1 saattir yaklasık telefondayım.öncelikle hepinize ayrı ayrı yazdıklarınız için, olayın ne durumda olduğunu görmemi sağladığınız için, olayları birleştirmemi sağladığınız için teşekkür ediyorum.az önce tatilde ablamın eşimin koluna girdiğini veya elini tuttuğunu yazmıştım.bunun üstüne eşimi aradım tekrar sordum orda senin elini mi tuttu koluna mı girdi dedim.cevap ver bana dedim.koluma girdi dedi.eee dedim tamam.sen bana şunu dedin, kocasının yanında ablana bana asılıyosun yapma mı diyim dedin, e orda yalnızdınız madem orda neden söylemedin o zaman yapma böyle diye dedim.telefonda dondu kaldı, önce bi ben çektim kolumu orda zaten söylemediğimi ne biliyosun falan dedi sonra yalan söyleme gayet de kol kola gittiniz ben gördüm dedim.cevap veremedi telefonda hakaret etmeye basladı.sonra suratına kapattım ben kararımı verdim görürsünüz şimdi siz dedim.defalarca aradı konusalım diye açmadım.onun üstüne annemi aramış.yeminler etmiş telefonda böyle bişey yok ben bişey yapmadım bana inanın falan demiş.annem de demiş ki madem öyle niye tepki vermedin o zaman demiş o da haklısınız hata ettim kocasının yanında bişey diyemedim falan filan zırvalamış.ama annem ağzının payını vermiş baya.bu iyice tutuşmuş,telefonda ağlamış.bidaha asla ablasıyla görüsmek istemiyorum falan demiş.
annemle baya konuştuk.ona diğer detayları da anlattım tüm olan biteni.napmak istiyosun dedi.yüzleş o zaman al ikisini de karşına konuş dedi.ben de bunu istemediğimi söyledim.bana şu aşamada bişey kanıtlayamayacağımı, zaten aralarında böyle bi ilişki varsa elbet biyerden patlak vereceğini nası olsa ortaya çıkacağını söyledi ve şimdilik ablamla ilişkiyi kesip susmam ve beklemeye geçmem gerektiğini söyledi.
bunun üstüne eşim yalvar yakar aradı otuz kere.aç teli yoksa iş yerine gelcem dedi.normalde konuyu kapat diyen adam tutuşmuş ne istiyosan sor bana dedi.cevap vercem ne açıklama istiyosan dedi(olayın ciddiyetinin farkına vardı).bana soruların cevabını ver dedim, cafe olayında,tatil olayında, el ısıtma olayında neden tepki vermediğini sordum tekrar.o da bana aynı şeyleri zırvaladı bisey diyemedim ablan diye bozamadım falan filan.ben de kusura bakma bu açıklamalar hiç de tatmin edici değil eğer doğruysa bile söylediklerin bu yine de seni suçlu olmaktan kurtarmaz dedim.ben bu şüphelerle nası yaşicam şimdi mutlu musun dedim.akşam konuşalım nolur üzülme kimse umrumda değil ben bu kadar kafaya taktığını bilmiyodum falan dedi.
şimdi şuna karar verdim.ablamla görüşmicem internetten casuıs program arıyorum.bu işin peşini bırakmıcam.içimden bi ses bırakmamam gerektiğini söylüyo.kimse kendini aklayıp çıkamcak.parçaları birleştirdiğimde olayın aslını çok net görebiliyorum.bu olayı ortaya cıkarıp ikisinin hayatını da mahvedicem beni bu kadar huzursuz ettikleri yanına kar kalmıcak.şu an çok üzgün ve sinirliyim.eşimle konuşurken midemin bulandığını hissettim ilk kez.
bikaç arkadaş söylemişti.bunları kaldıramıcam sanırım.beni bu şüpheye düşürmesi bile yeter aslında boşanmama.kafam çok karışık.çok çok kızgınım.kimsenin yanına bırakmıcam bunları.herşeyi gözden çıkardım.eşime sorduğum soruları kendme sordukca mantıklı hicbi cevap bulamıyorum.yok olmuyor tatmin olmuyorum herşey ortada.çok fenayım çok.