlik ama hepsinin cikis noktasi alkol. Alkolede karsi degilim tabi icmesini bilene.içkiyi bırakın düzelir mi!!!! sen ne diyorsun arkadaşım ya böyle bir ahlaksızlığın ne içkiyle alakası var ne başka bir şeyle ..bunların kanı bozuk kanı. .bir insan böyle bir şeyi kardeşine nasıl yapar ya ..akıl alır gibi değil evet alkol güzel bir şey değil ama ağzınla içersen hiç bir şey olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?