• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

ben daha ilk alkol masasında kocama yanaşmasında kocama yapışıp, ablamın da saçını başını yolmuştum, diyelim ki sabrettim 2-3 aynı şekilde devam etti bu seferde onun kocasını da kendi annemi babamı da aileyi birbirine katar büyük rezillikler çıkarırdım asla ağır kanlı ve kibar olamam.

bütün konuyu baştan okudum sabrınıza,sakinliğinize hayran kaldım..ister sarhoşken olsun ister ayıkken bu anormalliğe bu kadar sabretmeniz bile mucize gibi.okurken içim şişti ablanızla kocanızın ağzını burnunu kırmak istedim :KK62:

kanıt aramak için bu konuşmaları yapmamış olmanız gerekirdi..kocan ablanı çoktan aramış durumu anlatmıştır zaten emin olun bundan..
yüzlşetirme ne işe yarayacak? evet mi diyecekler sanki? siz hala bunlara "insan" ve "vicdanlı" gözüyle bakıyorsunuz ve yanlış yapıyorsunuz..
şu saatten sonra casus program işe yaramaz..bu kadra konuşmaya rağmen,aynen devam edeceklerini mi sanıyorsunuz?bir süre ara verip devam ederler en fazla..
madem hep aklımda soru işareti olacak diyorsunuz,kanıta falan ihtiyaç duymadan,kocana terk ediyorum diyip,ablana da seni hayatımdan çıkarıyorum demen gerekirdi..
şimdi herkes inkar edecek,sen kafana yiyip bitiren sorularla kalacaksın..
bu hayata bir kere geliyoruz,ne kocanın uçkur davalarını çekmeye gerek var ne de ablanın aşifeteliğini..
kusura bakma,ben kk da ilk defa bu kadar açık,net ve yargılayıcı yazıyorum..

%100 katiliyorum.

Back