Yorumların hepsini okumadım ama buna benzer bir şey de ben yaşadım. Eşimin en yakın arkadaşının karısı ve eşim yüzünden bitti evliliğimiz. Onlar hala görüşüyorlar. Ben rahatsız olduğumu dile getirdiğimde de ruh hastası ve kıskanç olmakla suçlandım. Bizim evimizden hiç çıkmayan, sürekli kocasının ve çocuklarının değil de eşimin fotoğraflarını çeken, facebooktan özel mesajlar gönderen, eşimin i-paddan oynadığı oyuna kadar üye olup ortak arkadaşlara adını yazdırıp oyundaki mesaj kısmından mesajlaşan, arabasının tekerlerini değiştirmek için kocasını değil de eşimi arayan, kaza yaptığında sadece eşimi çağıran, arabasının muayenesini, bize hiç vakit ayırmayan ama o kadın aradığında koşa koşa giden, eşime yaptıran, balıklarının suyunu değiştirmeyi bahane göstererek eşimi çağıran iki çocuklu bir kadından bahsediyorum. Ben rahatsız olduğumu ve artık bu aile ile görüşmek istemediğimi eşime söylediğimde yapamam deyip hareketlerine de hiç çeki düzen vermemişti. Kadını arayıp da artık seninle görüşmek istemiyorum çünkü evli bir kadına hiç yakışmayan hareketlerin var dediğimde de zavallı deyip suratıma telefonu kapattı. Sonra da ağlayarak kocasını arayıp benim ruh hastası olduğumu, senaryolar yazdığımı anlatmış. Kocası beni arayıp ne var bunda sen de benim fotoğraflarımı çek, sen de bana özel mesajlar gönder diyebilecek kadar midesiz çıktı. Ve sonunda eşim 'beni nasıl en yakın arkadaşımın karısıyla yakıştırırsın' diyerek oğlumu ve beni bırakıp evi terk etti. Her ne hikmetse evi terk ettiğinde saat akşam 10 idi. O gün o saatte nasıl ev tutuldu bilmiyorum ama kadına yakın bir yerden ev tutmuş eski eşim. Muhtemelen o ev de önceden vardı. Neyse çok uzun hikaye. Boşandık. Boşanma duruşmasına o kadın da geldi. yüzünde yuva yıkılmasına dair en ufak bir üzüntü yoktu ve hakime kıskançlık hastası olduğumu, iki çocuklu bir kadını eşimle yakıştırabilecek kadar ruh hastası olduğumu söyledi. Mahkeme salonundan ikisi kahkahalar atarak çıktılar. Şimdi ikisi de çok mutlu. Kadının evliliği devam ediyor, bir taraftan da hala görüşüyorlar. Kadın facebooktan mutluluk pozları yayınlamaya devam ediyor. Boşandığım eşim de hayatından gayet memnun. Boşanalı da çok olmadı zaten. Acısı taze henüz ama artık ne yaptıkları da umurumda değil. Sadece oğlum onların midesizliği yüzünden babasız büyüyecek. Bunları sana şunun için anlattım. Burada asıl suçlu olan eşin. Araya mesafe koyabilirdi ama ablanın açık açık eşinle flörtleşmesi eşinin hoşuna gidiyor. (Muhtemelen ablan ya da başka birisi fark etmez, eşin böyle bir karakterde, üzgünüm). İkinci suçlu da tabi ki ablan. Enişten de muhtemelen tıpkı eşimin arkadaşı gibi karısının yaptıklarını göremeyecek kadar kör biri. Sen ne kadar eniştene durumu anlatmaya çalışsan da anlamayacak ve ablandan tarafa olacaktır. Bu olayları eşine söylediğinde de eşin kabul etmeyecek ve aynen devam edecektir. Ablan da öyle. Zaten öyle bir karakterde olmasalar hareketlerine çeki düzen verirlerdi. konuşman da bir şeyi değiştirmeyecek, çünkü benim gibi kıskançlık hastası, ablasını eşiyle yakıştırmakla suçlanacaksın. Sana tavsiyem ablanı hayatından çıkar. mümkünse görüşme. ola ki görüşmek zorunda kaldınız içkili ortam olmasın. Eşine de çok güvenme derim, çünkü onun da karakterinin çok düzgün olduğu söylenemez. Üzgünüm.
Allah yardımcın olsun.