- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.589
- 198
- Konu Sahibi sevmesendebeni
Müslüman değilseniz zaten benim "bize ne oldu böyle bu genişlik nereden geliyor" serzenişimi anlayamayabilirsiniz..
Ben inancım gereği Allah korkum ve ahiret inancım sebebi nefsime yenilip haram sevgiye düşmek istemem ki müslümanım diyen birininde yaşama biçimi bu olmalı..hee tabi toplum olarak sınıfta kaldık mı? Kaldık!.
"Çıplak bacak sergileme" tanımında bir yanlışlıkta yok ama müslüman gibi yaşamak isteyene..sizin bunu anlamıyor oluşunuz pek ala normal.
Kadın ile erkeğe ateş ile barut tanımını yakıştırabiliyorsak mesafeden kasıtın ne olduğunu anlamakta güç değil diye düşünüyorum..ve evet ben inandığım gibi yaşamaya özen gösteriyorum ama diyorum ki elhamdülillah müslümanım diyorsak öyle lafla olacak şey değil o..akıl+ kalp ile Allah'ın razı geleceği şekilde yaşamak gerekir..inanan için!
Israrla toplum yazıyorsunuz, bu toplumdaki herkesin Müslüman olmadığını yazmama gerek var mı? Var mı gerçekten? Tüm mesajım sizin istediğiniz gibi yaşayabileceğinizi vurguluyor dikkatli bakarsanız. Sadece başkalarını itham etmenizin doğru olmadığından bahsediyorum siz bana Müslümanlık ile ilgili cevap veriyorsunuz yine. Kadın ile erkeğe ateşle barut tanımı belli kimlikler dışında yakıştırılır. Babayla kızın arasında da mesafe olması gerekir aksi takdirde. Sorun mesafe falan değil, iki tarafın da niyeti. Müslüman birine niyet kavramını açıklamama gerek olduğunu sanmıyorum, tartışmaya gerek yok.