• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

önce "alkol kötülüklerin anasıdır" bir kere benimsenmeli. böyle ortamlarda herkesle bulunmamak lazım hem.
ablan diğer erkeklere karşı da mı böyle, yoksa sadece eşine mi? herhalde başka erkek tanıdıklarınız vardır?
eşinin sana karşı davranışları nasıl? bir adam başka bir kadından bu şekilde bir ilgi görüyor ve kayıtsız kalıyorsa ondan da şüphe ederdim ben. hoşuna gitmese "hooop noluyoruz" derdi şimdiye kadar. seni de kendini de çekerdi bu insanlardan. zor bir durum bilemedim. pek iyi kokular gelmedi burnuma.

Neden bazı kisiler azarlar gibi konusuyor konu sahibi yeterince gördü gerçekleri bende konunun başında sadece ablasını suçlamaması konusunda uyarmıştım abla ve eşten bahsediyoruz bize dile kolay gelen seyler uygulamaya gelince o kadar kolay olmasa gerek cok sert yorumlar var şu anda yaşadığı travmayı göremiyormusunuz

Valla canım keşke sizin gibi iyi niyetli düşünenler haklı olsada bizler art niyetli düşündüğümüz için mahcup olsak bunu inan çok isterim..Ama hikaye ortada..Yanlış anlamayın sizi eleştirmek için yazmıyorum ama insanın biraz gözünü açması gerek öyle değilmi..Baba öz kızına neler yapıyo enişte-baldız olayı kulağa hiç yabancı gelmiyor..

Valla canım keşke sizin gibi iyi niyetli düşünenler haklı olsada bizler art niyetli düşündüğümüz için mahcup olsak bunu inan çok isterim..Ama hikaye ortada..Yanlış anlamayın sizi eleştirmek için yazmıyorum ama insanın biraz gözünü açması gerek öyle değilmi..Baba öz kızına neler yapıyo enişte-baldız olayı kulağa hiç yabancı gelmiyor..
art niyet buysa bende art niyetliyim çünkü ortada bariz gerçekler var ben sadece konu sahibinin yerine kendimi koyunca kötü oldum sert geldi yazılanlar

Yok benim kuzenim genel olarak öyle rahattır. Yani biraz esereklidir. Aklına kötü birşey gelmeden yapar. Çocukluğundan beri böyledir. Sadece erkeklere karşı değil, kadınlara karşı da böyledir. Rahattır yani. Biraz küçük çocuk gibidir. Sevdikleri için can verir ve sevgisini de fiziksel olarak çok gösterir. Mesela durup dururken gelip oy yerim seni diye beni mıncıklar ama bunu nişanlıma da yapar:) Yani eskiden beri böyle olmasaydı da nişanlımla tanıştıktan sonra bir tek nişanlıma böyle olsaydı ben de kötü niyet arayabilirdim ama bu kız da böyle işte:) Ben bırak nişanlı bir erkeği kardeşime, babama bile yapmam bu hareketi çünkü saygısızlık olarak görürüm. Eşim rahatsız oldu benden ziyade ve tavrını koydu. Bitti gitti olay.[/QUOTE]
hah işte adam dediğin böyle olur! tavrını en başta koyar. koymadıysa salla gitsin. ığğğğ midem bulandı.

Bence bulunduğun İL i acilen değiştirmelisin uzak kalmak her zaman iyidir.......Allah kurtarsın amin

Ya konuyu alkole şuna buna bağlamayın lütfen ..
Alkol olmasa da tinetinde böyle şeyler olan insanlar yapardı .
Ayrıca ablanız mide bulandırıcı ...
Çocuğu hasta , başında babası , kendisi alkollü , eşinizle 15 dk ..:KK14::KK14::KK14:

arkadaşım onlar 15 dakika gelmediğinde niye gidip o tuvaleti basmadın, orada öyle oturup bekledinmi yani :mad::mad:
Bu durumu ben de yaşadığım için çok iyi biliyorum. insanın birincisibasireti bağlanıyor. Onlar bunu utanmadan yaparken sen onları basmaya utanıyorsun, yapamıyorsun, yok ya ben mi abartıyorum diye gidemiyorsun. Allah kimsenin başına vermesin. yaşayan bilir.

Neden fesat olan sen olasın ki?!

Sonunu okuyuncaya kadar birşey yazmayı düşünmüyordum. Hani hep denir ya KK'da "şimdi burası ............ dolacak" diye. Şimdi burası "aman canım nolacak ablan bacaklarını eşinin dizine koyduysa, sana karışmak düşmez, aklı başında insan onlar" cart-curtla dolacak. Birşey desen gerici yobaz olacak.

Ablamı kesip hayatımdan atamam demişsin. Valla öyle bi atarım ki bütün sülale arkamda durur. Aklını başına topla, gözünü aç da kocanı almasınlar elinden. Ben olsam başka bir şehirden ev bile tutmuştum.

Ha, eşin de mi seni anlamıyor, kolay kolay boşan diyen biri değilim ama böyle bi durumda "git ablamla evlen" der kapıyı gösteririm. Çok sinirlendim şu an.
Eline sağlık ne güzel de yazmışsın

Bu durumu ben de yaşadığım için çok iyi biliyorum. insanın birincisibasireti bağlanıyor. Onlar bunu utanmadan yaparken sen onları basmaya utanıyorsun, yapamıyorsun, yok ya ben mi abartıyorum diye gidemiyorsun. Allah kimsenin başına vermesin. yaşayan bilir.
sizi bilemem, uzun zamandır şüpheli hareketleri dikkatimi çekecek tuvalete diye gidecekler, ve giderken ablam eşimin koluna girecek (ki koluna mı girdi elini mi tuttu meçhul olduğunu söylüyor konu sahibi), bir de üstüne 15 dk gelmeyecekler, saniye düşünmeden gider basarım...

Yaprak dokumu 2014 yeni sezon gibi :KK51:
Insan oglu cig sut emmis diye bosuna dememislerdir ablanizin ve esinizin masum olduguna inanmiyorum olaya el atmakta fayda var Allah yardimciniz olsun..

Bence ablani davet et içki içir ikisine de sonra ben uyuyorum de ve onları takip et bakalım belki kocan da karşılık veriyordur o zaman anlarsın aralarında ki ilişkiyi eğer sadece ablam kocana takılıyorsa gorusmeyi kes hatta evinden kov yaptığı hareketler hiç normal degil
hah en iyisi böyle. baktın işler kötü, kimseyle konuşma git ver dilekçeni, sonra ablanı da kocanı da sil ama içinden varsın kimse bilmesin sebebin ne olduğunu. farklı bir şehre git, sana adam gibi sahip çıkacak, gözü onda bunda olmayacak adamlar var merak etme. haaa ben böyle iyiyim diyorsan da o senin bileceğin iş. bu iş konuşmayla falan olmaz. cep telefonunu saklamalar, mesaj silmeler, örtüşmeyen beyanlar, arada bir yok olmalar, 15 dakika içinde de bir çok şey yaşanabilir canım.

Suçlu suçunu kabul etmez ki. Onlar konu sahibini ruh hastası olarak suçlayacaklar. delil falan artık bırakmazlar ortada. mesajlar, telefon görüşmeleri... herşey silinir. Gizli yapılır bundan sonra.

Kesinlikle haklısın, deliller silinir ama kusursuz cinayet yoktur. Birşekilde açık verecekler çünkü çok açık yaşamışlar aslında herşeyi, 3-5 güne dikkat bile etmeyecekler ki, etraflarını hatta hasta bir çocuğu bile görmezden gelecek kadar kör gözleri. Konu sahibi açacak gözünü acabaları kaldıracak kafasından.

Kusura bakmayin ama bu yasadiklarinizi siz hakediyorsunuz sonuna kadar..
Bunca olaylardan sonra hala ablanizla ve esinizle sohbetinize devam ediyorsaniz bizin diyecek hicbirseyimiz yok bence...
Ahlak denen birsey kalmamis ortada...
Illa iliskileri var demiyorum tabi gozunle de gormemissin ...
Ama ablanla esinin bu davranislari bile hic normal bir durum degil diye dusunuyorum...
Bu yasananlara sessiz kaliyor iseniz size de oturup birbirlerine olan samimiyetlerini izlemek kaliyor...

Back