- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
işi gücü bıraktık, konu sahibi dışında hepimiz burdayız:) alaşağı ettik ablayı - kocayı, yüce divanı kurduk, astık kestik felan90 sayfa ne konuştunuz ya
90 sayfa ne konuştunuz ya
sen de pek hoşsun valla. senin derdin de dert mi şimdi?Trafik korkunuzu nasil yendiniz diyorum ban valla. 2 defa esimle test sürüşü yaptik. Bugun yalniz ciktim. Ama esim onde eskortluk yapti. Hala korkuyorum yaw..
Hazir bu kadar kadin bulmusken sorak yani.
Cok samimi olmak baska, beraber tuvalete gitmek, babacini kucagina uzatmak vs. vs. bunlarin arasinda bisey var kesin demese bile mesafenizi koruyun diye uyarmasi gerekirdi.Öyle demiyelim be arkadaşım. Kim kondurabilir ki eşine ablasına? Heleki kendinee? Yok artık pes şaşırdım mı ben der insan her seferinde. Yine hoşlanmaz yine kendini suçlar saçmala der. Dışarıdan bakmak gibi değildir yaşamak eminim. Çok çok zor bir durum.
90 sayfa ne konuştunuz ya
Ben de 90 sayfayı görünce geldim ne olmuş diye. Bişey yokmuş.Trafik korkunuzu nasil yendiniz diyorum ban valla. 2 defa esimle test sürüşü yaptik. Bugun yalniz ciktim. Ama esim onde eskortluk yapti. Hala korkuyorum yaw..
Diyarbakir da surucu olsaydin küfür dagarcigin pek bir gelisirdi :))Ben de 90 sayfayı görünce geldim ne olmuş diye. Bişey yokmuş.
Tek başına çıkarsan alışırsın zamanla. Mecbur kalman lazım çıkmaya benim öyle olmuştu. Bu arada 15 dakka önce bir çocuğa çarpıyordum. Elim ayağım titriyor hala. Yanında iki kadın havaya bakıyorlar çocuk atladı önüme. Küfür edebilsem edecektim kadınlara. Hatta inipsaçını başını yolacaktım. Benim yerimde acemi biri olsa gitmişti çocuk.
Umarim gecer bu korkum.sen de pek hoşsun valla. senin derdin de dert mi şimdi?bir iki tek başına çıkınca alışırsın. hep böyle oluyor.
Hep diyorum en rahat araba kullanılan il izmir diye. Yanılmıyorum sanırım. Susalım bence banlanıcaz birazdan.Diyarbakir da surucu olsaydin küfür dagarcigin pek bir gelisirdi :))
At binenin yol kapanın
Trafik korkunuzu nasil yendiniz diyorum ban valla. 2 defa esimle test sürüşü yaptik. Bugun yalniz ciktim. Ama esim onde eskortluk yapti. Hala korkuyorum yaw..
işi gücü bıraktık, konu sahibi dışında hepimiz burdayız:) alaşağı ettik ablayı - kocayı, yüce divanı kurduk, astık kestik felan
Allah şu kızcağıza hayırlı bir son versin. sanırım hepimiz empati kurduk ve durumun akıllara zarar olduğuna karar verdik. çok felaket bir tablo, başa gelse ne yaparız meçhul, evlerden ırak olsun.
Sessizliğin sesi olduk just :)
Özet olarak konu sahibi eşi ve ablasının durumuna inanmak istemiyor diğer mesajlar da konu sahibini inandırma çabaları :)
biraz daha devam ederse bu işin sonu mahkeme.
Okur mu ki hepsiniPazartesi konu sahibi gelip yazana kadar konuyu kapasalar bari, yarım saatte 10 sayfa ilerliyor, pazartesine kadar ansiklopedi boyuna gelir konu
Bende merakla girdim ama foss.Ben de 90 sayfayı görünce geldim ne olmuş diye. Bişey yokmuş.
Tek başına çıkarsan alışırsın zamanla. Mecbur kalman lazım çıkmaya benim öyle olmuştu. Bu arada 15 dakka önce bir çocuğa çarpıyordum. Elim ayağım titriyor hala. Yanında iki kadın havaya bakıyorlar çocuk atladı önüme. Küfür edebilsem edecektim kadınlara. Hatta inipsaçını başını yolacaktım. Benim yerimde acemi biri olsa gitmişti çocuk.
aklıma rasulullah sav'in bir hadisi geldi:
"kayın ölümdür."
subhanallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?