eşim ve ablam..

enişteye talibim valla... :) hem yemin ederim o pislik ablanız gibi boynuz da takmam.... mülayim, art niyetsiz bir adam işte yaa,yazık kadın adamı nereye sürüklerse oraya gidiyor, bana da lazım böyle bişey
istemem yan cebime koy diyen bir koca..

Belki enistede biseylerin farkindadir ama ya konduramiyordur, ya cok sevdiginden gercekleri algilayamiyordur, yada abla öyle despotdur ki kocasini sindirmistir...

Bu kadar supheci olmakta iyi degil.Allah yardimcin olsun.
O guven neden verilmiyor yada neden alinmiyor?abla kardes birbirini cok iyi tanimali bilmeli.cok ekstrem durumlar olabilir.umulmadik huyunu taniyabilir sonradan ama ses cikarilmali o zaman da.
konu sahibinin ablasi cok ozgur ve cesur.ali kiran bas kesen.

bir de soyle bir detay var hangi anne hasta cocugu kocaya birakir icmeye gider?
Odada bak cocuguna odandaki tuvaletine de gir iste millet senin hela bekcin mi?

Allah düşmanımın başına vermesinde insanın öz kardeşi böyle şeyler yapıyorsa dünyada kimseye güvenmemek gerekir. bende hoşlanmam el kol şakasından kardeşim değil kim olursa olsun ne bana nede eşime dokunulsun nede biz birine dokunalım o ne öyle ahtapot gibi temassız iletişim en sağlıklısı.

Gelişmeleri bekliyoruz...
sabır arkadaşım...

Hadi bekliyoruz.
Daha dün görüşmeyelim derken ne gibi bi gelişme olabilir

Belki enistede biseylerin farkindadir ama ya konduramiyordur, ya cok sevdiginden gercekleri algilayamiyordur, yada abla öyle despotdur ki kocasini sindirmistir...
Enişte de ablayı aldatıyor ve sallamıyor olabilir.

espirisine yazsam da benim için çok üzücü bir durum.
konu çok hassas bir konu olduğu için yazamasam da sonuçta söylemediğim birşey için tavır alındım.
benden yana güven sarsacak bir hareket görmedi kendisi asla.
üzücü tabi.
konu sahibinin ablası ise uç noktalarda yaşayan bir tip .ne olursa olsun içmenin adabı olur.
hem içereim,hem dağıtırım,istediğime de sarkarım diyor kendisi.
fazla serbestlik iyi değildir.
kırk yılda bir dağıtmak başka,berduş gibi yaşamak başka.
bir de anne olacak.cesurluk olarak görmüyorum ben düpedüz edepsizlik olarak görüyorum.

barışma sende ne barışıyorsun
hemde eşimle baş başa tatil yapmak istiyorum diyemedinmi

hay allah bırı ablan bırı eşin çok zor..boyle bır supheye dusmek bıle kotu hıssettırır..anlattıklarından evet ablanın ilgili oldugu açık ama eşin i pek suclamıyosun bence işe ondan başla derim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…